Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да пазарувам от френски сайт и колко време отнема доставката?
Какви са препоръките за резултатите от скрининга за хромозомни аномалии (БХС) и амниоцентезата?
Къде мога да намеря снимки от бургаската среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да пазарувам от френски сайт и колко време отнема доставката?
-
Какви са препоръките за резултатите от скрининга за хромозомни аномалии (БХС) и амниоцентезата?
-
Къде мога да намеря снимки от бургаската среща?
-
Как да избера подходящо бебешко легло?
-
Какви са някои предложения за справяне с проблемите със съня?
.Найстина хората нещо са изкукали

,в първите месеци като се събудех посред нощ и така си откарвах до сутринта и то както ми се гадеше ууу,само като си спомня

Толкова съм отвратена от начина на мислене на повечето родители, които смятат, че в яслата децата им се гледат по - добре, отколкото у дома
, и ги пускат с чисто сърце болни там, че няма накъде... Колкото и да е анти-социално решението ми, синът ми да не посещава подобни детски "заведения", а да го гледа баба му вкъщи, толкова е и правилно. Решили сме го именно заради неговото и наше здраве и спокойствие. През живота си е боледувал 2 пъти... 
. Не знам какво е това чудо. Боли както боли при гастрит, но минава след
благодаря ти за инфото..и на мен ми се струва,че е вседеход
Смятам да погледна някои магазини,пък дано имам късмет.

!Оставете това на мъжете
А скоро ще стане и като торба с цимент!
то към 6:30х принципно си е време за ставане за нас с бебата
много се забавлявам с децата!!!
това са неща, които не бива с лека ръка да пренебрегваме, защото носят много повече злини, отколкото това, което уж получаваш.
Жабче, ти имаш ли ефект от капките? Чудя се дали да не отида при хомеопатката ми да даде нещо за успокоение
.