Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 21-та тема

• 78 694
  • 363
  •   1
Отговори
# 120
Хм , шоколадова горчица за диви меса !  newsm78 Ще чакам рецептата.Мъжът ми е ловец и ще я пробвам при първа възможност.Ако ме изгони , че съм съсипала мръвката му - чакай ме у вас !   Mr. Green

# 121
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Диди, ще ти пусна рецептата след 2-3 дена.
аз ползвах за основа стандартна рецепта за горчица, просто добавих шоколада.
в рецептата пишеше, че след 2 дена престой в хладилника се сгъстява.
в момента е течна като сос...
ще изчакам да видя дали ще се сгъсти и ще ти дам пропорциите Peace
т.е. да я изпробвам до край...

ето тук пише към какво се ползва

има рецепти за пралини (трюфели) и суфле с шоколад и горчица Crazy

# 122
рецептата за пица Хът

добър апетит  Hug

# 123
Хайде и от мен малко коледно настроение Simple Smile . Трябваше да правя още 2 - 3 вида сладки, но се разболях и нямам сили.

Джинджифилови елхички

Меденки с шоколадова глазура

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 16:21 от Umbra

# 124
  • София-Младост
Umbra, може ли рецептата за меденките с глазурата.  Simple Smile

# 125
Ала-Бала, разбира се, ще я напиша малко по-късно. Simple Smile

# 126
Диди, ако пуснеш още една изкушваща снимка на сладки и смятай, че съм на първия самолет за България.   Hug Joy

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 16:48 от Кюбит

# 127
Кюбит , може направо да се обаждаш за билет ! Чакам те !  Hug

# 128
Нямам нищо против и за мен по един билет - било към asyalein , или към Кюбит..... Диде, бъди приятел, вземи и мен!

Бутерки със спанак:

Паниран кашкавал:

Пипер+сирене+яйца:

Бонбоните ми от тахан и мед:

# 129
хахахах Цоци, при мен ще умряш от глад  Joy
постоянно сме без хляб - взе забравям да направя и доста често сме на странна азиатска кухня hahaha

# 130
хахахах Цоци, при мен ще умряш от глад  Joy
постоянно сме без хляб - взе забравям да направя и доста често сме на странна азиатска кухня hahaha

Аз ще ви правя хляба, а аз от 2 месеца не ям хляб, тестени вкусотии, бяла захар, и разни други нещица(това е и една от причините да не пиша често в готварския,защото не ми е кой знае каква кухнята, главно показвам какво съм наготвила за домашните. Напр. бутерките аз няма да ги ям!) пия разни хапове по здравословни причини, а пиле със сладко-кисел сос ми е едно от любимите........Така че...надявай се да умра от глад.......И до сега съм минус 7кг. Embarassed

# 131
Ала-Бала, ето рецептата за меденките:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320407.msg9586500#msg9586500

# 132

браво!
и да оздравяваш скоро Hug

# 133
Днес правих мусака с кус кус по една рецепта, която имах в тефтера от години ( мисля че от Бон Апети), но не я бях правила.
Стана много вкусно  Heart Eyes. На вкус е 100 пъти по добро от на снимката, но ще я покажа  Wink

http://media.snimka.bg/1614/009482629.jpg

# 134
Асялейн, по повод рецептите с шоколад -  спомням си в "Улица Консервна" Док как си пържеше наденица и я ръсеше с настърган шоколад, защото смяташе, че това й придава по-екзотичен вкус  Joy
От както за пръв път я прочетох, все ми се иска да пробвам, но досега не съм посмяла... hahaha
Аз нещо съвсем се измързеливих. Утре чакам гости и съм замислила амбициозно меню, но най-вероятно ще остане без снимки, че щерката е на купон от 12до16, и трябва някой да я кара и връща  #Crazy
Днес успях да направя поне десерта  -  шоколадов мус - снимки евентуално по-късно ще добавя.

Общи условия

Активация на акаунт