Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 596
  • 339
  •   1
Отговори
# 165
Честит празника на tevolere ! Бъди жива и здрава и много щастлива !
Ламичке, честито пълнолетие, вече може да караш кола без да те глобят ( само не разбрах балът кога ти е ? ) Wink Както и да ходиш на дискотека  Laughing Много целувки и прегръдки от нас и нека всичките ти мечти се сбъднат !

Пате, аз правих колажа за календара, но доколкото знам той вече е за печат при Поли, ако не го е пуснала още, може да добавя снимка на Алекс веднага за 2 мин. ще стане и да и го пусна с корекцията ?!
 Peace
Поли, супер е календара   bouquet

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 17:47 от Stra4iatela

# 166
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Поли паричките са ти преведени

# 167
  • Попово
Честито на рожденничките  Hug  bouquet

# 168
Ей, Ламичке и ти ли накрая порастна?! Да си ни жива и здрава и все на тая възраст да се чувстваш! Целувам те!

tevolere и за теб много здраве и щастие!

Честито и на всички, чийто поводи пропуснах !

Ние утре отпътуваме за дълбоката снежна провинция в Родопите! Желая на всеки да попадне на подобно място по празниците или пък там, където се чувства най-добре. А на нас си пожелавам да срещнем много сняг и забавления!  Hug Hug Hug

Весели празници, момичета!

# 169
Страчи,ако не е късно с удоволствие бихме се включили и ние.Стига Поли да не го е пуснала вече.

# 170
Честито Ламичке и Теволере! Много здраве, щастие и любов!   bouquet  bouquet  bouquet
Поздрави най-сърдечни и на всички останали, които съм пропуснала!

smooth, лек път и една незабравима снежна Коледа! И не забравяй, че в дните около този вълшебен празник се случват чудеса  Hug

# 171
Пате, ще те изчакам. Но примерно днес, утре го прати моля те!

# 172
Страхотен е календара, ако не е късно и за нас един брой - голям неламиниран.

# 173
Пате, изчисти си малко ЛС-тата  Peace Ще се постарая тази вечер да го направя... Peace

# 174
Пате, изчисти пощата, не мога да ти отговоря!
Денисимо, ще те включа.

# 175
Изчистих я Peace

# 176
Поли -  за календара за нас ламиниран голям !

Честит рожден ден на празнуващите днес! Да сти живи и здрави, много щастливи мигове, усмивки на лицата !

Све
- разчитаме на теб тогава за календарите, благодаря !

Аз днес бях на шопинг отново , и вече не искам да видя магазини ! Цените са двойни май  Confused Simple Smile

# 177
  • БГ
да випочерпя послучай рожденния ми ден,мерси за  поздравленията и пожеланията ви Hug,много ме зарадвахте. Peace  bouquet

Поли- ако може файла на календара  да се поръча, ще помоля да го пратите и на мен, да не ви   занимавам с пращане и плащане .ако не -по пощата  става, като ми пратиш банк.си сметка да ти пусна сумата предварително, че ми е по-удобно от  запис, че съм на работа цял ден  ако и на теб е удобно разбира се, мерси Hug
Ламята неСпаскa  остана да  изкараш хубава празнична нощ, честито и на теб  bouquet  bouquet
хубава вечер Hug

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 22:10 от tevolere

# 178
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ПОРАСНАЛИ МОМИЧЕТА!Желая ви да не губите никога усещането, че току-що сте станали на 18! Весело изкарване!
Поли, много приятен календар!   bouquet

# 179
  • Чехия
Ламичке явно веселбата едва сега започва ...Успешен старт в живота  Heart Eyes ..  Heart Eyes Heart Eyes
 Теволере, Честит Празник от мен... И мамчета...Бъдете живи и здрави.

Раде на теб и на всички заминаващи, Весели Снежни Празници.

Общи условия

Активация на акаунт