Вятър вее, дъжд вали, Май-чето не иска вкъщи да стои!

• 14 120
  • 299
  •   1
Отговори
# 15
ivaaa Мерси за за снимчицата,и аз се надявам Теди да я хареса,защото много обича да ми прави ДИ-Ди на корема но от тези играчки дето са  по ценровете-колички динозаври и т.н. много се плаши,но се надявам че от тях се плаши защото е в като затворено положение и като вземе да се клати и се плаши,но тази като не е затворена и ще си е в къщи се надявам да и хареса  Heart Eyes,а и дано да стане тази поръчка и дано до Коледа да е тук Praynig

# 16
gachoni,зебрата можеш да я купиш за 50 евро от www.mytoys.de и ира ще получи този подарьк за коледа,но не мога да ти дам мнение,защото не сьм й я показвала.чака опакована под елхата.
днес купих и кукла анабел,която прави доста неща.нея ще й я подари дядо коледа в детския кьт.

лейди,супер новина!много се радвам за теб  Hug

# 17
  • В море от любов
A аз много се чудя за този бебе център  Thinking
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/5784
Страшно много ми харесва Crazy
Май Дядо Коледа ще ни донесе и това Mr. Green

# 18
  • Перник
Ние ще вземем на Калоян някаква малка играчка. Големите подаръци поне за сега сме оставили на баба и дядо. Миналата година - акумулаторен джип, сега чакаме голям камион. Иначе зебрата и на мен ми харесва. Може пък нещо такова да вземем  newsm78

# 19
  • София
Здравейте! 

Ние още не сме решили какво ще подарим на Ники. Днсе мислех да украсявам апартамента, но съм адски хремава и нямам никакво настроение. Tired

Целувки на Мира и на всички други болнички. Hug Дано няма повече такива. Praynig

Феникс, честито! Лека и спокойна бременност ти желая!  bouquet Голямо предизвикателство те чака. Heart Eyes

Запалихте ме с тези меденки и в най-скоро време и аз ще се пробвам. Grinning

# 20
гачони, от началот на декември тук непрекъснато се обсъжат подаръци, сайтове, доставки. и за зебрата поговорихме наскоро  Peace
след като днес повече от 3 часа опаковах подаръци /и все още не съм приключила/, вече тотално загубих интерес по въпроса кой какво ще получи, трябвало ли е това да купя или другото, а дали еди-кой-си ще се зарадва на нам-кво-си и пр.
от всички показани до момента големи играчки, ми се струва, че само зебрата и масата за развитие са подходящи за децата ни - хем разиват двигателна култура, хемстимулират мисленето. другите неща искат повече мисъл, а камбата е супер зле откъм сиви клетки  Mr. Green

утре планирам да връна една медена къщичка. да видим дали утрото ще е по-мъдро от вечерта  Wink

има ли от вас някой, който ще ходи в неделя на благотворителното детско парти? да се видим, а? а костюми намерихте ли? пипа ще е принцеса, а камен днес се сдоби с костюм на дяволчето фют - много подходящо като за него  Mr. Green

# 21
  • Перник
Ние в неделя ще ходим на парти, ама тук - в Перник. Организираме си го мамите от форума  Crazy

Знаете ли какво ме учудва - откак отбих Калоян, той спи по 6-7 часа непробудно през нощта  newsm78 Събужда се към 7-8 сутрин, гушкаме се малко и пак заспива, та докъм 10. А следобед си прави 2 часа сън, че и повече. Преди се будеше поне веднъж на нощ "от глад"  Thinking

# 22
Светле, сподели как се случи отбиването при вас, събирам идеи, че нещо съм се замислила  Rolling Eyes
 Аз май ще се запаля накрая по тези меденки, днес ми влезна мухата чак, но при мен няма настроение- незнаем къде ще сме най-вероятно тримата вкъщи, не сме купили подаръците още, само един пуловер на половинката, абе съвсем сме се отнесли и двамата да ви кажа. дано да не е заразно Трябва да се хванем в ръце най-накрая  Rolling Eyes

# 23
  • Бургас
Честито на Лейди, чудесна новина!!!
За инцидентите - последната придобивка е цицина на челото http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9071852 и вече 3 счупени зъба (не много но си личи) http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9215147

За подаръците - нашите не са под елхата. Реших че Момо и идея си няма кога точно е Коледа. За сега му взехме палатка хималайка със столче. По-голяма радост не бях виждала в очите му. Побесня от кеф. Естествено не я ползва по предназначение. Реши че трябва да се върти в нея като хамстерите в онези търкалца. Овърша къщата, но е супер доволен. Иначе си мисля и за баскетболен кош на стойка, но ще видим, има време. Тук има 25 сек. от час и половина беснеене с палатката http://www.youtube.com/watch?v=3fyBMeJ5oMw

# 24
  • В море от любов
Ауу Steltion    много ме развесели Mr. Green
Ние имаме такава палатка пълна с топки и Ема влиза да се крие там от батко си Grinning, но такива изпълнения като ваще Laughing, просто сте върха Crazy

# 25
има ли от вас някой, който ще ходи в неделя на благотворителното детско парти? да се видим, а? а костюми намерихте ли? пипа ще е принцеса, а камен днес се сдоби с костюм на дяволчето фют - много подходящо като за него  Mr. Green

къде се предвижда мероприятието..., че аз пак нещо съм пропуснала...я кажи пък може да вземем и да дойдем

# 26
маик, ти ли ги спретваш тез костюми? Аз няма да мога да маскирам дребсъна за толкова кратко време.  Rolling Eyes Лоша майка, лоша!
Сега ще потърся инфо за таз среща, пък да видим, може и да се видим!  newsm78

# 27
еййй, вярно, че палатките бяха хитови. ние имаме от тия, дето имитират 2 къщо-палатки, свързани с тунел, подарък за миналата коледа. децата вЕрно много се кефиха. май ще земем да извадим инсталацията   Peace

за срещата в неделя - уви, ако вече не сте платили, то тепърва няма да стане - вече затвориха кепенците, че местата са ограничени. рекох, че може някой да се е включил от по-ранко. ето инфо за събитието:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345010.0
костюмите не са мое дело - и 2та са секънд хенд употреба - идват от нашия приятели с вече пораснали дечица  Wink

# 28
  • На морето!
 кой каквото и да прави аз все ходя ви издирвам из форума smile3530

# 29
хайде и аз да се разпиша докато не ме налегнала умората Simple Smile
като за начало, да са здрави дечицата, че миналата тема доста болнички и направо настръхнах.

ина, погледнах проекта и да дам малко идеи ... ако приемаш, разбира се Simple Smile Мивката до вратата ли се пада, няма ли да е неудобно там? Понеже при нас изводите бяха в ъгъла и решихме, че по-добре 1 път да преместим водите, отколкото всекидневно неудобство. И за котлоните - 2ка ли ще са ... според мен 4ката дори да не се използват всички (е, аз всички използвам  Mr. Green) са си по-голямо удобство.

Лейди, честита ти бременност, да е лека и безпроблемна    bouquet Разкажи как си, кърмите ли се още с бъдещия батко, гледаш ли си го или е ясленче ...

Светле, нормално да не се буди толкова често, просто като заспиват със сучене (същото и на биберон) като се разбудят малко и си търсят това, с което са заспали ... Иван сега си търси айрана Simple Smile

Стелшън, и мен много ме развесели Simple Smile

На нас само палатка ни липсва в хола и без друго вече играчките стигат до средата на стаята вече. Днес поприбрах част от тях поне по-малко да подреждам. Иван вече си получи подаръците - шейна, изпробвана засега само в домашни условия, едно возило, на което днес му залепих звука, че ми наду главата и дузина дребни подаръчета ... та от толкова новости тези дни, днес с нищо от тях не игра  Crossing Arms Ларедутската маса остана запечатана за коледа, поне 1 подарък да сложим под елхата Simple Smile

Лека вечер Simple Smile

п.с. събота бяхме на парти, но Дана не се обади, пък аз и нямам тел. ... някой да ги е чувал ?

Общи условия

Активация на акаунт