Колко често сменяте спалното бельо?

• 19 242
  • 260
  •   1
Отговори
# 150
Веднъж седмично сменям всичко по леглата, чаршафи, калъфки и пликове. Ако не ме мързеше, бих ги сменяла и по-често.  Mr. Green Един месец ми се струва абсурден период, но всеки си знае...

# 151
  • Sofia
На мен ми се струва абсурдо пък да се сменя бельото през 2-3 дни - абе момичета, вие нямате ли си друга работа!
Иначе за протокола - сменям го веднъж седмично - събота или неделя - зависи кога ще имам време да пусна пералнята. В края на краищата се къпем всяка вечер преди лягане и не виждам какво би го изцапало, та да се наложи да се смени по-често

# 152
Aз пък всеки понеделник, но и аз когато не ме нързи- по- често.

# 153
Гладене на чаршафи - това  е ерес!!!  Crazy
аааааааа юе се направя че не прочетох Crazy Party Party Mr. Green Heart Eyes

# 154
Веднъж в седмицата. Даже ги гладя,най-вече защщото ми доставя удоволствие

# 155
  • Под гъбата
Сега ще ви разбия по продължителност. Според моята свекърва чаршафите се сменят в началото на зимата и в края Sick #Crazy #Crazy, защото юрганите са тежки и тя си ляга чиста в чаршафите, а лятото по веднъж месечно. За другите сезони не е уточнявала!
Добре че не живеем заедно и не ми се налага да спя в нейната къща че.....  Sick ooooh!

# 156
  • София
 hahahaоф,завиждам им на такива хора,искам и аз да съм така Peace

# 157
  • Sofia
Сега ще ви разбия по продължителност. Според моята свекърва чаршафите се сменят в началото на зимата и в края Sick #Crazy #Crazy, защото юрганите са тежки и тя си ляга чиста в чаршафите, а лятото по веднъж месечно. За другите сезони не е уточнявала!

Лелее  не съм се сетила, че си лягаме чисти в чаршафите doh ще ги сменя и аз вече към края на март. Може и да са като колосани до тогава и да си ги прибера направо в гардероба Joy Виж лятото по честото сменяне на месец е приемливо Mr. Green

# 158
Аз също ги сменям на 5-6 дни, но пък имам мания да ги тупам всяка сутрин или вечер преди лягане. Мъж ми понякога се дразни, защото при нас системата е сложна - нашето легло и на детенце са долепени и се налага всеки ден да се разместват и събират отново и от това суркане всеки ден, мнооооооооо яко надрах и обелих паркета под колелцата на кошарата. Какво да се прави, за сега няма друг вариант, макар че цялата занимавка с местенето на кошарата е малко излишна, защото детенце за 2 год. и половина е спало има-няма 10 пъти в нея.

# 159
  • Varna
Малко е абсурдно да коментираме такива навици и то през 2008.Това е все едно да питаш..........ти мърла ли си или не:))))))естествено че спалното белъо трябва да се сменя поне веднъж седмично,ама си мисля че всяка жена трябва да е наясно сама с това и с необходимостта му.Но дано ако има такива които след темата са си взели поука,да помислят и за къпането и за чистенето и за по-честото пране.
 Извинявам се на обидените. bowuu
                                                 "Слабите се стремят към порядък,силните владеят и хаоса"

# 160
  • някъде под слънцето...
весела тема  Laughing
сменям  спалното бельо на 3 дни...
В хотелите и болниците го правят всеки ден.....
дали за6тото хората там си лягат мръсни или за6тото камериерките и санитарите си нямат друга работа newsm78

# 161
  • София
Тръскам ги всяка сутрин през балкона... Simple Smile  Сменям ги веднъж седмично, а калъфките - на 2-3 дена.

# 162
  • София
Не зная какви хотели и болници имаш предвид, но по нашенските такива не сменят спалното бельо всеки ден, освен ако стаите и леглата не се заемат всеки ден от различни хора. Ако някой остане за повече от една нощ в хотел или болница спи на едни и същи чаршафи поне няколко нощи.

Дотук наддаването стигна до смяна на всеки три дни в домовете. КОй ще каже, че сменя всеки ден? Хайде, не се срамувайте, то е за хубаво! Кой е по-по-най?

# 163
  • някъде под слънцето...
Не зная какви хотели и болници имаш предвид, но по нашенските такива не сменят спалното бельо всеки ден, освен ако стаите и леглата не се заемат всеки ден от различни хора. Ако някой остане за повече от една нощ в хотел или болница спи на едни и същи чаршафи поне няколко нощи.

Живея в Мадрид
във вси4ки хотели  се сменят всеки ден 4ар6афи, кърпи, хавлии, независимо дали хората са съ6тите ,
единствебата разлика между стая за нови гости на хотела и такива от в4ера е 4е  4а6ите в банята на са в целофан, тоалетната не е запе4атана и покривките  са прибрани в гардероба. ....болници..., лежала съм в 2 разли4ни... и в двете ги сменяха всяка сутрин.... 4ар6афи, кърпи, пижами... да не казвам 4е задължително трябва да вземе6 ду6 преди да мине визитацията, ако не си в състояние да го направи6 сам и не може6 да става6 идват санитарите и те измиват
мои приятели  резервираха апартамент за уикенда в София и  като им преведох 4е спалното бельо се сменя веднъж седми4но, а кърпите на 3 дена направиха ей такава физиономия Shocked

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 15:48 от sl

# 164
Тръскам ги всяка сутрин през балкона... Simple Smile  Сменям ги веднъж седмично, а калъфките - на 2-3 дена.

Ей това с трьскането през балкона го има само по нашите земи ooooh! Не само чаршафите ,ами и покривките след хранене се трьскат така ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт