Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 659
  • 339
  •   1
Отговори
# 60
Прощавайте за любопитството, но какво означават тези /х/ пред никовете на някои мами?  Blush И още една питанка имам - какво представляват кракомобилчетата? Нещо като колело без педали ли? Като това http://www.wievielkostenwindeln.de/images/Firstbike_loopfiets_zilver_001.jpg ?

Лек ден на всички  Hug

Х - е в траур на студента , който убиха ! Но сега колежката ми каза че било за няколко дни !

Све - как мина купона , разказвайте, чакаме снимки !

Даная - снощи спа добре, без да се буди, дадох и хомеопатично за зъбките !

# 61
оказа се че под седалката му има нещо като кутия и сега е луда игра да пъха вътре разни съкровища. Laughing Да не говорим, че "вози" всички възможни играчки, мечета, моторчета и т.н. Въобще голяма занимавка Peace

Така е, когато ми изчезне телефона, първо проверявам под седалката на нашата кола - в 90% от случаите е там. Simple Smile Чашата за вода, разни дребни и не толкова дребни играчки ... всичко се съхранява там. Mr. Green

# 62
  • Beyond the Frontiers
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ СВОЯ ИМЕН ДЕН ДНЕС - ДАНИЕЛА, ДАНИЕЛ И ПРОИЗВОДНИТЕ   bouquet

За София: На семействата, чиито деца не могат да бъдат записани в общинска детска градина, ще се дава ваучер от 100 лева месечно, ако детето посещава частна детска градина. Депутатите обаче приеха този текст да влезе в сила от 1 април 2009 г.

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 10:46 от elku - elena

# 63
Честит имен ден и от мен!

Поли, честит рожден ден на татко Пол на патерици! Още един стрелец!

# 64
elku - elena, това звучи супер, само че е за деца от 3-6  #2gunfire А какво да правим ние, нашите деца са за ясла и пак няма места  #Cussing out и трябва да я пусна Мая на частна или с гледачка, защото друг вариант нямам  Close Пак поредната недомислица.

# 65
elku - elena, това звучи супер, само че е за деца от 3-6  #2gunfire А какво да правим ние, нашите деца са за ясла и пак няма места  #Cussing out и трябва да я пусна Мая на частна или с гледачка, защото друг вариант нямам  Close Пак поредната недомислица.
Аз не видях да пише възраст???

# 66
  • гр.Варна
Здравейте!
Честит мен ден на всички,които празнуват днес!!
Партито беше много приятно вчераSimple SmileИмаше много жени,които се забавляваха от все сърце.Попяхме си хубаво:)аз си тръгнах към 11:30,понеже днес щях да гледам лошо  на работа Crazy
Кико вчера имаше тържество в детската ясла.Въобще не се е трогнал от Дядо Коледа.за сметка на това,като гледам снимките,явно е побъркал леличките,защото ту една го разнася,ту друга. Оплакаха ми се,че всички деца му се водели по акъла.Като седнели да се хранят,започвал да барабани с ръце по масата и повечето манджа се разсипвала.След него обаче,същото започвали да правят и всички останали.Спял малко и като станел,оново тръгвал да бяга и удря ,където свари,в следствие на което още една част от децата се събужда.Лелята каза,че ме съжалявала...и не знаела как ще е за в бъдеще с такова диване:)Аз съм му свикнала де и си мисля,че живот и здраве,като имаме второ,ще ми бъде доста по-лесно. Laughing Laughing
Довечера ще кача снимки от варненското парти на нас,майките, и на Кико-от яслата:)
Целувки Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 14:47 от mama_na_kiki

# 67
     Здравейте милички ,от много отдовна не съм писала ,но като седна пред компютъра  и ме почват едни контракциии гледам набързо колкото мога да изчета поне това което сте писали .
 За сега удържаме положението да сме 2 в 1 с хапчета ,за да имам по-малко контракции,но пък от тях ми се ускорява пулса и почва едно треперене 30 минути като бабичките .
   Вики все повече май започва да разбира че ще става кака ,само ходи по мене и ми вдига тениската, гали ми корема и го целува ,сочи нея си и казва кака,показва корема и вика бебе.
   Утре съм на консултация и чакам с нетърпение да ми определят дата за секциото ,дано да издържим и да се роди поне след Нова година.

Страчи   bouquet благодаря за колажа много е хубав.
   Поли и на теб благодаря за календарите и ако не е късна ако може да поръчам един лаиниран голям формат А3.
      Може ли ако на 27 декември когато е партито и сме още 2 в 1 да се включим и ние ,защото ако трябва да дойде таткото сам с Вики няма иска .

Честит имен ден на всички които празнуват днес  bouquet

# 68
Анишка, как да не може?!  HugС най-голямо удоволствие ще се порадваме на една щастлива бъдеща мама! Дано да се задържи колкото се може по-дълго малката бебка в корема на мама! Praynig
Поли, да ти е жив и здрав мъжа и да е много щастлив с любимите си дами! А за възрастовото ограничние за добавките го казаха снощи по ТВ, защото те важат за деца, незаписани в градина, т.е. над 3 години! Нашите мъничета все още са за ясла, така че за нас пак няма! Close

# 69
Ето списък за календарите:
Моля Ви, до края на седмицата най- късно да ми потвърдите остават ли бройките и размерите за да мога да ги пусна. Ако може ми пишете на лични, че сега трябваше да ровя 2 теми назад за бройките и размерите и може да съм пропуснала нещо.
Stra4itela - 7br. A3 ламинирани
Larsen -1 br A3 ?ламиниране
TanyaSSK - 1br A3 .ламиниран
emily_ska - 4 br не е уточнен размер
Style - 4бр не е уточнен размер
Linofrina - 1br. A4 ламиниран
Kler - 2br. не е уточнен размер
Pepena - 1 br. A3 ламиниран
Ламята - 4бр. А3 неламинирани
Slance80 - 3br A3 ламинирани
Aleksi - 1 бр. А3 ламиниран
Меlodya - 1br не е уточнено размер
Tevolere - 1br не е уточнено размер
deny 1104 - не е уточнено
marini - 4br A3 ? ламинирани
mama na kiki - 1 br A3 ламиниране?
Smooth - 1 бр. не е уточнила размер
МАРТА - 1бр. А3 ?ламиниране
ДейзиГ - 4бр не е уточнила размер
lina6.3. - само снимка А4
Sve_dim - 2бр. А3 ламинирани
Aльона - 1бр. А4 ламиниран - ще го вземе от фотото
Ara75 - 1бр. А3 ламиниран
elku-elena - 2 бр. А3 ламинирани
denitsa_zz - 1br A3 ? ламиниране
Snow_Anna - писа ми на лични но съм си изтрила съобщението. Embarassed
anishka - 1 бр. А3 ламиниран

# 70
Здравейте и от нас!

Общофорумското варненско парти беше страхотно, много забавно - танци, песни и т.н.! С Денисимо бяхме като "изтървани" (както се изрази Христина), обаче като ни се падат такива случаи по веднъж на година, как да не се забавляваме като за последно. Laughing  Снимки и аз ще гледам да кача до довечера!

АнишкаHug! Хайде още малко, мила, не остана. Дано си изкарате празниците спокойно, пък след това да се появява бебка. Много, много, много гушки и целувки за Вики и коремчето!

Поли, честит рожден ден на половинката (на патерици)!

Честито и на всички именници днес!

Лек и спокоен ден на всички!

# 71
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
За София: На семействата, чиито деца не могат да бъдат записани в общинска детска градина, ще се дава ваучер от 100 лева месечно, ако детето посещава частна детска градина. Депутатите обаче приеха този текст да влезе в сила от 1 април 2009 г.

Къде го намери това, искам да прочета повече инфо

# 72
Поли, честит рожден ден на половинката ти, макар и на патерици! Hug
Да е все така любящ и грижовен съпруг и татко!

Потвърждавам желанието си за календар - 1 бр. А4, ламиниран. Казвайте как ще стане плащането.

Анишка, малко остана    bouquet  
След по-малко от месец ще си имате най-страхотния коледно-новогодишен подарък!  Heart Eyes

За ваучера от 100 лв. - снощи по новините на бТВ съобщиха, но понеже не ме касае, не слушах за повече подробности.

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 14:51 от Linofrina

# 73
  • Beyond the Frontiers

Къде го намери това, искам да прочета повече инфо

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1260167

Наистина пише, че за деца между 3-6 години.  Twisted Evil тъпанари. Аз какво съм виновна, че няма място в яслата за детето ми.

# 74
Дейзи Г, ето: http://dnes.dir.bg/2008/12/17/news3750489.html Май няма да стане и това даже!!! Confused

Общи условия

Активация на акаунт