къде можем да ги подкрепим мените който искат инвитро? не само с подписка или петиция. темичка няма ли? аз поне не намерих. направо като слушам какво правят тези депутати съм бясна. мисля че България трябва да скочи вече. и не само тези който не могат да имат деца а и всички който имаме. аз не мога да си представя живота без ванеса. много проблеми съм имала, но имах вяра и забременях въпреки всичко. те милите са доста депресирани и даже като се рових в техните теми понякога вместо да си помагат май се депресират една друга. на мен ми казаха, че няма да мога да имам деца или ще забременея трудно. имах увеличение на тестостерона, поликистозни яйчници и шийката ми я рязана. въпреки това аз казах, че ще забременея и ще родя нормално и стана. казах, че ще кърмя и стана. иска ми се всички да могат като мен, да имат много силна вяра и да изгонят съмненията и страховете от главите и сърцата си. искам да им го кажа (но малко ме е срам да пускам там тема да им се бъркам искаше ми се в тяхна тема да пусна окуражителен пост)