Колко често сменяте спалното бельо?

• 19 249
  • 260
  •   1
Отговори
# 60
Един път седмично

# 61
На 10ина дни. Нямам специална дисциплина и за това. Може и по-малко, може и повече... Не засичам.
Никакво гладене.

# 62
Гладене на чаршафи - това  е ерес!!!  Crazy

# 63
Не, аз дрехи не гладя, та чаршафи.Иначе много обичам да си легна върху изгладено спално бельо.Когато майка ми идва у нас глади иначе аз- никога.

# 64

От няколко години да.

# 65
Изтрещявам докато огладя връхните дрехи #Crazy
Нямам нерви за чаршафите Close

# 66
всяка седмица сменям

# 67
Като ви чета как на два дни си перете чаршафите и си мисля, че като ходя между блоковете навсякъде трябва да се веят чаршафи по просторите, пък не ми е направило впечатление Mr. Green

ССФ ползва сушилня  Wink
Шегата настрана, ама откак разбрах, че сушилнята гълта 4 пъти повече ток от пералнята и взех и аз да си вея чаршафите по балкона...  Mr. Green

# 68
  • Linz
arrows, добави опция "спим без спално бельо" Wink

# 69
Нищо не гладя, на детето дрехите само- от немай къде, че в градината коментират.

# 70
Неразбирам що трябва да ги пера на 2-3 дни, а да ги суша на терасата? В този мръсен въздух и прахоляк в София, голяма хигиена няма що! Перете ги всеки ден, явно иначе ви е скучно, но и си ги сушете вътре.

# 71
  • софия
на една седмица

# 72
arrows, добави опция "спим без спално бельо" Wink

Няма да повярваш ама имам познати дето кат застуди на есен и до затоплянето на времето другата година спят само с одеяла, едни и същи при това _ не им личало кат се zамьрсели  #Crazy
А ние говорим тук за САМО месец непрани чаршафи...

П.С. Да вzема да пусна една тема "С гаЩи ли спите?"  Joy

# 73
Като ви чета как на два дни си перете чаршафите и си мисля, че като ходя между блоковете навсякъде трябва да се веят чаршафи по просторите, пък не ми е направило впечатление Mr. Green
ССФ ползва сушилня  Wink
thumbsup Въобще не се усъмних! Това беше гарантирана опция, затова не я споменах.
Да! Аз сменям чаршафи всеки ден, пардон сменя ги прислужницата, и ги пере с изворна вода. Суши ги, като ги качва специално на Черни връх, за да са сушени на чист планински въздух и да ухаят на гора. Даже като ми е кеф ги сменя и сутрин и вечер! bowuu
 Joy

# 74
Всяка седмица и то в сряда  Mr. Green и не гладя  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт