Колко често сменяте спалното бельо?

• 19 230
  • 260
  •   1
Отговори
# 225
  • Ямбол
О, за домашните пантофки беше още по-дълга.
За акането има много теми, погледни в майките.

# 226
Всяка седмица сменям спалното бельо, покривки и т.н., абе всичко

# 227
  • София
16 страници  newsm78
А докато се изредят всички потребители колко ли ще станат  hahaha

# 228
И аз се чудя, като има анкета, защо аджеба, всеки се чувства длъжен да го напише. Да се изтъкне колко е чистоплътен ли. Щото анкетата е анонимна, а пък аз като се заинтересувам от някоя потребителката и - Оп, я да видя тя колко често си сменя чаршафите.

# 229
Колкото повече смърди човек, толкова по често си сменя бельото. Логично нали  Wink

# 230
Аз ги сменям 2 пъти седмично.

# 231
Колкото повече смърди човек, толкова по често си сменя бельото. Логично нали  Wink
Joy

# 232
  • somewhere over the rainbow
Майка ми на нищо не ме е научила! Ей в този форум ще стана истинска домакиня. Ставам сутрин и сменям чаршафите. След това отивам да измия тоалетната с Доместос, търкам с Циф. Минавам през банята - да я измия и да се изкъпя. Пускам две перални и сушилня. Гладя. Пак се къпя. Ще пропусна храната, че не сме в този подфорум, ама и там отиват  3-4 часа. Отивам на работа. Прибирам се. Пера пердетата. Тупам покривката. Проветрявам чаршафите или направо ги сменям. Накрая влизам във форума, за да разбера кое не съм направила достатъчно добре. Хайде, лека нощ, че утре ще ставам рано. Имам да сменям чаршафи...
Tова е то, истинската ССФ!

# 233
Всяка седмица  Peace

# 234
  • Пловдив
Какви хора сте, не мога да се начудя, да хабите тока с пускане на пералните, когато по Тв се прокламира да се пести, поради ненужни натоварвания на мощностите, а и водата, глобално също!?  newsm78 И преди съм го споменавала - веднъж годишно киснене на спалното бельо в 10 % -ов разтвор на формалин и никакви грижи. Моята пералня да не е за един ден.  Crossing Arms

# 235
  • Варна/Лондон
Боже, от къде ги измисляте тези тъпи теми - 15 страници за мръсни чаршафи. ooooh!
Дали и аз да не пусна една -" Колко пъти седмично акате?" newsm78
Peace

# 236
Всяка събота Simple Smile

# 237
  • в мечтания дом с любимите мъже...
Като се скъсат чаршафите просто купувам нови.  Mr. Green

# 238
Майка ми на нищо не ме е научила! Ей в този форум ще стана истинска домакиня. Ставам сутрин и сменям чаршафите. След това отивам да измия тоалетната с Доместос, търкам с Циф. Минавам през банята - да я измия и да се изкъпя. Пускам две перални и сушилня. Гладя. Пак се къпя. Ще пропусна храната, че не сме в този подфорум, ама и там отиват  3-4 часа. Отивам на работа. Прибирам се. Пера пердетата. Тупам покривката. Проветрявам чаршафите или направо ги сменям. Накрая влизам във форума, за да разбера кое не съм направила достатъчно добре. Хайде, лека нощ, че утре ще ставам рано. Имам да сменям чаршафи...

ОООО, хахахаха rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo не помня откога не съм се смяла така
Страхотно чувство за хумор, развеселихте ме, благодаря ви

# 239
Първата опция, калъфките - през ден, два.

Общи условия

Активация на акаунт