Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 578
  • 339
  •   1
Отговори
# 30
тази вечер съм на форума Simple Smile

къде можем да ги подкрепим мените който искат инвитро? не само с подписка или петиция. темичка няма ли? аз поне не намерих. направо като слушам какво правят тези депутати съм бясна. мисля че България трябва да скочи вече. и не само тези който не могат да имат деца а и всички който имаме. аз не мога да си представя живота без ванеса. много проблеми съм имала, но имах вяра и забременях въпреки всичко. те милите са доста депресирани и даже като се рових в техните теми понякога вместо да си помагат май се депресират една друга. на мен ми казаха, че няма да мога да имам деца или ще забременея трудно. имах увеличение на тестостерона, поликистозни яйчници и шийката ми я рязана. въпреки това аз казах, че ще забременея и ще родя нормално и стана. казах, че ще кърмя и стана. иска ми се всички да могат като мен, да имат много силна вяра и да изгонят съмненията и страховете от главите и сърцата си. искам да им го кажа (но малко ме е срам да пускам там тема да им се бъркам искаше ми се в тяхна тема да пусна окуражителен  пост)

# 31
marini, и аз се учудих за решението и, но днес като и казах какво сме решили за партито за подаръците и тя : " какво парти, аз защо не съм канена  Crossing Arms ? "
За Календари - А3 формат 7 бр.  Peace ламинирани
  Peace

# 32
Привет в този късен час!

Eraser, честита ви годишнина и още дъъъъъъъъълги години щастлив семеен живот!
Страчи, да ти е жива и здрава милата баба!

Марини, добре дошла на родна земя! И отново темичката е чудесна!

За името - Валентин казва "Альо" вместо Вальо.

Клер и ние не си даваме бибата. Имам чувството, че  се пристрастява все повече и повече. Но и аз като Larsen, забелязвам, че се опитва да си лапа пръстите когато няма биба, така че ще изчакам с отказването.

За нас 1 бр. календар А3 (ламиниран).

Лека и спокойна нощ на всички!  Hug

# 33
Страчи, отплеснах се, жива и здрава да е прабабата на Мая и не още правнучета да се радва Simple Smile

ВЕсе, не се връзвай на свекървата. Най-вероятно е имала предвид, че е семеен празник, като е говорила за най-малката единица семейство - майка, баща, деца. Не е искала да те обиди.
Ето я темата, за която питаш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356655.0. Ще има шествие в София и Варна, за Пловдив не знам.

клер, нашите диванета от край време са по леглата най-късно 20:30. Е ако сме на гсоти или имаме гости и по-късно. Но така свикна Борис от както стана на 6 м., когато беше с нас на работа, той от много емоции и срещи с децата на басейна, като се прибирахме кам 19:30 - 20:00 беше гроги, едно къпане , мляко и в леглото. И така свикна, даже лятото заспиваше пак в толкова, в къщи или в количката.

а за имената - Борис е Бобо, или Оис, татко му се казва Нини, Калина за сега е Лияля (не знам защо), майка му е Мама, рядко е Тети , от Стефи
И по повод на говоренето, не знам какво му стана на наш Бобо, но от 2 седмици е като попивателна. А преди това докато започне да казва една дума минаваха седмици. Даже вчера Ники му казва, ей бандит, и той отговаря бадит. Иначе говори основно на БГ, но действа и на избирателен принцип - благодаря не се опитва да каже, но казва ТАК, което е на датски, добро утро не казва, но казва Го мо'ен, пак на датски. Такива работи у нас......

Календар, 1 бр. А3, ламиниран. Благодаря Поли, Страчи   bouquet

За коледната софийска среща, пепетя, това е което аз си спомням, ако не е правилно, моля да бъда поправена. Подаръците, до/около 10 лв., да стават и за момченце и за момиченце , май не се доразбрахме за надписването, на лотариен принцип ще се раздават. Дядо Коледа е поръчан от Стайл, но после Све предложи батко Васко да е в ролята на Дядо Коледа, и Стайл щеше да се обади, да опита да откаже поръчания дядо. ТА май това е за сега, а и много добро настроение да се носи, без него не приемали  Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 00:27 от [X] Aleksi

# 34
  • София
Да не пропуснем преброяването - и за нас 1 календар от големите!
Благодарности на Страчи и Поли, че се заеха с това начинание!   bouquet

# 35
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

някои пишат късно, аз пък рано Mr. Green

Снощи бях на едно служебно мероприятие, съчетах полезното с приятното и сего трудно гледам. Но няма как.

Аз ще искам 2 календара А3. Вчера минах през фотото на Поли, удобно ми е, защото баба ми е точно до тях и всяка седмица минавам от там. Така че Софианки от другите краища на София /съседите ми - може и аз да събера парички и да ви ги донеса календарите/.

Страчи, да ти е жива и здрава бабата.

За името - Борис казва нещо като "бо...ис" Mr. Green, но не мисля, че свързва думата със себе си. и "Боре"

# 36
Привет

Даная вчера слуша доста - гледа филмчета, песнички , пя , и тъкмо щях да я похваля и снощи и днес ми разказа играта, заспа в 23,30, какво и става незнам, преди пиеше мляко и в 22ч е заспала, а сега яде кидело мляко , или ако пие мляко става и дава шишето и се разбужда, до толкова късно бърбори постоянно, вече си мисля че ако не говореше щеше да е по лесно  Laughing, и най лошото е че иска да заспива при нас, като я оставя в нейното легло започва луд рев, като я взема спира, а аз толкова тръд положих детото ми да си спи в леглото, още от много малка я бях научила да заспива сама, остявам я и само я наглеждам и тя заспиваше, какво и става незнам! Снощи спа без биберона и към 6ч вече си го търсеше, и започна да плаче на сън, и после в 8 без 15 стана и пак кривичка, незнам това харектер ли проявява или зъби, вече незнам, като има такива дни и направо се отчайвам, и понеже е момиче, като и се скарам и започва да плаче ! Моляви споделете и за вашите деца , дали само моето е лошичко !

бибито
- понеже на партито не видях никой да иска биби, и се притесних много, но явно е нямало време от игра, ние също си лапаме ръцете, и затова предпочитам него и аз ! Наистина и ние много започнахме да се привързваме , имам чувството че е навик !

Даная си казва - " Нани " че се казвала! Но това " Не " страхотно много си го казва, дори понякога като е сърдите и като питам обичаш ли мама , тати и другите и тя " Не ", ужас ! Иначе говори всичко което кажа, повтаря, и доста мисля преди да кажа нещо  Laughing

Хубав ден на всички, явно моят ще е кривичък днес !

# 37
  • Попово
Страчиатела, удобно ли ще бъде сестра ми да търси теб когато дойде да вземе календара на 27ми?

# 38
Здравейте!
Мелодия - страхотна кухня! браво! няма значение, че ще сте на крушки - важното е, че вече ще сте си в къщи! Ние още не сме сложили полилеи навсякъде.
Илит, успех и на вас при пренасянето!!!

Амалия се нарича Ами. вече отговаря колко пръстчета има на ръката - пет! Казва на баща си Малио (Марио)!

# 39
  • София
Запис да не ви изтърва.

Мелодия, страхотна кухня.

# 40
  • София
Ау, Мелодия, много приятна кухня. Peace 'Моята' е с наполовина по-малко шкафове и е лекинко недовършена заради 'златните ръце' на 'майстора', който взе парите, направи нещата до половина и изчезна. И съответно, понеже е ясно, че децата на обущаря ходят боси, та и ние така, няма време да го погнем със съдия-изпълнител. И сега ние си я почти-довършихме кухнята, слагахме рафтчета, връзвахме печка, котлони... изобщо ooooh! Но от вчера имаме включени пералня и мивки, а днес ни слагат щорите и с това приключваме 'мърлявата' работа. Остава хамалогията по местенето на вещите, но това е приятната част.
Мелодия - страхотна кухня! браво! няма значение, че ще сте на крушки - важното е, че вече ще сте си в къщи! Ние още не сме сложили полилеи навсякъде.
Хихи, пък аз заявих на Васил, че нямам намерение да се местя, докато не изпълни един списък с неща за вършене /включително лампи навсякъде/, но от списъка остана интернета, а за него трябва да пренесем компютъра и няма мърдане, ще се местим!

Ох, с това бавене, апартаментът ни стана 'малък' още преди да сме се нанесли. То трябваше Калината да се роди там и да спи при нас, докато поотрасне малко. Ще й дойде скоро време за собствена стая, а такава нямаме. Confused Вече планираме нов апартамент Rolling Eyes, дано поне стане за първи клас на Калината Joy

Калина се нарича "Къинкъ" и "Кинки", което е странно, понеже прилича повече на Калинка, а никой не я нарича така. Thinking Опитваме се да я научим да ползва 'аз' за себе си, но още не го разбира това с местоименията.

# 41
Пепе, няма проблем да ме търси мен  Peace
За Коледното ни парти - последно храна, нали ще има
  Blush

# 42
Благодаря ви сърдечно за поздравите и пожеланията послучай годишнината ни, ще се постараем и помъчим да запазим топли съпружеските си взаимоотношения,въпреки че съвсем сме ги занемарили напоследък Mr. Green
Све, ник-а ми наистина е странен за форум като бг-мамма,но тръгна от увлечението ми по един фотошопски форум, когато все още имах време за хоби и използвах един от инструментите в програмата за ник.И понеже съвпадна по време и с откритието,че ви има и вас,използвах в бързината същия ник и сега ще трябва да ме търпите с това "заличително" име.Да не си помислихте,че съм луда фенка на Шварценегер?  hahaha
Клер- и ние сме с биберон още (за жалост), но се примирих,че ще е така докато не се подадат зъбетата .Той така яростно го дъвчи и понеже е целия силиконов, почти го напъхва целия в устата си... Sad
Мони не си казва името,той бърбори все повече, но все така неразбираемо за мен.Иначе сменя интонацията и е много изразителен,по цял ден говори по телефона,а разговорите му страшно наподобяват тези на Алекс на marini.

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 13:36 от eraser

# 43
eraser - минаха ли зъбките, незнам аз от снощи насам съм в чудо, плаче за всяко нещо, направо ужас, какво му даваш ! ? А относно отношенията, понякога така става като има дете, изнервяме се покрай него, но всичко отминава ! Трябва по позитивно да гледаме на нещата ! Вие къде живеете сега ! ? Взимате ли храна  и от къде !

# 44
Снощи синът ми (който отскоро е посветен в дебрите на английския език) възкликна: Мамо, мамо, по Нова дават един филм, който е кръстен на eraser от твоя форум!
За довечера как ще се издокарвате за партито, мили варненки? Аз се чудя между черен панталон (ама е много официален, с ръб) и дънки  newsm78, а отгоре с туника.

Общи условия

Активация на акаунт