Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 593
  • 339
  •   1
Отговори
# 150
ламичче,честито пълнолетие Wink,бъди много щастлива Hug
tevolere и на теб много щастие и усмивки Hug

# 151
Честито на рожденничките ни!!! Ламичке,tevolere,от здраве да не се оттървете,късметът да ви спохожда във всичко и да се радвате на много щастливи мигове!

Хей,Тинитита,добре дошла,не ни лишавайте от присъствието си за толкова дълго,липсвахте ни! Hug Hug HugПусни ни снимчици да ви се порадваме! photo

# 152
  • София
Ламичке, tevolereHug  bouquet честит празник! Много здраве и усмивки ви пожелавам.

И, Ламичке,... умната! Вече си голямо момиче Wink Laughing

# 153
Благодаря ви, трогнахте ме! много сте мили, пожеланията са страхотни!

# 154
Ламичке, tevolere, честит празник! Hug
От сърце ви желая много здраве и любов, и много успехи във всичко!   

bouquet     bouquet     bouquet

# 155
  • гр.Варна
Мили Ламичке, tevolere,Честит Празник!!!
Бъдете много щастливи,обичащи и обичани!!
Пате,защо не ти харесва Алекс newsm78???Много е сладък с новата прическа Hug Heart Eyes
За календарите,разбрахме се със СвеSimple Smile
Хубав ден желая на всички Ви

# 156
Честит празник на рожденичките!!! Бъдете много здрави и щастливи!!!С пожелание за незабравимо  изкарване!!!

Аз днес успях да си подам документите за лична карта и на 23,12 ще е готова Grinning,поне с нея ще съм по-спокойна за НГ!!!
Отивам да преспивам малкото зверче,после ще пиша!
Тук има  наши снимки!
http://tedyideny.multiply.com/

# 157
Ламичке, tevolere, честит празник   bouquet  Бъдете винаги усмихнати,красиви и обичани  newsm59

# 158
  • Варна
Ламичке, Честито пълнолетие! Да си жива и здрава и винаги усмихната!

Честито и на tevolere! Много здраве, щастие и късмет!

# 159
Пак за календарите - моля ви тези, които писах да ми пишат за потвърждение. Например Клер е писала само бройка, не и размер. Слънце и Ара, са ми казали и бройки и размер, не са ми потвърдили втори път и ще приема че нямат претенции.
Трябва утре да ги пусна, така че чакам.

# 160
Тук има наши снимки http://snimka.bg/album.php?album_id=216284 ... последните са най-новите  Simple Smile ...  newsm78 дано не нарушавам някое правило с линка...

# 161
Честит празника на tevolere ! Бъди жива и здрава и много щастлива !
Ламичке, честито пълнолетия, вече може да караш кола без да те глобят ( само не разбрах балът кога ти е ? ) Wink Както и да ходиш на дискотека  Laughing Много целувки и прегръдки от нас и нека всичките ти мечти се сбъднат !

Пате, аз правих колажа за календара, но доколкото знам той вече е за печат при Поли, ако не го е пуснала още, може да добавя снимка на Алекс веднага за 2 мин. ще стане и да и го пусна с корекцията ?!
  Peace

# 162
  • Beyond the Frontiers
tinitita , нищо не нарушаваш. Чудесни снимки Peace

# 163
За колажа:няма ли да е по-удобно за мамите, които не сме от София, да се изпрати файлът на общата поща и всеки сам да си го изкарва.

# 164
Ето го да го видите:

Направила съм файла, само чакам до утре мамите, които не ми бяха отговорили и пускам.

Общи условия

Активация на акаунт