раждали скоро в Торакс Пловдив?

• 30 366
  • 115
  •   1
Отговори
# 75
Резултата от моето раждане се вижда в подписа ми  Heart Eyes
Родих със секцио, тъй като на бебка започнаха да падат тоновете, а и беше с увита пъпна връв, но важното е, че се роди живо и здраво детенце  Heart Eyes Родих при д-р Маркова, страхотен лекар и страхотен човек  Hug Целият екип, който беше на операцията бяха невероятни, анестезиолог беше д-р Джаров, който през цялото време ми вдъхваше голямо спокойствие.
От условията в клиниката не мога изобщо да се оплача, целият персонал беше много усмихнат и отзивчив, акушерките и педиатрите подкрепят кърменето и нямах проблем с храненето на бебка.
Не съжалих дори за миг, че избрах да родя там  Peace

# 76
Аз да побутна темата....но така и не прочетох мнение за доктор Велевски.

# 77
  • Пловдив
Здравей красинаси
Аз родих при д-р Велевски на 15 юни в Торакс.Доволна съм от него и от всички грижи,които положиха за мен в болницата.За миг не съм съжалила,че избрах това да е моят д-р.Ако искаш да ти разкажа нещо по-подробно пиши. Hug

# 78
  • Пловдив
Скоро никой не е писал  Mr. Green
Някакво инфо за евентуални вътрешни ифекции при новородените има ли? Предполагам хигиената е на ниво, но все пак се случват такива неща...

# 79
  • Пловдив
Не съм чувала и нямам такива лични впечатления. Аз останах с впечатление, че хигиената е на чудесно ниво....
Benitta, ти натам ли си се насочила? Към кой лекар?

# 80
  • Пловдив
Ами, това ми е единия от вариантите  Mr. Green Нямам и предпочитания към конкретен лекар. Мисля, че на който и да попадна няма да е грешка  Mr. Green
По вероятно е да е отново секцио, но все пак се надявам да мога да се пробвам нормално. Та, по този повод се чудя, дали има доктор куражлия, който да ме пусне да се пробвам нормално след секцио... Но това вероятно ня място трябва да се обсъди... сега е още съвсем хипотетично  Mr. Green

# 81
Аз раждах преди да направят ремонта. Тогава всичко беше на ниво. Предполагам ,че след ремонта е още по- добре Simple Smile

# 82
  • Пловдив
BEnitta питай д-р Велевски.Той си е почитател на нормалното раждане и прави секцио в много краен случай  Peace

# 83
Здравейте! Има още много време до раждането ми, но съм се насочила към Торакс заради д-р Велевски. В сайта на Торакс пише, че работят със здравна каса. Искам да попитам дали е вярно, за самото раждане плаща ли се нещо?

# 84
Плаща се - 750лв е нормалното, а 950лв е секцио. Peace

# 85
  • Пловдив
Но доколкото знам, ако не си здравно осигурен, плащаш повече. Не съм 100% сигурна обаче дали това е така.

# 86
И аз раждах В Торакс ,но 2004год.Много съм доволна от вниманието,хигиената е на много високо ниво и най-вече от професионалното им отношение.
Там се чувствах наистина спокойна и обгрижена.Дори се случи да ме оставят 1 ден в повече от нормалния престой,за да ме наблюдават.

Надявам се условията да не са променени,а да са още по-добри,защото имат сериозна конкуренция.

# 87
Но доколкото знам, ако не си здравно осигурен, плащаш повече. Не съм 100% сигурна обаче дали това е така.
Да, мисля, че е така  Peace

# 88
Момичета, знаете ли в момента кои акушер-гинеколози работят в Торакс?

# 89
Doktor Velevski

Общи условия

Активация на акаунт