Днес ми е мъчно, защото...9

• 18 150
  • 254
  •   1
Отговори
# 30
  • София
току що прочетох и не мога да спра да плача за малките ангелчета,ужасно ми е мъчно. Cry

# 31
  • Плевен
Момичета, прегръщам ви силно и знам, че не мога да намаля мъката на загубилите дете, но искам да изкажа моята подкрепа към тях.
И на мен много ми е мъчно като прочетох какво се е случило на Кенга! Пожелавам и сили да преодолее това и скоро щастието да я настигне.  Flowers Rose Flowers Rose за малките ангелчета
Децата са най-голямото богатство и всеки път се ужасявам като прочета как се правят криминални аборти, как се изоставят по домовете или как биват измъчвани и дори убивани от собствените им родители  smile3511 newsm45
Чудя се накъде е тръгнало човечеството.... newsm78

# 32
За Кенга и нейните две борбени ангелчета... не мога да спра да плача, защо трябва да става така...  Flowers Rose Flowers Rose
Безмълвна и ужасно тъжна съм.  Cry Cry

# 33
Много ми е мъчно за Кенга Cry Cry Cry
за двете й ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

# 34
За малките ангелчета на Кенга  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 35
 Flowers Rose Flowers Rose за двете ангелчета на Кенга

# 36
  • София
защото трябваше да си на четири и половина, детенце... и да си с нас Cry

# 37
Hug
тъжно, много тъжно.... Аги, опитай се да бъдеш усмихната заради Лъчи и Мони  Hug

# 38
  • Варна
И аз прочетох за Кенга, много ми е мъчно  Cry
Аги  Hug

# 39
  • на дъното
Мъчно ми е за моето ангелче.Мъчно ми е че няма за кого да украся елхата сърцето ми плачи от болка.Не мога да изляза даже по магазините само като гледам колко щастливи семейства пазарят подаръци за малките си деца   smile3518
Мили наши ангелчета ОБИЧАМЕ ВИ

# 40
...защото вместо подарък,Маги,запалих ти свещичка Моля се да си ми простила,че не исках болно дете,но ти беше моето,но...не иска да се бориш,така както аз се борих за теб 10г.,не хареса  живота тук,ЗАЩО?
Почивай в мир!
Почивай те в мир всички ангелчета!
...а ние ще ви обичаме
 Тази вечер искам прошка и много,много сили

# 41
  • София
Hug
тъжно, много тъжно.... Аги, опитай се да бъдеш усмихната заради Лъчи и Мони  Hug
На лицето ми винаги ще има усмивка, заради тях, когато съм с тях... Старая се да не виждат сълзите. Но очите ми не могат да се усмихнат и да грейнат. Душата ми е свита и когато се съберем довечера с роднините ни няма да ми е пълно, защото едно местенце на трапезата остана завинаги празно.

# 42
Аги, много ми е мъчно за теб  Hug Думи не мога да намеря, защото знам че нищо няма да те успокои. А това "завинаги празно" толкова страшно и безнадеждно ми звучи...
И на мен така и не ми дойде коледното настроение. Вики така се въодушевява и радва на всичко. Постоянно за дядо Кольо говори, сяда с химикал и почва да му пише писма... Радвам се покрай нея, но и на мен ми е по скоро тъжно. И на нашата трапеза има едно завинаги празно място.... на моята какичка...
Често си мисля за Поли. Изградила съм си неин образ. Може би тя въобще не изглежда така, но по някакъв бегъл начин си я представям. Не съм ти споделяла май, но когато Вики беше на година и 2 м. натрапчиво си мислех за теб и Поли и как си я загубила. Връщах се назад и мислех колко много неща, колко много радости сме преживели за тази година и не можех да си представя колко те боли  Hug
Ще прозвучи ужасно, но ако съм нямала възможност да отглеждам моето първо дете, радвам се че Господ ми го отне преди да го гушна и гледам как расте. Тогава загубата ми се струва нечовешки болезнена...
Не те успокоих особено. Но сигурна съм ти оценяваш това, че имаш две прекрасни деца и знам, че много се стараеш да си усмихната заради тях.   Hug Представяй си на празничната трапеза, че тя е покрай вас и иска да си усмихната и спокойна. С Поли ще бъдете заедно в друг живот, силно се надявам и моля за това Praynig

# 43
днес погребахме Никол ,спи спокойно вечния си сън ,мое малко дете.ОБИЧАМ ТЕ ти си навсякъде с мен .

# 44
kroelahai  Hug Hug newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт