Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 582
  • 339
  •   1
Отговори
# 15
Eraser честита годишнина! още много години заедно в обич, щастие и уважение!

Марини, чудесна ни е темата,   bouquet

Мелодия, Илит, дано се нанесете и изкарате вълшебни първи коледни празници в новите апартаменти. Че ще са без украса, пердета, с кашони и багаж навсякъде, веднуж ще ви се случи. Всички следващи Коледи ще са, каквито ги искате Simple Smile

# 16
Ние също сме под въпрос за партито и така ще е май до последно, защото за бъдни вечер и коледа ще сме на вилата ни и може и да останем там повече.Надявам се това да не пречи за организацията.

# 17
 Stra4iatela да ви е живо и здраво бабчето   bouquet

# 18
Страчка, да ти е жива и здрава любимата баба  Heart Eyes!

Мелодия, видях ти прекрасната кухня в подфорум "Нашият дом" и сега се възползвам да те поздравя! Много е хубава и функционална! Желая ти да въртиш апетитни манджи на мъжете си в нея! (Аз от две седмици чакам т.нар."майстора" да дойде да вземе размери за моята; вече "префтаса" милата...).

Марини, както винаги си на висота!

# 19
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ   bouquet

# 20
  • Варна
Един бърз запис от мен

# 21
здравейте,

аз пак не съм се включвала скоро. прочетох само това което е в тази тема. не знам какъв е този стимулант който коментирате. аз на Ванеса давам вече 2 месеца коластра и зелена енергия на аквасорс и съм много доволна. миналата зима си я кърмих и не е боледувала. понеже вече не се кърмим реших да и давам в такъв вид коластра за сега също сме здрави дано да е така цяла зима.

много  е хубава кухнята на мелодия честито. ще кача снимки и на нашата Simple Smile също е нова.

нямаме дръжки на долните вратички за да не ги отваря ванеса Simple Smile

ванеса казва като я питам как се кава? отговаря "аня" от ваня. не може да го каже това "в" Simple Smile

искам да ви питам нещо. за бъдни вечер задължително ли е да се ходи у родителите? може ли те да дойдат при нас. в нета излизат традиции, гозби, но никъде не намерих дали е задължително да сме при възрастните или може и те да дойдат при нас.

за Коледа знам със сигурност, че сме при свекървата. майка ми е в чужбина така, че няма как на бъдни вечер да съм с нея и поканих свекървата у нас, а тя категорично ми каза, че няма да дойде, защото било семеен празник. ами ние не сме ли нейно семейство? много криво ми стана да ви кажа. аз исках да и помогна така като едната вечер само ще седне и  няма да мисли за гозби, а тя така ме изряза, че не е истина просто.

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 21:17 от veselina miteva

# 22
Мариниbouquet

любопитно ми е да узная как се наричат априлчетата, как говорят за себе си? Виктория преди се назоваваше "Ки", а от известно време стана "Ики"  Laughing

Да ти е жива и здрава бабата, Страчи! Стискам палци бабите на ара и на све да се закрепят!

Веселина Митева, не разбирам защо да не може да дойдат те у вас. Нашите, живот и здраве, ще дойдат и тази година при нас.
Лека вечер засега  Hug

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 21:15 от Nijntje

# 23
Нашият Дани се казва "Да". Поне е положителен Mr. Green

Веселина, не виждам какъв е проблема къде ще се събере семейството. Важното е да сте заедно. Не й се връзвай на свекито.

# 24
  • София
Поздравления за всички празнуващи! И на всички с нови кухни!

Мислех си, възможно ли е да синтезираме малко информацията за коледното парти във Фъни, освен това кой ще идва, също и какво се реши за подаръците последно, как ще се надписват. Ще идва ли дядо Коледа всъщност така и не разбрах? И разни такива въпроси да уточним, че малко ми се объркаха всички уговорки и забравям какво се е решило.
Е, ако съм единствената объркана, няма нужда заради мен само да се прави, ще се поразровя назад.  Embarassed

Ема никак не се нарича сама, ние не сме от първенците в говоренето, ще почакаме повечко явно.

veselina miteva, аз не виждам къде е проблема да дойдат у вас, мисля че важното е човек да е със семейството си, пък другото няма чак такова значение.

# 25
Весе,  smile3525! Появявай се по - често принас! И без това само трички ни останахте от пловдивските мами. Покажи актуални снимки на Ванеса и ни разкажи за нейните постижения. Кухнята Ви е чудесна.

# 26
Запис , че още не сме заспали, още бърбори с баща си, казват азбуката , вие кога заспивате малки сладури!  Laughing

Чудесни кухне, ще са ми от полза догодина ще обзавеждаме новия ни апартамент !

Страчи да е живи и здрава баба ти !

# 27
благодаря на всички. и аз мисля, че няма значение къде ще сме а да сме заедно, но.... няма значение като не искат да идват вкъщи всеки по тях си и толкова.

ванеса е страхотно диво дете. кипи от енергия, не мога да я стигна като хукне. говори мнооооооооооооооооооого, храни се сама. единственото което не ми харесва е че както сама махна памперса така и го сложи после. не можах да разбера причината. категорично отказа да казва и това е. ако се опитам да я изпишкам почва да крещи и да се опъва. куклите си ги изпишква, а като я попитам тя дали има казва "няма" . здрава е както писах в горния пост. надявам се и така да продължава. за сега от раждането имаме няколко разтройства и това е, но за целта трябва яко каляване, кърмене и определено правилна стимулация на имунитета. изкуствени витамини и ясли определено няма да допринесат за това. естествено това си е мое мнение и се радвам, че моите методи работят при моето дете. времето лети тя расте. постоянно я гушкам и целувам и не искам да се разделям с нея. не ми се мисли че майчинството свършва.

имам да взимам 7 изпита, но нямам време. когато ванеса спи релаксирам и събирам енергия за след нейното ставане. майките който гледат децата си и взимат изпити са герой за мен. вярно че зависи и от детето де. ванеса просто е мноооооооооко активна и това мен ме изтощава. тя играе само когато аз играя с нея. не иска сама.

за кухнята благодаря. филип я прави с един колега Simple Smile мислят даже и поръчки да взимат. много добре се справиха

снимки има няколко в подписа ми. нямам време и тях да оправя и да кача. тази година само ги свалям на комп. все се каня да ги подредя и да кача малко в нета

# 28
Честита годишнина,eraser!Обичайте се дъъъъълги години и изживейте заедно безброй прекрасни мигове!
Страчи,нека е жива и здрава вашата рожденничка,да е все така жизнена и обичана!
Марини,добре сте дошли на родна земя и отново благодаря за темичката!
Поли,благодарности за това,че се наемаш правенето на календарите!
За всички вас:
Аз нямам предпочитания за размера на календара-каквито са болшинството. Peace
Страхотен варненски купон,имам да наваксвам с присъствие,ноооо.....другия път може би! Wink
Клер,и Калина не си дава биберона още,спи с него,през деня също го търси като плаче за нещо или и се спи вече.Така че не сте единствените.Аз обаче не бързам да и го крия,защото я улавям да си лапа пръста като е без него.От скоро си гризе и ноктите. ooooh!
Илит,Мелодия на вас пожелавам чудесни празници в новите къщи! Hug
Веси,пиши ни по-честичко,съвсем ни забравихте!Цунки на Ванеса! Heart Eyes
А за имената-Калина казва ,че е Кики или Килиля. Laughing
Прегръщам всички и ви пожелавам приятни сънища. smile3524

# 29
Страчи, как така парти без Гури?!  Laughing
Поли, за нас 4 бр. календари, размер А3! Благодаря за труда!  bouquet
Нашият господин не се нарича по никакъв начин!
Той вече един месец е без залъгалка и за мен стана учудващо лесно! Мислех, че драмата ще е по-голяма, но просто една вечер не му я дадох след банята и после, като се заприспивахме, той не се сети и реших да се възползвам от момента! Явно е бил готов!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт