Колко често сменяте спалното бельо?

• 19 263
  • 260
  •   1
Отговори
# 135
Всяка седмица  Peace

# 136
Аз пък на 3 седмици.
Като се къпем всяка вечер нямаме проблеми.

# 137
Аз на две седмици.Мисля си,че за по-кратко още не е мръсно.Понякога обаче децата ми помагат та става доста по-често-например са болни или Павел излее нещо.

# 138

Ти сега к'во ми завидя,  33uu, че съм по- голяма чистофайница  Mr. Green

Ами , да ти кажа честно , щом ти се налага да ги сменяш сутрин и вечер , едва ли си такава чистофайница  Rolling Eyes По - скоро ми се струва , че не се къпете достатъчно често , затова ти се налага тази смяна  Simple Smile

Пак ти казвам - купете си климатик и пробвай да се къпеш сутрин и вечер , вместо да сменяш чаршафите .
Лично мнение  Stop

# 139
Не знам има ли къпането нещо общо, но знам, че има такава мания. Един сменя чаршафи през два часа, друг си мие ръцете през пет минути..всеки си има по един шъркел, кацнал на рамото му, само дето са с различни имена щъркелите  Laughing

# 140
Зимата всяка неделя  ми е ден за смяна на чаршафи, а лятото в повечето случаи по два пъти на седмица.

# 141
  • София

Ти сега к'во ми завидя,  33uu, че съм по- голяма чистофайница  Mr. Green

Ами , да ти кажа честно , щом ти се налага да ги сменяш сутрин и вечер , едва ли си такава чистофайница  Rolling Eyes По - скоро ми се струва , че не се къпете достатъчно често , затова ти се налага тази смяна  Simple Smile

Пак ти казвам - купете си климатик и пробвай да се къпеш сутрин и вечер , вместо да сменяш чаршафите .
Лично мнение  Stop

Няма пък да си купя климатик  Naughty,а както казах за къпането ще отговоря в съответната тема  Mr. Green

Така ли не разбра къде е скрита иронията ooooh!.Почвам да се плаша  Peace

# 142
И аз започвам да се плаша, май само аз разбрах, че се майтапиш.
Сега остава да се окаже пък, че не си се майтапила, и гледай майтап  Joy

# 143
  • София
И аз започвам да се плаша, май само аз разбрах, че се майтапиш.
Сега остава да се окаже пък, че не си се майтапила, и гледай майтап  Joy

hahaha hahaha hahaha

Почвам да си се представям каква картинка съм в чуждите очи.Дали да не се кандидатирам за Мис  Thinking

# 144
Може бе, за мис изпрани чаршафи  Joy

# 145
Веднъж седмично ги сменям аз Simple Smile

# 146
  • Ямбол
Аз пък на 3 седмици.
Замърсяването на бельото не идва само от тялото.

# 147
  • София
Аааааа не,за мис се признава,ако ги и гладиш Naughty,щото то лесно да ги сменяваш,а после гладенето,а
Аз моите, не ги сменявам,а само ги гладя Blush,минат два-три дни,пък взема,че ги изгладя и наново ги слагам Mr. Green

# 148
  • София
Гледам веднъж седмично да сменям чаршафи.Понякога на 10 дни...

# 149
Аз пък на 3 седмици.
Замърсяването на бельото не идва само от тялото.
Ами добре.
Спалнята ни е покрита през цялото време и я откривам само вечерно време,но щом казваш значи е така.
Дори и след тези 3 седмици чаршафите пак си миришат на чисто.
Това все пак си беше моето мнение.
 yes

Общи условия

Активация на акаунт