Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 590
  • 339
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И аз надоразбрала както винаги - потвърждавам нашия А3 ламиниран. Поли, извинявай за забавянето!

ЧРД, tevolere!
ЧРД, Ламичке!
Винаги много усмихнати и щастливи да бъдете!!!

Бях споменавала преди, че Мия кашля от доста време (август-септември) Embarassed Те се застъпиха с няколко градински вируси на Ида и все не можеше да се изчисти картинката при нея. Последно - лека хрема, чисти гърди и една ужасна кънтяща кашлица, която ужасява всеки чул я...  Кашля редовно, но рядко - по веднъж на 2 ч примерно. След 100 разговора с док - не мога да определя от какво се провокира - навън ли, вътре ли, на топло или студено...
Днес вечерта обаче... ужас някакъв - не може да спре Shocked
Ние цял ден бяхме при баба, малката игра по килима, спа на легото с китеник... и в края на вечерта тези пристъпи Sick
КАчихме се в колата - кашля лудо още 10 мин и .... спря! Сега спи спокойна вече 2 ч.
За голямо мое съжаление май ще се окаже алергична работата.... След днешната серия - май към прах/косми...
Някой да има опит с такава гадория? Ще се пръсна докато дойде време да се чуя с док утре. Въпреки, че какво ли ще ми каже - чисти и бърши прах и давай противоалергични.... Това вкъщи... ама целия свят мога ли да изчистя???? newsm78 newsm78 newsm78

Поне от при баба има добри новини - изненада ни всички жената и вече се храни добре, след упраженията с физиотерапевт е доста по-уверена в тялото си и най-важното - може да стане и да ходи сама Hug Благодаря на всички за подкрепата - знам си аз, че положителната енергия от форумчето винаги действа!!!

# 181
  • София
И аз да напиша. Оказа се за съжаление, че на 27 съм на работа и няма да можем да дойдем на партито.
От календара искам и аз 1 А3 Ламиниран. Каква е цаната и на кого да дам парите?
Честит празник момичета, да се живи и здраве, от здраве и щастие да не се отървете  Hug
Аз се побърках с тази работа, всяка вечер или на работа или на парти, от една седмица не съм спала повече от 4 часа. Сега съм на работа и утре сутринта за да е гадно сме на детско коледно парти отново. Вики дали ще се усети някога, че този Дядо Коледа идва по няколко пъти  newsm78  hahaha

# 182
Добро утро!

Ара, как звучи кашлицата Ви? При Боян определено е алергична; детето все едно лае и е спазъм на ларингита. Личи си, че няма секрет. Звучи ужасно, но всъщност само така звучи (който го чуе, изпада в тих ужас, а на него изобщо не му пука и не го боли или дразни). Нашата кашлица се провокира от влажно и мъгливо време (което във Варна е много често есента и зимата). Пием противоалергични само при пристъп, като ги редуваме периодично. Пили сме и хомеопатични. Всъщност, като се замисля, май си минава от само себе си  newsm78.
Много се радвам за баба ти  Hug!

450, колко време можеш да издържиш на този ритъм? Милата  Heart Eyes! А всъщност какво работиш?

# 183

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛАМИЧКАТА И ТЕВОЛЕРЕ! МОМИЧЕТА, ДА СТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И ОБГРИЖВАНИ!

P0LLY - Потвърдих ти на лични. (май съм последна Embarassed)
Тинитита - Добре дошла отново  Hug. Колко много е порастнал Филип. Страхотен сладур е станал.
Пате - Алекс е много готин с новата си мъжка прическа.
smooth - Желая ти снежни Родопи и една Коледна приказка.

# 184
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

smooth, приятно изкарване. И ние мислехме да отскочим до там, но много ме притесняват завоите -Борис последния път така  Sick Другия път свиркай по от рано, че да си направим една среща там Grinning

Sve_dim, а как разбрахте, че е от алергия. Вече 2 месеца с малки прекъсвания Борис е с кашлица. Изпихме 4 различни опаковки сиропи и ефект нулев. Гърдите са чисти, гърлото е ок, а той се дере, че даже и се дави Cry

# 185
Честит празника на tevolere ! Бъди жива и здрава и много щастлива !
Ламичке, честито пълнолетия, вече може да караш кола без да те глобят ( само не разбрах балът кога ти е ? ) Wink Както и да ходиш на дискотека  Laughing Много целувки и прегръдки от нас и нека всичките ти мечти се сбъднат !

Пате, аз правих колажа за календара, но доколкото знам той вече е за печат при Поли, ако не го е пуснала още, може да добавя снимка на Алекс веднага за 2 мин. ще стане и да и го пусна с корекцията ?!
  Peace
Ох, смях се с глас! А пушенето разрешено ли е? ох, ...
татко Лам ми забрави рождения ден за първи път от почти 13 години. Дойде си от работа с гигантски букет от рози и доста кисела усмивка на лице. букетът беше наистина впечатляващ и му простих веднага.

Отивам да чета, че цяла страница сте изписали снощи!

Пожелавам ви днес у вас да дойде най-добрия, най-веселия, най-щастливия човек, за да ви е спорна и щастлива годината!

# 186
Здравейте момичета,
  как сте? какво правят малките сладури?Теди нещо напоследък спи доста кофти,буди се и реве,което не е типично за нея-останал и един кучешки още и сигурно той е на ред!Да не казвам,че почти нищо не яде-вече взех да свиквам и да не и се ядосвам много!Тук е много скапано времето и изобщо не става за разходка и май ще си седим вътре цял ден Sad
И внимавайте днес кой влиза пръв вкъщи!

Приятен ден!

# 187
  • Попово
хайде на баницатаааа
http://www.banici.net/

# 188
  • Чехия
Пепенка линка е супер много готин..  bouquet

# 189
Пепенка линка е супер много готин..  bouquet
newsm51 даже ми се иска да ги нацелуван малките сладури Hug
А от баницата с късметчетата ми се падна кулинарно късметче Joy

# 190
  • Варна
Здравейте момичета,

Преди малко се прибирам от мини априлско парти у Larsen. Беше страхотен купон. Забавлявахме се доста, особенно майките  Mr. Green

Ara75 Вики ми прави такива алергични кашлици. Не е задължително да е от праха. При Вики например се провокира при разболяване и след това разбира се всичко го дразни, и прах и косми и т.н. Затова като се разболее и веднага започвам да давам паралелно с другите лекарства и противоалергично - аз давам перитол, добре му действа. Този вид кашлица се израства до към 6-7 год. възраст. Така поне казват лекарите. Ще видим. Дано да не е много сериозно и при вас и да отшуми с течение на времето.

# 191

Пожелавам ви днес у вас да дойде най-добрия, най-веселия, най-щастливия човек, за да ви е спорна и щастлива годината!
А аз без да се сетя,че днес е Игнажден... newsm78Но пък у дома беше пълно с деца и весело настроение Peace Laughing Hug.Снимки от партито по-късно,че сега ми го няма кабела да ги прехвърля.
До скоро! Hug

# 192
Здравейте майчета и малки апричета!

Eraser, Ламичке, Tevolere, честит рожден ден (на патерици)! Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи!

Поли, календарът е станал много хубав - вече му търся подходящото място у дома!

Pepena, аз пък си изтеглих един Европейски късмет в Монте Карло!  Laughing

Раде, лек път и поздрави на скъпите и за мене Родопи!

Све, предложението ти е много добро (разбира се ако не те затруднява), да вземеш календарите от партито в София. Ако не се видим преди Коледа ще ти дам паричките като раздаваш календарите след Коледа.

Лек и спокоен ден на всички! Hug

# 193
На мен ми се падна "Вярна посока". Благодаря!

# 194
Pepena many thanks  Hug На мен ми се падна супер подходящ късмет-"да ядеш колкото си искаш и нищо да не ти се лепи"  Joy Тъкмо сега съм на идеалните кила и все се вайкам дали ще успея да ги задържа, особено с идващите софри и гледай ти-късметче  Laughing

Поли мерси, че ще ни включите с календар, от там натътък ни поема Све, аз ще се уговоря с нея  Wink

Дадох и на Ани да си изтегли късметче, падна и се Кариера-с колегите сговорна дружина, да му мислят лелките в яслата!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт