Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 21-та тема

• 78 701
  • 363
  •   1
Отговори
# 135
Предишна вечеря -спагети с сметана и спанак  Embarassed

# 136
Асялейн, по повод рецептите с шоколад .......

лют шоколад предлагам  Peace

Диди,  а тези всички сладки ядете, или складираш за Коледа  newsm78 newsm78 Жалко, че имам път за вас едва след НГ  #Cussing out

и вечерята салата от спанак и домати с  Паприковани пилешки крилца отново  Blush

# 137
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
салата от зелен фасул със сос от сусамов тахан и соев сос
за мъжа ми имаше рибени топчета Crazy

аспержи с мисо майонеза

# 138
Пепи , всичко е складирано за Коледа !  Mr. Green АКК чака да бъде разкрасен , щолените са в хладилника , а всички сладки , добре опаковани на терасата !   Flutter Замислила съм още един , последен вид сладки , само за да видя как Кюбит ще се приземи в София , а аз ще я посрещна !  Laughing Без майтап , но ако ми остане време , ще направя още едни , а ти ако се свъртиш към Пловдив около 26 , най-късно 27 декември ,може да минеш по за кафенце със сладки !   Hug

# 139
към АКК  и щолените нямам никакви претенции  Peace Но ще идвам ок.15,01, така че - виж как Крисче си опакова сладките, може да ми заделиш една такава кошничка  Wink

# 140
  • сред люляците
Ето ме и мен най-после. Вие преполовихте темата, а аз още не съм се разписвала...
Тази вечер шишчета и меденки Mr. Green

# 141
ееееееееееее, ето ме и мене!!!!! сколасах и да сготвя, и да снимам, и да сваля снимките, че даже и ще ги постна!!!! брех, че чевръста булка, дето викаше баба ми  hahaha

днешната вечеря - салата от кисело зеле с маслинки и телешки стекове на грил, гарнирани с магребски кускус и задушен зелен фасул, поляти с балсамова редукция и шоколадовия мус, който като гледам, няма да оживее до утрешните ми гости  Rolling Eyes

# 142
  • София
Вкууусничко при всички ви! Hug Не спирате да творите красоти, всеки път като вляза в темата, може да съм хапнала, но пак ми се дояжда.  Crazy
При нас днес печено пиленце и картофки на фурна, поляти с малко бяло винце, соев сос, универсална подправка и червено пиперче.

# 143
При нас тази вечер имаше пилешка  Laughing шкембе чорба - по рецепта от Бон Апети, и хляба на Umbra с домати и маслини:

И ей така просто, да ви покажа, моят син каква снимка направи на хляба от раз  Grinning, пък аз колко пъти го снимах и пак снимката не се получи като хората  ooooh!  Laughing:

# 144
  • NL
Привет на всички.
Габи,Енаморада,Милена,Умбра,Илрай страхотни сладки сте направили.
Диди,Еси,Лоис както винаги чудесно откъм меню и оформление.
Асиалейн след всичките екзотични неща,които показваш и хоп една пица Хът,чак се зачудих твой пост ли чета  Wink
Пепчо пак си наготвила за целия форум  bouquet.Как успяваш незнам,че и все едни такива вкуснотийки.
Красимира много красива торта.Честит празник със закъснение..
Ягодка ама наистина майстор фотограф е малкия.Давай му по-често да снима Wink.Хляба изглежда супер.
Аз днес правих линцеровите сладки.Но успях да сглобя само няколко,че едва гледах на финала.Утре и другите ще ги лепна.
ето и снимка.

# 145
  Ягодка, непременно ще пробвам и аз рецептата на Диди за свинското с топено сирене, звучи вкусно Peace И хляба ти изглежда страхотно  Wink
   Пеп-4о, благодаря за тиквената рецепта, нямаше да се сетя да я захлюпя с фолио, благодаря!
   галева Пиленцето и картофките изглеждат умопомрачително, да взема да пробвам и аз приготвянето му с вино и соев сос Thinking, дай подробности!
   Ние купихме днес Коледна къщичка, с инструкции и всички екстри за приготвяне и украса, през уикенда с щерката ще я направим и обещавам снимки. А сега

Кретаракя или гръцка паста със свински песто с босилек отгоре, вкусничко беше, изпълнение на майка ми.

Пържен Сом:

Полина, непременно ще се възползвам от рецептата за ябълковия кекс в машина, че все гледам по леснички сладкиши Wink

# 146
  • София
smily_5q , радвам се, че си се впечатлила от пиленцето.  Simple Smile Няма нищо сложно в приготвянето, сложих в една тавичка бутчета/пиле/, нарязаните на кубчета картофи, ливнах малко бяло винце, соево сосче, една лъжичка универсална подправка/на Пепчо/,сол, поръсих с червено пиперче, досипах и малко водичка. Отвреме на време разбърквах и поливах бутчетата със сосчето. Много вкусно и крехко стана.   Peace
yagodka , като видях пилешката чорба и ми се дояде, аз също съм правила този вариант, сепур е. Crazy
А сега за добро утро ви черпя палачинки с шоколад.  Hug

# 147
  • София
Лелеее, темата на втора страница.  ooooh! Сигурно всички пазаруват подаръци за Коледа или приготвяте Коледни сладкишчета.  Flutter
За обяд сготвих леща гореща

и мусака.

# 148
Ягодка,хляба на Умбра изглежда супер!Започвам да го търся,че много ми се прияде! smile3529

# 149
Milika ,благодаря за поздравите!

asyalein , допреди малко се разхождах из твоите рецепти в Любими...страхотни неща правиш!  Peace      Откраднах си малко идеи...

Гелева, добре ,че синът не е в къщи в момента,че щях да забърквам палачинки за следобедна закуска...

Lois ,шоко муса изглежда умопомрачително...със сметана ли е?

И от мен в последните дни...

пилешко бутче,мариновано в мед и сироп от нар,кус-кус по израелски

питка

меденки и линцерови сладки

коледна къщичка   

Общи условия

Активация на акаунт