Май 2005 - тема 120

• 21 757
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро  Hug
Да, пак е Тон Бонбон - на една мама от форума /в момента не се сещам за ника/.
Не, Гушлева, не е Тон бонбон. Тон бонбон (вече са два) е на стълбите на Каменица и на Пешеходния мост, това си е на х-л Санкт Петербург. Собственичката на Тон бонбон е с ник   Каспър, аз съм си писала на лични с нея, много приятно и отзивчиво момиче. Все се каня да заведа сина ми там, сега по празниците дано вече се отдаде възможност. А за рождения ден си мисля да я поразпитам какво е, що е, щото мисля, че те предлагат организиране на такива партита  Wink
Диди, много са ти хубави юнаците, да са ти живи и здрави  Heart Eyes Съдейки по снимките, Данчо наистина ми прилича на теб, за малкия-явно е на тати  Wink
Мерси за хубавото кафенце  Hug

# 136
Дидкааа мерси за кафето, както съм на работа добре ще ми дойде Wink
Страхотни сладури си имаш, много са сладки и пораснали Heart Eyes

Avgusta и твоето бонбонче е супер а и с тази каубойска униформа Heart Eyes

# 137
  • София
Добро утро  Hug
Да, пак е Тон Бонбон - на една мама от форума /в момента не се сещам за ника/.
Не, Гушлева, не е Тон бонбон. Тон бонбон (вече са два) е на стълбите на Каменица и на Пешеходния мост, това си е на х-л Санкт Петербург. Собственичката на Тон бонбон е с ник   Каспър, аз съм си писала на лични с нея, много приятно и отзивчиво момиче. Все се каня да заведа сина ми там, сега по празниците дано вече се отдаде възможност. А за рождения ден си мисля да я поразпитам какво е, що е, щото мисля, че те предлагат организиране на такива партита  Wink

освен да го е продала от октомври насам, когато бях там, просто съм 1000% сигурна, че е неин или най-малко присъстваше на събитието в качеството на организатор и някъде ми се мерна надпис Тон Бонбон /по картичка ли, брошурка ли беше, не помня, пък и самата Каспър се появи в един момент/. Сега гледам на сайта за този втори клуб, за С-т Петербург нищо не пише. Странно. Друг вариант е просто да са организирали партито - откъм осигуряване на аниматорите имам предвид. 

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 09:50 от Гуш

# 138
  • София
Августа, много интересни снимки Simple Smile А аватара ти е страхотен Simple Smile

Дидка, да са ти живи и здрави сладките момченца! Пу-пу...а според мен си приличат Simple Smile

Мацки, около мен е натопорчено тези празнични дни и може и да не се вясвам. Да не се притесните  Heart Eyes

# 139
Мацки, около мен е натопорчено тези празнични дни и може и да не се вясвам. Да не се притесните  Heart Eyes

Напиши поне как е Любака Simple Smile

Дидка, най-добрата причина човек да се похвали Heart Eyes Да са ти живи и здрави юначетата!
Августа, много цветни снимки. Весело е било Grinning

Аз вчера простудих Ава. В студеното време я мъкнах насам-натам, да не каже, че не я водя Embarassed В резултат снощи вдигна Т, но днес няма. Позадръстила се е нещо пак със секрети, та я зобя, че родата от Пловдив чакаме за Коледа.

Адри, много са красиви бутилките. (Диана, мисля, те пита от къде си взела толкова бутилки, защото и тя като мен си е помислила, че първо сте ги изпили Mr. Green)
Деспина, той мъжът ти сигурно се майтапи. Ако ти кажа моят какви ми ги ръси...ама смях да става Wink
Вие правите ли подаръци на мъжете? Аз, не Embarassed.

# 140
  • София

Вие правите ли подаръци на мъжете? Аз, не Embarassed.

не, мойто мъж е арменец и ми е казал да не харча пари за подаръци за него, по какъвто е да е повод  Laughing

# 141
  • София
Адри, много са красиви бутилките. (Диана, мисля, те пита от къде си взела толкова бутилки, защото и тя като мен си е помислила, че първо сте ги изпили Mr. Green)

Вярно е, ама ме досрамя да го кажа на всеослушание  Embarassed То сигурно всички се сетиха, де Laughing

Любачето е екстра, нищо няма да казвам, че....а съм се похвалила за нещо, а са се разболяли  Crazy

А вие двете с Ава го карайте по-кротко!  Mr. Green Има да те разнасят после как си разболяваш детето и то все болно  Crazy

Още нищо не съм му купила на мъж ми. Задачата се усложни още повече..освен, че съм с децата, съм и с него  Crazy Ще е на работа чак на 5-ти и аз трябва да лъжа-мажа, че да му купувам подаръци за Коледа и именният ден

# 142
Хи хи хи. То и аз си помислих, че си си помислила същото, затова и толкова се заобяснявах  Laughing. Между другото вече приключих с тях, та ако ми остане време ще кача уж по-читави снимки  Wink.
Маги официално е във ваканция - жална ми майка  #Crazy. Тези дни е направо нетърпима Embarassed.
Дидка, големи са сладури малките ти мъже  Wink.
Августа, готини са снимките, но разказа ти ми хареса повече  Heart Eyes.
Кате, дано да е лека настинката на Ава и бързо да се оправя. И стига си ни разболявала приятелката  Heart Eyes.
Аз преди правех подаръци на мъжа ми. Откакто обаче той ме издържа ми се струва доста нагло. Някак не си представям той да ми даде пари, а аз с тях да му подаря нещо. Последните няколко повода си купувах по-така бельо и с туй го изненадвах  Wink. Тази година обаче успях със собствени средства да му купя пъзел. Дъъъълго време си точеше лигите по него, но го няма в Бг и така ....
Хайде изчезвам, че още не съм сготвила  Sick

# 143
Ееее, момичета, много благодаря за комплиментите за моя каубой, ама верно е готин, а  Wink
Рожденият ден беше хубав, да, ще видим ние какво ще направим за нашите (що не вземем да им направим един общ на нашите теленца, да видите каква щура веселба ще падне)  Grinning
Дианка, радвам се, че Любака е добре, пу-пу  Heart Eyes
Адри, бутилките верно са супер, ама наистина. На мен декупажната техника ми е голяма страст, засега съм пристрастена към нейното изучаване чрез гледане  Mr. Green
За бутилките бях сигурна, че не сте ги изпили-кой е луд да изпие толкова шампанско  Laughing
Кааааттеее, да не ми простудяваш хубавата Ава. Бързо казвай къде скиторихте  Wink
За подаръците-аз винаги купувам на мъжа ми нещо хубаво, според възможностите си.
Тази година, на целия ми гол тумбак отгоре му поръчах това яке с
тази чанта и тази шапка. Кофтито е обаче, че явно няма да дойдат за Коледа и ми е едно такова...Искаше ми се да го изненадам като ги намери сутринта под елхата  Rolling Eyes
Гушлева, или някой друг ако се сеща, пуснете, моля, линкче към онзи сайт, дето можеш да си боядисваш стаички...на Оргахим май беше  newsm78 Благодаря   bouquet

# 144
Хелоу, дами!

Адри, коледните ти подаръци ще избият рибата, прекрасни са! Ще чакаме още снимки, щото и на мен ми харесва (едно време сестра ми се позанимавваше, та имам наблюдения)  Simple Smile

Августа, страшен каубой си имаш и сте прекарали чудесно на партито, гледам. А, подаръкът за супружието е страхотен, може пък да дойде на време, по Коледа нали знаеш....

Кате, що така разболяваш детето? Къде скиторите вий,м? Бързо да се оправяте!

Момчил от вчера е на градина и си получи подаръка - камион с няколко колички в каросерията. Жалко че пропусна партито, ама какво да се прави.... Ние събирахме пари и на всички са купили еднакви подаръци - да няма сръдни. Днес ще трябва да купя подарък и на мъжО и съм готова. Вчера пък на мен си подаръх едно парфУмче.
И понеже утре пътуваме и няма да имам нет отсега ви пожелавам  мир, любов и топлина и много прекрасни мигове в коледната вечер! Heart Eyes

# 145
Пателинке, много мерси за комплиментите за моя каубой. И аз се надявам чудо да стане, остана само днешния ден  Praynig
Много се радвам, че и Момчил си е получил подаръка. Да го нацелуваш русия прекраско (пусни някоя по-нова снимка да го видим  Hug). Приятно пътуване и много весело изкарване на празниците  Heart Eyes
Адри, много ти е сладък аватара  Heart Eyes
И аз на опашката за нови снимки от бутилките.
Приятен ден на всички, успешна подготовка за празниците  Hug

# 146
Добро утро и от мен!
Адри,Маги е страхотно джудже,много лъчезарна снимка! Heart Eyes
Тази сутрин се засякохме във входа със строителите от горния апартамент(бях ви споменавала ,че рухолят здраво всеки ден) и Данчо им заяви,че баща му ще им счупи вратовет Shocked.А по повод бръмченето,мъжа ми се беше изказал един ден,че ще им извие вратовете  CrazyВсичко помнят и донасят там,където не трябва тези дечица сладки!
На всички пожелавам Весели празници и повече усмивки през следващата Нова 2009 година!Да сте здрави и щастливи!

# 147
     Добро утро!

Обещах снимки от тържеството и показвам:
http://anthonyy80.multiply.com/photos/album/20#38
http://anthonyy80.multiply.com/photos/album/20#39
http://anthonyy80.multiply.com/photos/album/20#40
http://anthonyy80.multiply.com/photos/album/20#48
http://anthonyy80.multiply.com/photos/album/20#49
Децата бяха много щастливи, нямаха търпение да свърши театъра и да посрещнат Дядо Коледа. Явор определено си хареса подаръка - прободен трион. Всичко беше страхотно, пяха много песнички и се забавляваха. А сега ви оставям ,че имам малко работа. Лек ден!

# 148
ant много е пораснал Явор, а и тържеството изглежда страхотно Hug

ето и снимка на моята снежинка Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314673&pid=9548466

приятен ден от мен  bouquet

# 149
E, хайде и аз 2 актуални снимки толкова имам на работаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=314673&pid=9548617
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314673&pid=9548660
Паролата е известна  Wink

Общи условия

Активация на акаунт