Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 574
  • 339
  •   1
Отговори
# 45
Леле в какво приключение сме се вкарали - багажа пътува от един към друг апартамент и вече почти незнам кое къде е и тъкмо се настроих, че в събота ще приключим с пренасянето и ще мога в неделя да направя коледната украса и хоп... няма ток в бойлера Shocked. Вчера трябваше да го вържем и установихме, че в кабела няма ток. Сега трябва да се разбива банята. Просто не ми е ама никак ясно кога и как ще се преместим. И в двата апартамента е лудница. С две думи голяма веселба Crazy.

Илит вие нет имате ли в новия дом? Ние на първо време няма да имаме, защото ще сме първите нанесли се в сградата и съответно ние първи ще прокарваме. Но това вероятно ще стане след празниците. Та ще помоля някоя от тези мами, които ми имат номера на тамагочито да ми звъннат ден-два преди срещата, в случай че има някакви промени Praynig.

Благодаря ви за мненията за кухнята. Проекта си е изцяло наш, включително вълшебното чекмедже под мивката Sunglasses.

# 46
Снощи синът ми (който отскоро е посветен в дебрите на английския език) възкликна: Мамо, мамо, по Нова дават един филм, който е кръстен на eraser от твоя форум!

Laughing Laughing LaughingДа го поздравиш от мен бати Васко-много лъчезарно детенце!
Све,мисля,че няма лошо да си официална,така ще си създадеш празнично настроение!Ако знаеш как ми се издокарва и на мен,но не съм оставяла нито една вечер Мони без моето присъствие и не смея,честно казано EmbarassedПропуснах и партито на банкера ,на което ме поканиха колегите ,но...няма как,така съм отвикнала от "светски "събития,че  ще ми трябва доста време да се престраша да купонясвам на воля.Пожелавам ви да се забавлявате много и ще чакам снимки!
Аз реших проблема с неспането на Мони и многократните му събуждания през нощта и разнасянето на ръце-слагам го да спи при нас.Знам,че после ще е трудно да го отуча и съвсем не се препоръчва, но е хиляди пъти по-добре така.Буди се по-рядко и бързо се успокоява,а и аз не ставам и успявам да се наспя(най-накрая).Вярвате ли,че не съм спала и една нощ като хората откакто се е родил.Но така е, като изкарах толкова лека бременност-всичко се връща Mr. GreenИ това ,че е навит да го сложа на спалнята е голямо постижение, защото досега при многократните ми опити започваше да рита и буйства,а сега стана изведнъж и ми е много хубаво да си го гушкам.Черпила съм страхотни идеи от вас и съм се опитвала да ги прилагам на практика,но се убедих, че "дете може да се гледа по книга, но за всяко е нужна отделна книга"!!
Клер-давам Хамомилла 30CH по 5 гранулки вечер по съвет на Атанасова, до която продължавам да се допитвам, въпреки че не ни е джи пи . А на кухня продължаваме да ходим на старото място, аз съм те виждала там, но понеже не се познавахме и не ми беше удобно да ти се обадя.

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 14:13 от eraser

# 47
  • Стара Загора
Здравейте мили момичета!!

Отдавна не съм писала и чела, но днес наваксах с предната и тази темичка.
Нещо не ми достига никак времето. От 8 до 5 съм на работа, след това във къщи е някаква малка лудница. Каката ни е доста палава и това рефлектира върху Алекс, понеже има кой да му показва всевъзможните бели. Заспиването ни е супер трудно..... И може би аз заспивам преди него. Но това да не ви звучи като оплакване Grinning
За календара вече съм изпуснала срока, но разгледах колажа и мога да кажа - Браво Страчи!

Ето малко снимки от нас, за да не ни забравите съвсем:

http://dariss.multiply.com/photos/album/17/17

# 48
Tрудното заспиване ни е много познато на моменти. И тези дни са такъв момент явно. Снощи е заспал в 1:00 Shocked Shocked Shocked Направо ме побърка. Сега наобяд също ме направи на луда. Какво му става не знам Crazy Иначе съм благодарна, че от годинката някъде като заспи се събужда чак сутринта. Поне се наспиваме всички като бели хора.
Илит, мисля, че за "аз" е още твърде рано. Има време да го усвоят. Дотогава ще си казват на име.
Клер, и Дани много се разстройва като му се скарам. Плаче много жално, нищо, че е момче. Разплаква се силно ако някое детенце го бутне или му грабне нещо от ръцете. Не ходи да си го иска обратно, а плаче ли плаче. Много ми дожалява за него и не знам как да го науча да си отстоява неговото.

# 49
Напоследък и на нас ни е проблемно заспиването.По-рано от 23ч.не ляга и заспива на спалнята до нас.После го местим в кошарата.За сметка на това поне сутрин се наспивам като хората.Преди 10 не се събужда.
Като го питам как се казва отговаря Нааани(набляга много на ааа  Crazy).

Melodiya чудесна е кухнята.С нетърпение чакам и нашия апартамент да стане(дано е скоро  Confused) и да се нанасяме.

# 50
Аз пък малко ви завиждам благородно за местенето в нов дом. Има голяма емоция да си правиш къща. Ние като се ремонтирахме преди 5 год., а ние живеем в къща от 1934 год., като не беше ремонтирано от 80-те, хем се ядосвах с майсторите, хем ми беше много приятно еуфорията по избирането на цвят, на врати и т.н. Иначе, ние се обзавеждаме полека, лека, вече 5 год. Понеже няма пари за всичко което искаме, купуваме едно, събираме за друго и то вече стана време за нов ремонт Laughing
Дари се нарича Дари. Даже и р-то казва. Но за цялото име казва "Даия".
И да ви почерпя виртуално за рождения ден на моята половинка!

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 17:39 от P0LLY

# 51
Поли, да ти е жив и здрав рожденника ! Пожелавам му много късмет, сбъдване на мечтите и прекрасни моменти със семейството !   bouquet
П.С. колажът е готов, появи се в скайп да ти го пусна Simple Smile

# 52
Здравейте,момичета!
Отдавна не съм писала,но все нещо има.  Crazy

Алекс направо ме изумява-за малко повече от месец толкова много се промени.Говори,тръшка се,лъже ме(ще кача и едно клипче,което е доказателство).Опитва се да ме манипулира дори.
Говори почти всичко.Казва се Алес(има подобрение-преди беше Али).
Изкарахме и една пневмония,сега пак е с червено гърло.Направо ми дойде до гуша от лекарства,а на горкото дете му писна да е със запушен нос. Confused

Поли,честит ви празник!
Връщам се да почета!

Страчи,за какъв колаж точно става дума?

И малко снимки,за да не си забравите  Grinning
Ноември-декември 2008

И Първата лъжа на Алекс
Една малко обърнато клипче на Алекс в движение
И още едно

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 22:33 от Groznoto_pate

# 53
P0LLY, ДА ТИ Е ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ С ВАС РОЖДЕНИКА!!!
Да си поръчам 3 бр. календара формат А3, ламинирани. Peace

# 54
Страчи, прати ми моля те колажа на мейла, защото явно в Скайпа трудно се уцелваме.
Ние няма да идваме на сбирката на 27-и. Така, че за взимането на календара, ако го искате за тогава ще е добре да се уговорим някой да мине да ги вземе преди това от ателието, пък там ще съберете паричките и после ще се оправим. Иначе  мамите, които не са от София също кажете как да го пратя? По куриер, по поща?
Някой/забравих кой Embarassed/ ме питаше за адреса на ателието, за да си го вземе направо оттам:
http://photo-place.org/page.php?id=4
Утре ще пробвам да направя списък с това кой колко бройки ми е поръчал да видите дали няма грешка.

# 55
Groznoto_pate, направих колаж за календар на Априлчетата, който ще се печата тези дни... но явно си пропуснала  Sad
Поли, пратих колажа Peace
Стига работа за днес Tired
Лека нощ на всички, които не спят 
Hug

# 56
  • Варна
И за мен един календар, от големите!

# 57
Прощавайте за любопитството, но какво означават тези /х/ пред никовете на някои мами?  Blush И още една питанка имам - какво представляват кракомобилчетата? Нещо като колело без педали ли? Като това http://www.wievielkostenwindeln.de/images/Firstbike_loopfiets_zilver_001.jpg ?

Лек ден на всички  Hug

# 58
Това е кракомобилче - кола за бутане с крачета  Simple Smile
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/zurafa.jpg

Колелетата без педали са страхотни, обаче нашите априлчета май са още малки за такива. Първият ни вариант за коледен подарък беше такова колело, но решихме да го отложим за догодина.

Ето нещо весело за начало на деня Simple Smile

# 59
  • Beyond the Frontiers
Това е кракомобилче - кола за бутане с крачета  Simple Smile
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/zurafa.jpg

Колелетата без педали са страхотни, обаче нашите априлчета май са още малки за такива. Първият ни вариант за коледен подарък беше едно такова, но решихме да го отложим за догодина.
http://www.chipolino.com/  ето и други подобни

Ние взехме на Борис подобно нещо преди 3 месеца - честно казано това е най-сполучливата играчка за момента. Кара колата из цялата къща, гони кучето да го бута, блъска нарочно мебелите "за да прави катастрофа" Mr. Green, оказа се че под седалката му има нещо като кутия и сега е луда игра да пъха вътре разни съкровища. Laughing Да не говорим, че "вози" всички възможни играчки, мечета, моторчета и т.н. Въобще голяма занимавка Peace

Общи условия

Активация на акаунт