МАЙче лази към елхата, Дядо Коледа ще чака (21)

• 17 438
  • 269
  •   1
Отговори
# 240
Весели празници!!!! Hug

# 241
Мами, татковци, каки, батковци и ... най-вече мънички МАЙЧЕТА,
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ на Бъдни вечер,  Коледа и Новата 2009 Година!

Нека е здрава, щастлива и мнооооогоооо късметлива и богата.

От сърце желаем много весело, забавно и без инцидентно посрещане и изпращане!
 txtloves newsm81 family4

# 242
Мерси на всички за топлото посрещане Hug
На въпроса на Маги-дали не съм тръгнала на работа?Не за моя радост,просто това доста ме вълнува т.к въобще не ми се връща на работа.Пък и съм доста далеч от тези "счетоводителски" работи.В момента разполагам с повече  свободно време т.к имам "домашна помощница".Живеем със свекървата и понеже тя смята че освен нея никой друг не може да свърши нищо по добре съм я оставила да се вилнее в кухнята.няма да се бием я? newsm62 И като се има впредвид,че сме в нейната къща аз нищо не мога да направя освен да си бъда повече с детето(не, че не смята че тя е пак по-способна, но това една др тема)  Wink Хайде от нас с Мони приятна празнична вечер newsm51

# 243
  • София - Дианабад
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВЕСЕЛА, СТРАХОТНА И НЕЗАБРАВИМА КОЛЕДА!!! НЕКА ВСИЧКИ ЖЕЛАНИЯ ДА СЕ СБЪДНАТ И  МИР И ЛЮБОВ ДА ЦАРУВАТ!!!

НАЗДРАВЕ!!!

# 244
В 12:00 посред нощ небето се отвара и кой каквото си пожелае се сбъдва!

# 245
  • ВАРНА
От 14 години насам за първи път няма да работя на празниците! Минавам набързо да ви поздравя и да се оплача, че още нямаме зъбчета, но поне вече е само с хрема и като го раздразни венеца лапа залъгалката. baby_neutral
Добре дошла на  jana_pl !
 Maria_  благодаря за богата трапеза!
Грета много са сладки принцесите и тъй като гледам всяка е взела по нещо от красотата на царицата!

Да бъде Коледата ви незабравима, а годината неповторима,
     да сте здрави весели, засмени и от БОГ благословени!

# 246
ЧЕСТИТА КОЛЕДА

МНОГО КЪСМЕТ, СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ,КАКТО ВИЕ ТАКА И МЪНИЧЕТАТА.

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ

# 247
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ НЕКА ВСИЧКИ МОИ ПОЖЕЛАНИЯ ДА БЪДАТ ВАШИ ПОЖЕЛАНИЯ
jana_pl   bouquet ДОБРЕ ДОШЛА

# 248
Честита Коледа,да сте живи и здрави.Споделете на кого се падна паричката.Вкъщи на мъжа ми.

# 249
Честито рождество Христово

У нас остана в парчето за къщата! Wink

# 250
ЧЕСТИТА КОЛЕДА
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

# 251
Весела Коледа, скъпи мами.
Любов и топлина в дома ви. Успех, късмет и силен дух да ви съпътстват във всяко начинание. Крепко здраве и добри приятели да ви обграждат. Да растат здрави, силни, палави и щастливи дечицата ни.

# 252
Честито рождество Христово ,нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат!

минаваме с Хриси да почерпим , свеки също е именничка така, че довечера ще е лудница вкъщи   Laughing , а имаме и рожден месец така че да ви е сладко

# 253
  • Варна
Честито Рождество Христово!

# 254
  • Варна
Честито Рождество Христово!

Общи условия

Активация на акаунт