Велико Търново и региона - благотворителна, предколедна

• 24 214
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
честита нова година на всички!нека бьде щастлива и успешна за всички! Hug

# 196
ето посрещнахме и новата година-вечерта,вкъщи,с най-близките ни приятели,които дойдоха от други градове,за да сме заедно!
пожелавам на всички дълги години с верни приятели,обичащи съпрузи,здрави и щастливи дечица Hug

# 197
и това е благотворителност!
http://www.borbabg.com/7.htm

стана въпрос преди време за тази инициатива,а съвсем наскоро чух,че много повече деца от институции биха могли да прекарват празниците в семейна срерда,ако бюрокрацията не убиваше ентусиазма на желаещите семейства.може би ДБМ трябва да подпомогне именно популяризирането на тази инициатива,защото дрешките и играчките,които събираме за децата от домовете не биха могли да направят Коледата така чудесна,колкото шанса да я прекарат в семейна среда Peace

# 198
Честита нова година, момичета! Нека бъде слънчева, весела и щастлива!Пожелавам на всички дечица да са здрави и усмихнати, а на мамите ни чакащи нова рожба - леко бременеене и сладко бебче накрая! Hug

# 199
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
Няма скоро според мен да има добър детски център в града, защото търсенето не е голямо, инвестициите са наистина огромни - и тук не говоря изобщо за играчки и оборудване /може би това ще е най-малката част от бюджета/, а за подходяща сграда или зала, качествени педагози и аниматори, които да предлагат наистина високо ниво на обслужване. В Търново няма кой да плаща достатъчно пари, за да съществува нещо подобно. За съжаление родителите повече държат на обзавеждане, играчки, лукс, а не на добри педагози или мед. лица, които не само ще гледат децата, а и нещо ще ги научат...И тук за съжаление пишат майки, които искат, ама не знаят точно какво искат... имат претенции ...всичко знаят и разбират... с големи претенции....ама поне от това, което чета покритие....??? май липсва.

# 200
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Много здраве, благополучие и късмет на Вас и на семействата ви!

Здравейте момичета! След тия дълги празнични дни, местене от софра на софра и съпътстващо мързелуване ми се прииска да се пораздвижа. Някоя от вас да е чувала къде в Търново може да се ходи на народни танци?

# 201
Честита Нова година!!

Валери, права си. Това казах и аз - големи инвестиции за такъв център няма да доведат до каквато и да е възвръщаемост, защото Търново е малък град. А това все пак трябва да носи печалба, не става въпрос за благотворителност. Аз и за частна детска градина си мислех (тъй като от личен опит се убедих, че тази ,която я имав Търново е под всякаква критика  Rolling Eyes), но пак е дооооста рисковано начинание. Да ви кажа, като видях за какво си давам парите в частната - оцених държавната ясла  Grinning. От нашата съм много доволна  Grinning

# 202
Ето снимки от детския център на хотел Санкт Петербург в Пловдив:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193066&pid=9719569

# 203
Много хубави снимки, Ками! Голям сладурко малкия  Heart Eyes

# 204
  • преди Варна/сега Горна Оряховица

стана въпрос преди време за тази инициатива,а съвсем наскоро чух,че много повече деца от институции биха могли да прекарват празниците в семейна срерда,ако бюрокрацията не убиваше ентусиазма на желаещите семейства.може би ДБМ трябва да подпомогне именно популяризирането на тази инициатива,защото дрешките и играчките,които събираме за децата от домовете не биха могли да направят Коледата така чудесна,колкото шанса да я прекарат в семейна среда Peace
Следващата седмица ще запитам в Търновският клон на Закрила на детето как стои въпросът, но до колкото знам, не е масова практика , защото това дете неможе да се вземе само за Коледа..а после...в семейства за празниците отиват обикновенно деца , които вече имат някаква емоционална връзка с въпросното семейство и връзката е постоянна ,а  вземането у дома-периодично.

# 205
           Честита Нова Година!

Пожелавам ви много здраве, щастие, успехи и сбъднати мечти!

# 206

Следващата седмица ще запитам в Търновският клон на Закрила на детето как стои въпросът, но до колкото знам, не е масова практика , защото това дете неможе да се вземе само за Коледа..а после...в семейства за празниците отиват обикновенно деца , които вече имат някаква емоционална връзка с въпросното семейство и връзката е постоянна ,а  вземането у дома-периодично.

И аз така си мисля, че децата трябва да имат предварително някаква връзка с даденото семейство. Иначе едно взимане по Коледа и после връщането на детето в дом би навредило на детската психика.
Деси, Коледата ще е чудесна, но след това? Когато върнеш детето в дома то няма ли да се почувства още по-изоставено и недостойно за семейната топлина , която сте му показали,че съществува, а то не може да я има...

# 207
Честита Нова Година!!!

# 208
Честита Нова година!
При нас пак не се мина без проишествия.На 1 януари големия ми син да вземе да излезе на двора и взел да играе с една конфета,която вечерта не са успели да гръбната.Резултат е ,че му гръмна в окото.За радост не е много сериозно наранен.Водихме го на очен .Вадиха му барут от ретината,но доктора каза ,че ще се оправи ,а и той вече е по добре.
 Ами аз пак се оплаках.
Щастлива 2009 год на всички!

# 209
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
ето снимките от двата базара http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305286&pid=9749754

Vqqra  ooooh! ужас, добре , че сте се разминали с най-лошото ! Бързо възстановяване  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт