Колко често сменяте спалното бельо?

• 19 220
  • 260
  •   1
Отговори
# 30
Зимата всяка седмица,лятото през 2 дена.От известно време малката спи при нас и се налага по -често да сменям спалното бельо

# 31
Гласувах-всяка седмица,лятото естествено по-често.

# 32
аз спя на моравата  Peace

# 33
всяка седмица понякога и по - често Peace

# 34
Зимата на 4-5 дена, а лятото през ден, мъжа ми се поти страшно много и няма как да не го сменям толкова често

# 35
Веднъж седмично Peace

# 36
Аз нямам такъв проблем -спим без бельо Mr. Green
aу тва е опасно  внимавай    Mr. Green Mr. Green че и аз така обичах и на ми 2 деца Thinking Blush Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 37
  • Варна
Веднъж седмично, ако се наложи и по-често.

# 38
Като се изкъпя - на Великден и на Коледа - малко ми остана Laughing

Сериозно: веднъж седмично - неделя сутрин, е понякога и по-често - малката спи при мен и ако е пила повечко Фанта преди лягане...

# 39
Всяка седмица, понякога и по- често.

# 40
Аз нямам такъв проблем -спим без бельо Mr. Green
В темата не се ли пита за спално бельо-т.е. чаршафи Thinking?Че ,ако спите без тях не мисля ,че е за завиждане Naughty.
Друг е въпроса ,че и спането без гащи не  е особено хигиенично.Но, това си е мое мнение Peace.

# 41
Зимата всяка седмица задължително, а лятото на 2 - 3 дена, ако се задържаме в къщи.
Преди време чух вариант, една позната си го обръщала едната седмица от едната страна другата седмица от другата, призля ми. Rolling Eyes Mr. Green Едва ли ще остана да спа у тях някога, ако се наложи  Mr. Green

# 42
Всеки петък, а лятото на 4-5 дена. Не толкова, че са мръсни, а за да ми миришат на чистичко.

# 43
Един, понякога два пъти годишно.

# 44
Всяка седмица,а лятото дури на 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт