Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 588
  • 339
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро

явно доста деца са със кашлица , като че ли всички с една и съща ! Дано отминава вече , че незнам сутрин като започне да кашли и става !

Айде аз отивам да приготвям багажа ! Благодаря ви за пожеланията , дано мине добре празника !

# 211
привет! не сме спали цяла нощ - не успях да предпазя Амалия! моята хрема беше свирепа, не ми се мисли горкото дете как ще я изкара!

поздрави на всички!
Ина

# 212
  • Попово
добро утро момичета,
Тошката няма кашлица за сега, но си спомням Генчо като беше на неговата възраст кашляше много сутрин и нощем, не съм давала нещо по специално освен "бабешки" мед- с лукчета и лимон.
Искам да попитам някоя от вас запазила ли е активната гимнастика от бонбончето си, че аз нашата я махнах а сега ми е нужна за Василена, то не че ще мога да я "овардя'' от тошката де, но поне събота и неделя когато е при майка ми да слагам беба в нея  Peace

# 213
Добро утро,мили приятелки!
Днес кафенцето и тортата са от мен!Малко страшничко ми звучат годинките 3+5  Mr. Green,но пък настроението е ведро и се радвам от сутринта на сладките целувки на дечицата ми и милото:Ден,ден,мамо! Heart Eyes

# 214
  • Попово
larsen  newsm59 много радост и здраве  Hug

# 215
Ларсен, честит рожден ден!!! Пожелавам ти много любов, здраве, късмет и щастливи мигове!!!

Както сигурно и Страчи ще ти каже, вече си на възраст да ходиш по дискотеки, да караш кола, да сваляш гаджета! Само няма да пушиш! Joy

# 216
  • Чехия
Честит Ден Ден мила Раче, бъди жива и здрава, и нека всяка твоя съкровена мечта стане реалност!
Света е пълен с чудеса, ти вече имаш две..две прекрасни дечица.
Празник пълен с чудесни изненади ти пожелавам.

# 217
Ларсен,честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве и още хиляди пъти да посрещнеш рожден ден с целувки от любимите си същества!
tevolere,честит рожден ден и на теб на патерици!(пропуснала съм  Embarassed) Пожелавам ти много щастие,здраве и детски усмивки покрай теб!

За подаръци-Алекс вече получи един в яслата.Семейство мечки,пингвини,свирещи с къщи.Много им се радва и казва,че са Дядо Колала(той ги е донесъл).А желанието му за коледен подарък е влак.Голямо търсене беше за влак,но тези,които ми харесваха не ми бяха по джоба.Накрая намерих един на нормална цена на Фишър Прайз от Англия.Един приятел ще си идва от там и уж обеща,но не със сигурност,затова поръчах и на друг,които ще си идва.И накрая или ще се окажем с два влака или без нито един и в последния момент ще търсим подарък.

Нуши,добър татко си имаш ти! Hug

Алекс също кашля,но нашата хич не е алергична. Confused Лекуваме се с едно сиропче и засега понамалява.Утре ще отидем на лекар да видим как са нещата.Направо ми писна тази зима от лекарства и болници

Момичета,някой от вас гледа ли сам детенцето си?Не без баби и  дядовци,а без татковци?

Лек неделен ден на всички!

# 218
ларсен честит рожден ден много щастие и любов Hug
Пате аз гледам сама момчетата,имаме си татко но 6 мес бяхме разделени,иначе майка ми много ми помага.много ми беше гадно като бяхме разделени с мъжо ми,причината беше в милата му майчица Mr. Green,ама не ми се говори,добре че се осъзна че има деца,иначе не питайте как се оправях финансово.А и Иво като попиташе защо тате не ги обича какво да му отговоря Sad,добре че нещата се оправиха,на никой не пожелавам това положени.

# 219
  • БГ
привет, на Ларсен  newsm59  bigdance2 много здраве ти желая, да те радват малките съкровища и да бъдеш много  щастлива иобичана!
Пате ние сме с мъжо без баби,като се разболее Елина е ужас,аз 2 дена я мъкна с мен по2 часа в офиса и се прибираме,мъжо взема 2 дена и така, ама мъжо,както съм споменавала помага само като присъствие в нас и финанси, иначе сама се оправям  и бих се оправилаи съвсем сама  Peace  и аз не пожелавам това   положение но живота  е шарен. Whistling
Stra4iatela  ще ти пусна линк, понеже в момента не е пълна кухнята все нещого няма, и снимка на Елина с нея ,но съм доволна,висока е нокитайска работа не е нещосуперкачество,котлоните имат звук като ги пускаш .

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 11:41 от tevolere

# 220
  • Попово
Пате, ние сме сами с децата по 7 месеца годишно от как се е появил Тошката  Peace понякога майка ми взема тошко, но то е от скоро защото и тя е на работа Peace а свекърва ми не е вземала още нито тошко нито василена да ги гледа за по 2ч, както е казала теволере живота е шарен, важно е да не се нервираш  Hug

# 221
  • Чехия
Привет отново предколедно.
Днес ще запалим последната свещичка на Aдвентния венец.

Oще малко .. Whistling

Благодаря , за отговорите за керамичната плоча.  bouquet

Линфолинче, още ли седи неотворен подаръка ти..?

Патенце, и ние сме си сами е с тати, но бабите ги виждаме само по Скайпа..
А и сме на село, понякога ми налага да ходя по 4км в едната посока до близкия магазин..за да купя хляб
Просто няма на кой да се разчита, но пък така и няма кой да ти се бърка.
От друга страна, да чукна на дърво , до момента Верето е била болна само е един път и то не беше само с хрема и Т. е имала само за зъби..Така, че просто ако има нещо сериозно нямам идея как ще е..

За детската кухнята
, аз съм малко резервирана..Дали им толкова нужна прекалено ми е пластмасова, поне виждам по Верето че иска всичко да е максимално като при възрастните..А и така всичко мое може да е нейно и ми се струва, че е по-близо до мама..
Може да фантазира кое как да е, как да го сложи, вместо всичко да е на готово.
Примерно ако и дам пластмасова лъжица, я чупи на мига, обаче дървената или металната готви и си играе..
Има и доста панички железни разбира се, две различни по височина кофи .... Та те ту са маси, постиля ги с каренца, ту столове и седи по тях малко, ту готви върху им.. старо метално тиганче и какви ли не неща от моята кухня.Има камъчета речни , морски и ги ползва сега вместо пясък, прелива премества, чука ги за яйчица, бърка ги.

Имам дори снимки от събитието, даже е с престилка. Simple Smile

Кажете вие какво мислите? Може аз да въм прекалено не практична и не модерна. newsm78

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 14:44 от ivalex

# 222
  • БГ
ето една снимка, от  вегатойс я поръчах кухнята но видях че вече я няма .тука  е махнала котлоните и мести кухнята на някъде.
ivalex, наблизко си нямаме природа а аз си падам малко по-модерна както казваш ти и затова наблягам на всякакви новости, но няма лошо детето да расте в по- естествена среда, както е при вас, благородно ви завиждам за горичката и животните ......... Peace

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 13:51 от tevolere

# 223
  • Чехия
tevolere,  може и да си права всъщност всичко е без значение стига да се занимават с нещо което им харесва.
 Hug
Иначе забрави да честитя новата къща на di_p, пожелавам ти скорошно нанасяне, и една вълнуваща Коледа у Дома.

Пате, а ти защо ги мислиш тези работи, да не ти струва, че на мъничето му липсва този контакт..
Моя мъж често ми ги разправя такива...че Верето все едно е сираче ..без баба и дядо..
За жалост така се получи..дали ще има последствия от това обаче...само времето ще покаже.

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 14:48 от ivalex

# 224
  • Варна
Здравейте момичета,

Larsen, Честит рожден ден, мила! Много здраве, щастие и късмет!   bouquet

Пате, ние също си гледаме сами децата, т.е. без беби.

ivalex, мисля, че правилно постъпваш по отношение на играчките. Ще дойде време когато тя сама ще си поиска да и купуваш подобни играчки  Peace Тогава вече твоите няма да са интересни.

di_p много хубава къща. Само хубави моменти да имате в нея.

Общи условия

Активация на акаунт