Вятър вее, дъжд вали, Май-чето не иска вкъщи да стои!

• 14 120
  • 299
  •   1
Отговори
# 30
И ние сме болни и двамата.  Sick

# 31
gachoni,зебрата можеш да я купиш за 50 евро от www.mytoys.de .....
Да Силви  знам за този сайт,на мен от там ми я поръчва Танчето/обща поръчка че нямам такава карта за плащането,и не съм на ти с поръчките от чужди сайтове Embarassed Cry/,но ако четеш там темата знаеш как стоят нещата с последната поръчка на Танчето.Надявам се да и се получи поръчката и да може да и я приемат и да дойде до коледа или поне до НГ  Praynig Cry

# 32
до сега пекох линцеровите сладки  ooooh!
дано станат по-добри от пьрвите  Mr. Green

# 33
Hug Да оздравявате бързо!
Аз пък се чудя, с какво да я храня Мила! Пак има някакъв обрив, а не съм въвеждала никакви нови храни. Мисля да спирам млечните отново!  Thinking

# 34
  • В море от любов
И ние днес се тръшнахме болни Sad
Вчера се прибра от яслата нещо неразположена, цяла вечер плака, очичките и подути Cry
Днес сме си вкъщи и се лекуваме, а утре ще е Коледното тържество, ще видим как ще го направим Confused

# 35
до сега пекох линцеровите сладки  ooooh!
az сега се хващам с медените кошнички или къщички - ще видим как ще ме огрее музата  Wink

ние всичките сме здрави и в добро настроение. като изключим петрана, която се е разфръцала от няколко седмици и супер ме нерви. явно е влязла в поредната криза - на 3-годишните. до момента тая е най-ужасната. какво ли ме чака с 2ма тийнове у дома ooooh!

# 36
жалко за празника... пропускам, ама аз нещо много блея...
обаче ще водя Лора на купона за служители на университета в аулата - миналата година беше много весело, само дето малкия пропуска. щото за деца над 3 години  Confused миналата беше студентски театър седемте вълчета и козата

болните - да оздравяват...аз тичам по последни приготовления и покупки за подаръци

# 37
Данче,благодаря!Аз сега ще прокарвам водопровода/в момента го правят/.Кухнята ще се помещава в бившия  хол ...а бившата кухня е стая за Моника. Wink
Та да ви кажа вчера какъв кеф  ми беше с каката/15г.  bowuu/от 11 сутринта, докато не затвориха магазините се шматкажме.Голям кеф!Друго си е с голямо дете. Hug

# 38
Привет
При нас коедното тържество минало много добре (родители не бяха допуснати в яслата). Имало куклен театър, ако съдя по думите на Маги е бил за някое пате, ама все забравям да питам лелите, защото ако е така - значи наистина ми разбира въпросите и отговаря - папа, пати, биби и т.н.. Тя се ужасява от всеки дядо Коледа, който сме срещнали, включително и от този, с който се опитали да я снимат миналата седмица. Като отишъл баща й да я взима ги снимали 3-та - поне да има някаква коледна снимка в яслата.
Като ви слушам с тези коледни подаръци, които купувате ужасно много се депресирам. Нашия апартамент е 50 кв.м. и вече няма къде да стъпим от играчки (винаги предупреждавам да не купуват големи неща, които не са сгъваеми, че няма място). Сега най -голямото нещо в къщи е една люлееща се овца, за която тя рядко се сеща и не ми се помисля за още 1-2 с този размер. Пък на пролет предстои и колело да купим, а ми се иска и шейна. Незнам направо...
Честита бременност на Феникс. Мои приятели имат близнаци на 5 дни и толкова се вълнувам с тях. Днес излязоха от кувиозите, всички нямаме търпение да ги гушнем. Страхотни са.
Хайде оздравявайте всички, че идат най-хубавите празници!  Heart Eyes

# 39
И на мен мечтата ми е втория път близнаци  Crazy Винаги съм искала поне три деца, но понеже късно ги почнахме едва ли ще успея до три. Феникс, едно виртуално потъркване по коремчето, пък дано хване  Laughing

# 40
  • България
Абе момичета от доста време ми се върти един въпрос в главата и срам не срам ще питам  Embarassed
Мая си знае вече почти всички части на тялото, ама как наричате половия орган на момиченцата ? За момченцата е ясно , ама тук нещо ми е трудно ,защото  тя засега  му вика "дупе" ама трябва съвсем скоро да му дадем друго име, че не ми харесва така. Тук в бургас използават една думичка, ама някак не ми идва отвътре Embarassed

# 41
Имаше тема пусната за това как да наричаме половия орган на момиченцата преди и дебатите бяха много оспорвани. Повечето майки смятаха че трябва да наричаме нащата с истинските им имена, ама не върви да кажеш на малко момиченце "Ела да ти измия вагината"  Shocked И аз незнам как ще я наричаме и ще се радвам да чуя още мнения...
А каква е думичката, която използват при вас?

# 42
  • София
ами моята щерка и казваше "пишонка"  Wink
всъщност термина още не е излязъл от употреба, но е запозната и с медицинското название  Peace

# 43
педиьтьрката й казва пупа  Mr. Green
`ела сега да погледнем и пупата и си готова` hahaha

# 44
  • България
пупа ми харесва  Grinning Тук казват "дуда"

Общи условия

Активация на акаунт