АПРИЛската мама пoдаръци избира за Коледа незабравима!

• 25 098
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Mара Подробната не говоря изобщо за столчето за кола, аз него и без това не го харесвам за бебета под 2-3 месеца, говоря за летния кош- на показаната от теб количка той също е като столче, може би заради това не си ме разбрала. Въпроса ми е този летен кош дали ляга, т.е. да се опъва поставката за крачетата и гръбчета едновременно и да става що годе хоризонтално, или си остава в тази форма а просто като заспи детето се пуска назад и краката му се "вирват", и на мен ми прилича на костенурка по гръб. Не искам да ме разбирата погрешно не се заяждам и не се правя на много знаеща, просто тези колички тук не мога да ги видя в магазин а от нета и ми се иска да си изясня картинката, че да знам на къде да гледам за в бъдеще. Само за уточнение сина ми спеше в количката на разходка до към година и половина и малко на горе и за това се интересувам живо от въпроса  Peace

# 91
Здравейте сладуранки!
Вчера ви разгледах снимките и направо ви завидях благородно за срещичките които си организирате, но от моя град няма майки от нашия форум ,да но аз всеки ден се срещам с бадещи майчета защото в магазина ми се предлагат освен детски дрехи и дрехи за бременни
при мен нищо ново освен че от сутринта съм с адско главоболие , но се надявам да ми мине след парацетамола

Лек ден на всички

# 92
Честит празника на всички мами,които празнуват!
Бъдете живи и здрави и много ,много щастливи!
  bouquet

Пъстроочка, дано ти мине главоболието ,но парацетамол не е ли противопоказен за бременни

# 93
Добре дошла nadeto26  Hug
и аз като теб отскоро се присъединих към Априлските мамчета  Simple Smile
надявам се че ще се навъртъш наоколо  Grinning

# 94
  • София
Кенга,стискам палци всичко да е наред  fingerscrossed   Hug !
На именничките - Честито !!! Да сте живи и здрави !
Момичета,кога смятате да  си купувате легло,количка и  изобщо по-едрите неща ?

# 95
Здравейте!(бях писала сутринта, ама гледам че нещо ми го няма поста newsm78 нещо явно е имало проблем с нета)
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания  bouquet Аз между другото хал-хабер си нямах, че днес е Св. Данаил, понеже никога досега имен ден не съм празнувала, че и незнам че такъв имам  Laughing Но пожеланията са ви трогателни - Деичка  Heart Eyes честито и на теб, слънце, явно си доста по в час от мен с тия неща! Да си здрава, все така усмихната и хубава, и хората около теб също да цъфтят покрай теб   bouquet
Ако има и други празнуващи - честито   bouquet

Аз бях болна тия дни и затова ме няма в нета. Но вече се пооправям - предписаха ми едни хомеопатични за гърлото и едно мазило за носа (за хремата).

Да ви се пооплача - днес шефа казваше заплатите, и почти всички имат нещичко отгоре, а аз - нищо  Sad той хич не зачита канцеларската работа, само работниците си тачи....ама здрави да сме всички   bouquet

Kafenceto аз легло и количка отдавна си купих вече. Аз съм си бързачка малко, пък и не обичам последните моменти, че да не стане нещо непредвидено.

Кенга - ще чакам да пишеш как си след прегледа  Praynig

# 96
Честит имен ден на всички който празнуват днес .да ви е живо и здраво името  bouquet

Благодаря ви момичета за посрещането Simple Smile
Аз работя и в момента сам на работа но не ми пречи да пиша когато нямам работа.

Кас   сте вие .вашите бебоци ритат ли вече силно. Simple Smile

# 97
  • София
Честито и от менен на всички празнуващи!
Съвсем изключих,че днеска има повод,но се надявам да ме извините.
Много щастие и радост желая и много,много усмивки. Two Hearts  Party Time Tada  ura dazzler1
Надето26 добре дошла.

# 98
Момичета знаете ли че на този ден- е казано че бременните майки който чакат свойте бебенца  трябва да замесят питка за здраве и късмет и закрила на семейството.и да дадат по парченце на комшии и близки или за вкъщи.Чували ли сте за това.

И дали мога да попитам къде се влиза за да си добавя коремче на което да ми пише термина.Благодаря ви предварително.

# 99
Добър ден, мами- априлки
Ако ми позволите да се присъединя към вас би ми било много приятно.И аз съм от тези които очакват радост през април,но не живея в България.Тази е причината поради която пиша и в други теми на бг-мама.
Нашият бебко е мъж и за сега е голям 0,490 гр.
Правили ли са му на някой ваксина против тетанус, че тук при нас има такава практика да се прави.
Лек и хубав ден на всички и много целувки

# 100
  • София/Люлин
Четит имен ден на всички! Пожелавам ви много здраве, щастие и късмет във всичко.   bouquet
Добре дошли на новите попълнения в нашата априлска дружина. Hug

# 101
Жабче наистина добри новини.

Мара Подробната страхотна е тази количка Брио, цената й знаеш ли каква е?

Kenga успех на прегледа, ще разказваш после как е минал.

Добре дошли на Nadeto26 и Belbey . За питката не го знаех, но с моите две леви, никой не ще да яде от питката после. Sick

Четит имен ден на всички! Пожелавам ви много здраве, щастие и късмет във всичко.   bouquet

# 102
Честит Имен ден на всички именяци/чки днес...  smile3525   здраве, радост и любов а подаръците ще ги отваряме на пролет  smile3521
Добре дошли и на всички нови мамчета  wavey
Dream Wish ..толкова се надявам да си добре,ама те няма...дано да е за добро  Praynig

# 103
  • София
ООО, ние сме имали именички днес...  Embarassed ooooh! Party
Деичка, тай, ако има и други да се чувстват поздравени, живо и здраво да ви е Името и вие покрай него! Много усмивки и щастливи мигове с шаващите дребосъчета!  bouquet

# 104
brilliantine,Благодаря ти мила за инфото,че малко се бях притеснила Hug  bouquet

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС  love001  bigdance2 baloni

С риск да се изложа обаче,какъв празник точно е днес newsm78

Belbey,Nadeto26 добре дошли коремчета Hugжелая ви лека и безпроблемна бременност. preggoАми на повечето мамчета бебчетат вече ни риткат,обръщат се и радостта е голяма Heart EyesА относно списачето за термина ако си написала дата и евентуално знаеш какво ще е бебчето някой от създателките на темичките ще те вкючи в списъка,Наде Peace

Майките от Варна могат ли да споделят къде евентуално смятат да раждат,понеже ми е първа бременност само разкази знам.Ако сте запознати с условията изискванията за Майчин дом,АГ-то и Окръжна ще се радвам да напишете нещичко Hug  bouquet

Хубава вечер и весло посрещане на празнуващите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт