Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 589
  • 339
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте

при нас също има кашлица, стана вече два месеца  , примерно рано сутрин към 5ч, или като стане от сън, явно при доста деца е така, а аз вече умирах от притеснение, но мисля че все пак има нещо ! И мисля да я водя отново на доктор ! Защото уж гърдичките чисти , гърлото нищо както и при вас, а кашлица все едно се дави , с,хо, купихме овлажнител и пак кашли !

Днес бях на прическа и маникюр и съм доволна, утре заминаваме на празник в Трявна , ще пратя снимки като се върнем !

Поздрави на всички !

# 196
  • Попово
kler, весело изкарване  Hug

# 197
  • Чехия
Привет  bouquet  bouquet преколедно.

Maмчета гледам, че в началото на темата сте писала за кухните имам питане към тези които от вас ползват керамични котлони..
Кажете има разни митове, че не може мокри съдове, студени на загрята плоча..има ли такова нещо.От два дни и ние най-после сложихме плота и просто четох разни глупости по въпроса..едни отричат ..други пък не..
Честити кухни момичета..

Клер приятно прекарване..

При нас днес отново заваля..много романтично стана.
Днеска с мъничето ходихме до една хранилка на сърни и видяхме едничка мъничка крехка сърничка, хем беше посред бял ден...
Сега питам  ли я как скача сърничката и веднага почва хопа хоп ..защото тя като ни видя и избяга с подскоци.
Не бяхме взели морковчета, но другия път няма да забравим.
А на връщане намерихме горска бонбониера ..от замръзнали шипки... толкова са вкусни, че висяхме половин час под храста..
И така ...

Вчера дописах коледната приказка ..ако ви чете ето я  http://ivalex.multiply.com/journal/item/17/17

Поздрави от снежните планини и нас.

# 198
Иве, аз на моя керамичен плот съм слагала и мокри и студени съдове. Въобще, ползвам го като обикновен котлон, нищо не спазвам. От почти 3 години така и нищо му няма. Честита ти придобивка и вкусни супички да правиш на нея!

# 199
  • Чехия
Moto, тенкс за бързия отговор, аз моя днеска го покапах с един сос и ми настъхна косата..  Hug

# 200
Вземаш си препарат за керамичен плот и всичко се изчиства страшно бързо и лесно.

# 201
Ivalex-Аз също не съм имала проблеми със слагането на мокри и студени съдове на плота-почиствам го лесно с Медикс,а а ко е много замърсен и с Циф!Доволна съм от него,съжалявам само,че е със сензорни копчета и се пуска дори като сложа препарат!

# 202
Иве, аз имам керамични котлони на Електролукс. За няколкото месеца интензивно ползване - малкият вече е спукан. има тънка нишка някъде в дълбочина, което според мен хич не е хубаво...

# 203
Иве, за студени съдове или мокри, няма кой знае какъв проблем, но е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО за дългия живот на котлона, да не са мокри и също така, да не се оставя врялата тенджера ( тиган... и т.н. ) на котлона, когато е изключен, т.е. като готвиш и супата примерно е готова, изключваш котлона, но тенджерата остава там.  Naughty Това, че все още не са ни се развалили, ако не сме спазвали указанията, значи е въпрос на късмет, не случайно се пишат препоръки, после да не се сърдим ако ни скапе нещо.  Peace
Поли, пуснала съм ти календара на пощата току що, снощи го направих, но много ми се спеше и забравих да го пусна.
ooooh!
Подаръци за дребните - ние мислехме да и вземем люлка, но свеки ни "открадна" идеята  Wink Та сега се чудим дали да не и вземем кухня. Не знам дали е малка за кухня, но постоянно храни всички плюшени играчки, размотава се с лъжица и чашка или купичка и яде "виртуално"... Вие какво мислите ?

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 21:50 от Stra4iatela

# 204
Здравейте  Simple Smile
Да се похваля и аз с новата ни къща  bowuu. На снимките е все още без входна врата,но вече е напълно ремонтирана и сега чакаме само да ни довършат обзавеждането.Обещаха,че до 10 януари ще е готово и се надявам да се нанесем до средата на месеца. Искаше ми се Новата година да я посрещнем в нова къща,но от мебелната фирма не успяха да си изпълнят поръчката навреме  Close
http://media.snimka.bg/1612/009479362-big.jpg
http://media.snimka.bg/1612/009479370-big.jpg
Подаръци - още не съм купила за Мира и много се чудя какво да й вземем.Колебая се между кукла-бебе,което плаче и нещо музикално от рода на йоника,пиано, барабани и т.н.

# 205
  • БГ
привет от нас Hug
кашлица- положението е като при kler, няма оправяне,ту изчезва ту с епоявява вече 2-3 месеца,омръзна ми да кашля, а нали е на ясла..........най-вече като  спи кашля,Клер хубаво изкарване!
подаръци- купих й кухня , но Елина не е от спокойните деца а е доста щура и тъкмо се заиграе с нея , с чинийки и чашки и тряс прас я удря и разхвърля из стаята,после й подавам посудата и тя си ги нарежда,абе луда работа сме .........купила съм и кракомобилче - Немо,много му се кефи,имаме иконче люлка- и него харесва.
чстито на новодомките  Peaceи мерси запожеланията още един път,отивам да чета назад и  зимната приказка Hug

# 206
  • София
di_p, чудесен нов дом!!! Съвсем скоро ще сте там и пожелавам да бъде дълги години уютно и изпълнено с веселие семейно гнездо!

Иве, за котлоните - друга досадна препоръка е да се внимава да не се посипват (предполагам работещи имат предвид) със сухи продукти - сол, захар, брашно и т.н. Нашите хич не ги мисля много, 4-5 г служат вярно, а явно не ги ползвам по предписание. Изискването на Страчи явно винаги съм му била  наопаки, защото тенджерите ми готвят точно от акумулирана топлина и не ги махам от котлона.

Клер, приятно изкарване!
А за овлажнителя... незнам.... зимата в къщи по-скоро има нужда от обратния уред - обезвлажнител Thinking

Лина, дано да я израстат тази алергия дечицата... че вчера се наплаших като четох как иначе преминава към астма.. Rolling Eyes

Све, точно така звучи и нашата - без секрет, сякаш кънти в тръба звука от гърлото при кашлянето... Сега и аз на хомеопатия залагам... ама нещо Мими доста по-трудно се повлиява. При Ида, мен и тати много бързи резултати има това лечение Rolling Eyes
А как е твоята баба? Как мина операцията?

450, доста тежка програма сте организирали... Пращаме ти виртуално сили да издържиш и да си свежарка по празниците! Wink Казват хората, че от сън спомени няма, ама все пак - намери време да поспиш Hug

# 207
tevolere , може ли да снимаш кухнята ви, че гледах в нета има доста вариации и се чудя на коя да се спрем. А иначе Мая е по същия начин с мятането, хврълянето и изобщо не е по "тихите" игри, трябва да има "екшън", за да е доволна  ooooh! Това с храненето на мечето е около 5 мин., но и на това съм благодарна  Tired
п.с. Току що гледах Рамбо 4... и умрях от скука... съжалих, че не си легнах, ама милия толкова е остарял, че вече и за екшън не става...  Rolling Eyes
Ара, вие не бяхте ли купили на Ида кухня ?

# 208
  • София
Да, на Фишер прайз от Джъмбо - около 120 лв беше. Висока и удобна за децата - и двете играят с удоволствие. Обаче сега ако избирам май не бих взела нея - някой вариант със звук и светлина би бил по-сполучлив. Лятото имаше едни тефал (или техни имитации) но пък те бяха доста ниски...

# 209
  • София
Днес се наспах едно хубаво следобед при играещо дете в стаята и готвещ татко  Embarassed Даже и не съм разбрала какво е ставало. Днес мъжа ми ми обясни, че след като съм си легнала в 4, някъде към 7 сутринта малката се е размрънкала, аз съм казала дежурното "Няма мамо, тук сме" и тя се е успокоила  ooooh! Нито помня да е мрънкала, нито да съм казвала нещо. Явно съм била в кома  Laughing Та следобед легнах в 3 след нея, обяче в хола, тя е станала играла си е в хола, таткото готвил, а мен хич ме е нямало. Към 18 ме събуди с целувки. Толкова сладко събуждане не съм имала  Heart Eyes Викаше "Ооооо мамо и ме целуваше по бузата". Таткото каза, че няколко пъти идвала да ме буди, но той и казвал, тихо, мама спи и тя изпъшквала тихичко и отивала другаде да си играе  Heart Eyes Милото ми детенце. А до сега прах, мих, гладих и какво ли още не. Пък и не ми се спеше, то като спя следобед ... А утре, т.е. днес ме чака ставане в 8 и после пак нощна  смяна. Дано следобед пак да ми позволи да поспя.

Общи условия

Активация на акаунт