Колко често сменяте спалното бельо?

• 19 237
  • 260
  •   1
Отговори
# 45
Веднъж седмично.

# 46
  • на плажа
 Всяка седмица.
А какво ще кажете за пижама обута на голо, която се сменя на 1-2 седмици, а  Mr. Green????

# 47
  • София
 Joy Joy,това с обръщането ми хареса Joy

# 48
Всяка седмица.
А какво ще кажете за пижама обута на голо, която се сменя на 1-2 седмици, а  Mr. Green????

Ама с гащи ли??? Thinking,защо някои да спи без гащи само с пижама,по добре хич да не си облича и пижамата та и тя да й пречи Mr. Green

# 49
ММММММММ ми че аз тъй спя с пижама на голо без гащи ooooh! hahaha

# 50
  • на плажа
 Абе смейте се, ама на мен ми се смяха, че спя с пижама и гащи ( едни състудентки в Полша). Те смятат, че гащите са излишни, ама не си сменят пижамата всяка вечер, а веднъж на две седмици. На мен това ми довадя малко  Sick.

# 51
  • Между гори и планини
Зимата 1 път седмично, лятото 2 пъти седмично.
Обичам да ми ухае на чисто.

# 52
Аз нямам такъв проблем -спим без бельо Mr. Green
В темата не се ли пита за спално бельо-т.е. чаршафи Thinking?Че ,ако спите без тях не мисля ,че е за завиждане Naughty.
Друг е въпроса ,че и спането без гащи не  е особено хигиенично.Но, това си е мое мнение Peace.
Това беше шега Grinning

# 53
Ам ,че и аз спя без килоти.. Embarassed
Какво му е нехигиеничното?? newsm78

# 54
Като ви чета как на два дни си перете чаршафите и си мисля, че като ходя между блоковете навсякъде трябва да се веят чаршафи по просторите, пък не ми е направило впечатление Mr. Green На морето бяхме с три приятелски семейства, и едната мацката поиска да и сменят чаршафите всеки ден Rolling Eyes Като не го направиха, естествено, тя не идваше на плаж по-рано от 11 часа, за да изпере четири комплекта чаршафи! Но тя пере всичко след еднократна употреба... Що за пране е било в леген на ръка, не ми е много ясно, но всеки си е башка луд, както казваше баба. Laughing

# 55
  • София
Веднъж седмично  Peace

# 56
  • София
Като ви чета как на два дни си перете чаршафите и си мисля, че като ходя между блоковете навсякъде трябва да се веят чаршафи по просторите, пък не ми е направило впечатление
И на мен това ми направи впечатление! Laughing Mr. GreenПък не живея във Филиповци.

# 57
  • Бургас
Зимата 1 път седмично, лятото 2 пъти седмично.
Обичам да ми ухае на чисто.
Peace

# 58
  • град-държава
2 пъти седмично,целогодишно... Peace

# 59
А гладите ли ги???Аз да невисимо че лятото коша ми е пълен с чаршафи за гладене Flutter Flutter Flutterне лягам ако не са огладении това са 2 деца и наще с мъжо.общо са 4долни4горни 4калъвки  малките калъвки не ги броя Crazy

Общи условия

Активация на акаунт