Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 586
  • 339
  •   1
Отговори
# 225
  • Чехия
Лина ..и твоята мома си пада по паничките..видях ви снимките аз...
Оле ще дойдат и Барбитата ..това ще голяма веселба..
Викито захласва ли се по Спайдърмен..и подобни..

# 226
Момичета, някоя от вас имала ли е карта Транскард и/или проблеми с анулирането й?
Редакция.....

Преди малко се обадих в кол центъра им и се оказа, че поради някаква техническа грешка всеки месец получавам известия за дължими 6 лв. + лихви върху тях ooooh! , а всъщност имам надвнесени пари и картата отдавна е анулирана по мое желание.
Поне вече знам, че е грешка и не им дължа нищо.
Crossing Arms

Ивка, съгласна съм с теб за играчките. На тази възраст децата се заиграват с какво ли не и просто не виждам смисъл да купуваме непременно скъпи маркови играчки, които след няколко дена вече ще са омръзнали. Имаме всякакви - от съвсем обикновенни до маркови - омръзват й за еднакво бързо време.
Подаръкът стои неотворен и чака Коледа. Simple Smile Simple Smile

di_p, пожелавам ти да започнете новата година в новата къща и да я напълните с топлина, любов и детски усмивки Hug

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 15:11 от Linofrina

# 227
Ларсен,честит рожден ден!
di_p ,пожелавам ви много щастие в новия дом!
Ние днес бяхме на форумска сбирка с Дядо Коледа.Много страшен бил този човечец.Докато навия малкия да се спре до него за снимка  ooooh!Май няма да взимаме костюм за тати тази година ,както бяхме планирали  Crossing Arms.
За подаръците:взехме конче-люлка и няколко модела играчки с формички.Но днес пак ще излизам да допълвам подаръците от бабите.И Ванката като Мая е по щурите игри.Вниманието му се задържа за 5 минути на някоя играчка  и се почва едно хвърляне  ooooh!Мамите на момченца:давайте идеи за други подаръци  Praynig

# 228
Това, което Патето пита е нещо много сериозно и няма нищо общо с това да си гледаме децата без баби и дядовци...Пате, не искам даже да си представям колко ти е трудно сама, дори и отношенията с таткото да са неред и да се обичате когато не е наблизо е ужасно....На мен би ми било много гадно да нямам на кой да се оплача,да ме отмени,да си изкарам яда,да прегърна,целуна......Може би скоро ще ми се случи нещо такова за известно време и въобще незнам как ще се справя психически и Александра също.Тя по цял ден пита къде е татко й и кога ще се прибере от работа.Наистина мисълта да сложа детето да спи и да си остана сама в хола примерно,да си легна сама ме ужасява....

# 229
  • Варна
Спайдерменската мания поотмина, сега сме на тема Междузвездни войни - всякакви фигурки, светещи мечове, космически кораби ... и ей такива неща.

А по повод на чинийките, вчера правих още едни сладки и бебка готви с мен естествено
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185906&pid=9513848

# 230
Това, което Патето пита е нещо много сериозно и няма нищо общо с това да си гледаме децата без баби и дядовци...Пате, не искам даже да си представям колко ти е трудно сама, дори и отношенията с таткото да са неред и да се обичате когато не е наблизо е ужасно....На мен би ми било много гадно да нямам на кой да се оплача,да ме отмени,да си изкарам яда,да прегърна,целуна......Може би скоро ще ми се случи нещо такова за известно време и въобще незнам как ще се справя психически и Александра също.Тя по цял ден пита къде е татко й и кога ще се прибере от работа.Наистина мисълта да сложа детето да спи и да си остана сама в хола примерно,да си легна сама ме ужасява....
Да,почти това имах предвид.
Исках да ви питам има ли самотни родители?Разведени,разделени?Не просто временно,а постоянно.

# 231
Днес сутринта бях започнала да ви разказвам какво бебе беглец си имаме вкъщи, но главната героиня в случката ми изтри написаното. hahaha Затова започвам отново.
Вчера около 16 ч. баща й слезе да зареди локалното парно, а ние двете останахме в апартамента - аз на компютъра в хола, Рая с колата-кракомобил в коридора. В един момент чух блъскане на врата и реших, че пак е отворила килера и вади обувки оттам. Станах да я проверя и какво да видя - входната врата отворена и Рая на стълбищната площадка, а с нея непознат мъж, който ме попита "Това дете ваше ли е"?
Оказа се, че баща й не е затворил добре вратата, дребос си отворила сама (незнайно как) и по пантофки и домашни дрешки слязла по стълбите, излязла от блока, тръгнала надолу по улицата и вървяла около 200-300 м. Shocked За наш огромен късмет човекът с нея бил дошъл на гости на наша съседка и докато си паркирал колата, видял от кой вход излиза Рая. Настигнал я и я върнал, а тя го завела пред нашата врата.  ooooh! ooooh!

Пате, не мога да помогна с опит или съвет, но наистина съжалявам да чуя. Cry Cry

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 16:06 от Linofrina

# 232
Честит рожден ден, скъпа Larsen! Бъди все така мила, лъчезарна и ведра! Най-сърдечно ти желая много здраве, късмет, щастие и любимите хора винаги да са около теб и много да те радват!

Linofrina, Рая наистина е голям беглец - да стигне чак до улицата. Добре че за късмет я е срещнал точния човек!

Пате,  само мога да споделя, че когато сме на гости (а гостито ни продължава по месец и нагоре) във Велинград при майка ми и баща ми (въпреки тяхната голяма помощ), нашият татко ужасно ми липсва и тогава осъзнавам колко много ми помага и колко много съм свикнала да разчитам на него, въпреки че все му намирам кусури и все съм недоволна.
Дано нещата при теб се развият в положителна посока.  Hug

Лек и успешен ден за всички!

# 233
Днес сутринта бях започнала да ви разказвам какво бебе беглец си имаме вкъщи, но главната героиня в случката ми изтри написаното. hahaha Затова започвам отново.
Вчера около 16 ч. баща й слезе да зареди локалното парно, а ние двете останахме в апартамента - аз на компютъра в хола, Рая с колата-кракомобил в коридора. В един момент чух блъскане на врата и реших, че пак е отворила килера и вади обувки оттам. Станах да я проверя и какво да видя - входната врата отворена и Рая на стълбищната площадка, а с нея непознат мъж, който ме попита "Това дете ваше ли е"?
Оказа се, че баща й не е затворил добре вратата, дребос си отворила сама (незнайно как) и по пантофки и домашни дрешки слязла по стълбите, излязла от блока, тръгнала надолу по улицата и вървяла около 200-300 м. Shocked За наш огромен късмет човекът с нея бил дошъл на гости на наша съседка и докато си паркирал колата, видял от кой вход излиза Рая. Настигнал я и я върнал, а тя го завела пред нашата врата.  ooooh! ooooh!

Миленка,важното е,че бебето беглец знае къде да се върне  Laughing А вие на кои етаж живеете?
Защото ние сме в къща на 2 етажа и Алекс го е страх да слиза сам по стълбите.Може,но от моите напомнянки да внимава,явно се е наплашил и без мен не тръгва никеде.Качването е друга работа.

# 234
Хриси, на 2 етаж сме, а кооперацията е на 3 етажа + 1 с тавански стаи. Рая слиза и се качва сама, даже понякога се сърди, ако някой я държи за ръка, иска сама да преодолява стъпалата. Mr. Green
Алекс има ли къде да се държи, когато слиза надолу? Да не би да няма опора и затова да го е страх?
Нашето стълбище е с метални парапети, Рая се хваща с едната ръка и така слиза и катери.

# 235
Пате много съжалявам  TiredПрекалено си млада за да се сблъскваш с подобни неща.Дано нещата не са необратими.С теб сме винаги  Hug

# 236
  • Beyond the Frontiers
Ларсен, честито пълнолетие и на теб   Mr. Green
с лек дъх на пролет

Пате, не мисля, че някои от нас може да ти даде съвет, всяка ситуация е различна, както всеки човек е индивидуален. Каквото и да решиш, то ще е правилното за теб и имаш подкрепата ни.

# 237
  • София
Ларсен, честит празник! Късмет, щастие, любов, усмивки - все хубави неща ти желая!

Пате, явно тежък момент преживяваш... Кураж... Единствения съвет който мога да ти дам е... да говорите, много да говорите! Неизказаните неща винаги са били камъчето, което преобръща колата... 
Имаш подкрепата ни Hug Стискам палци до празниците тези мисли да са минало!

Linofrina, настръхна ми косата като прочетох... Тази малка Рая голяма беля е измислила Shocked Очите винаги трябва да са на 4 - сега уж не разбират, после пък ще се мислят за големи и можещи... Целувки за вас - малкия дявол е бил! Hug

# 238
  • БГ
Да,почти това имах предвид.
Исках да ви питам има ли самотни родители?Разведени,разделени?Не просто временно,а постоянно.

не разбрах много добре, ама нали чета със закъснение аз,
засега не сме разделени, но само засега, тази година мисля да променя нещата ако положението не се промени , понеже децата порастват и виждат  отношенията на родителите един към друг, не желая детето ми да мисли за естествено тоа ,че мама и тати  не се обичат , успех каквото и да решиш ти  Hug

# 239
Благодаря ви сърдечно за милите пожелания,прегръщам ви всички! Hug
Линофрина,представям си как си се изплашила.Кики ми спретна подобен номер,но не успя да стигне по-далеч от входната врата.У нас не се заключваше до този момент,защото отвън вратата е с топка и няма как да се влезе,но сега разбрахме,че лесно се излиза  Mr. Green.Като я попитах какво прави,тя ми отговори,че чака Дядо Коледа... Laughing
Пате,много хубав съвет ти е дала Ара,дано успеете да преодолеете заедно трудностите.С теб сме! Hug
Лека вечер и приятни сънища! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт