Бързат вече ЯНУАРЧЕТА да станат Коледарчета...

• 17 927
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
Честито бебче Мим! Да е много много здрава и да порасне голяма, да ви радва цялото семейство! newsm51

# 241
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Мим честита дъщеричка!Да ти е жива и здрава и много да ви радва!

Рокси...всико,ще е наред!Мисли позитивно! Grinning
И аз днес не съм в настроение,ама какво да се прави..малкия вчера ми разби вътрешностите...днес поне е по-кротък!И наистина тежи вече..да му се невиди  Laughing Laughing

# 242
редиците се увеличават - честита беба на Мим, да са живи и здрави и 2те и скоро да се гушкат.

аз бих се включила към всички, които съветват Жени да не ходи на погребението. много съжелявам за загубата ти. гледай себе си сега. останалите ще разберат.

колко много сте изписали - ставате в 6, че и по рано - аз пък не спя мн добре през нощта, събуждам се по 10-15 пъти и ми изтръпват ръцете много, но сутрин не мога да стана - ето днес съм тръгнала да ставам от 8, а чак в 10.30 се дигнах. малко започва да ме гризе съвестта, че спя до късно, вечер рано съм уморена, нищо не правя освен пред компа, малко разходка, да сгорвя нещо и това е.

днес ще ходя при докторката ми, мисля за последен път, и си търся нова, но разбира се никой не обича да взема бременна, която е сменила лекаря си. уфффф. еми к'во да правя, ще си ходя в майчин дом на частни и т'ва е.

# 243

Честито МИМ,бързо възстановяване на теб и на ЕЛИЯ и за Коледа вече да сте заедно!

Рокси мила кураж с теб сме всичко ще бъде наред вярвай в това!

Евжени,моите съболезнования за баба ти.Знам какво ти е на мен дядо ми почина преди 7 години и го изживях много тежко.Щом се чувстваш по този начин не ходи на погребението,баба ти ще те разбере сега трябва да пазиш бебчо,при първа възможност по нататък ще отидеш на гробищата и ще и поднесеш цветя.

За таза как ми казаха - ами на прегледа имаше студент както писах и доктора му обясняваше всичко като ме гледаха на видеозона,след това ми опипаха корема и с ръцете V - образно ниско долу ме натисна и тогава му каза, че има съмнение за андроиден таз.А иначе на консултациите в началото с едно като пергел мерят външния таз.Явно наистина се мери външен и вътрешен таз.Някъде в нета прочетох за момиче което е тръгнало да ражда но явно се е проточило доста време и са и правили снимка/ което ме учудва нали не може при бременни/и са установили андроиден таз и са я срязали.Което малко ме притеснява не ми се пробва и от двете раждания ще попитам следващия път.

# 244
Честита дъщеричка на Мим- да наддава бързо малката Елия и скоро да е у дома  bouquet
Жени, моите съболезнования за баба ти. Не се тормози за това дали дас ходиш- на мен винаги са ми казвали, че булка, бременна и жена с малко бебе не трябва да ходи на погребение- като се роди Алекс, на мъжа ми баба му почина, но аз не ходих и никой не е настоявал- щом съм била с малко бебе. Rolling Eyes
Аз утре ще ходя да ми пуснат последните изследвания и да ми слушат тоновете. Да видим дали ще имам датичка Simple Smile

# 245
честито на Мим,да е жива и здрава малката Елия!!!!   bouquet  bouquet  bouquet
и на мен варантите ми за имена бяха Дария и Елия Wink Wink Wink
аз след малко отивам на фризьор Flutter и дето се вика-може да раждам вече,че ми писна от тези депресии.... Whistling

# 246
Честито на МИМ!!! Не мога да ви изчета  Sad ,но здраве да е  поне виждам новите попълнения. Ние сме добре, бебчо е 2200 гр.

# 247
  • София
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МИМ.....ДА И Е МНОГО КРОТКА И ЯЩНА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА !

Момичета, ама много бързо пишете  #Crazy  хммм, не мога да ви смогна!

Жени....според мен точно сега не е  Naughtyмомента да ходиш на погребение. И да идеш и не, нищо няма да се промени, най- много да се отрази на теб и бебо в много отрицателен аспект.

Кокос4е...предай много поздрави на малкият юнак  Hug

Сладурчеста...хубаво са ти казали момичетата- никакви диети  Naughty На последната лекция това обясняваше лекарката- да не се прекалява с нищо- да се яде умерено и плодове и мляко. Категорично забранени са натуралните сокове ( заради консервантите)
И да се пият много течности Heart Eyes   Може компот, чай, айрян. ......Коликите са просто физиологична реакция на  незрелият организъм на бебо и просто трябва да се изчака да отминат.

# 248
  • Благоевград
Честито на майка сладуранка и на малката беборанка, желая ви много щастливи мигове заедно, здравей и весели емоции.
Ам откъде ги намирате тия готини линиики  newsm78
Бременните жени знам че не трябва да ходят на погребения така че мила мисли си за нещо хубаво. Бебоците не са безразлични всичко чуват и усещат. Спомни си хубавите моменти с баба ти и ги запази да я помниш такава-никой не се е върнал от там пък и все някога всеки напуска тази земя така че живота продължава.
А аз как бих искала да завали сняг - много ме успокоява а вас какво ви най успокоява маминки?
Приятен ден на всички   Party

# 249
Честита малка принцеса на Мим!
За съжаление това за гръбчето е вярно. Детенце трябва да е наляво с лице към гръбнака на майката. Моят мушмурок също е не е в тази позиция, но пак ще се опитам да му помогна. Има упражнения в сайта на "Естествено", които наистина помагат. От личен опит го казвам. Успях да го накарам да легне отляво, но не се задържа много дълго така.
От прочетеното за размера на таза (нали знаете, че и мен тази тема ме интересува живо) ми стана ясно, че точният размер на вътрешния таз се определя единствено чрез рентген, а тези пергели, които ни размахват не вършат никаква работа, защото могат да дадат само ориентировъчни стойности. Както бях писала, този метод е отдааааавна забравен в нормалните държави. А рентген не се прилага по време на бременност по разбираеми причини.
Вярно, съмненения може да има, но това все още нищо не означава. Така че свиркайте си!
Рокси, стискам палци всичко да е наред!
Гледам "Шоуто на Слави", посветено на in vitro процедурите. Не обичам това предаване и затова не го бях гледала.
Прегръдки!  Hug

# 250
Честита рожба и от мен на МиМ! Да е жива и здрава Елия и бързо да увеличи теглото си!

# 251
Здравейте мамита, аз съм от мартенките, ама редовно ви шпионираме и даже леко се шашкаме.
Честито на Мим за Елия (прекрасно е името, аз също съм го избрала за моята принцеса)
На останалите мамита- леко и безпроблемнно раждане. Hug

# 252
  • София
Момичета, имам въпросче- втори ден съм болна- хрема; червено гърло и кашлица, пия чайове, стоя на топло, ама така само няма да стане, май ще трябва да пия нещо- сетих се, че преди ми действаше добре Осцилококцинума, ама дали сега мога да го пия Rolling Eyes

# 253
Момичета, да ви питам, вие педиатър намерихте ли си? Че чувам масово отказвали да записват, защото били претрупани с работа... Някоя от вас да се е насочила към 3та градска? И да си е намерила педиатър, при който ще се запише и би го споделила с мен  :

Ралче, мисля че можеш Тантум верде да ползваш - той е локален и са ми казвали, че действа добре. Аз съм ползвала и едни локални пръскала на основата на прополис и невен.

# 254
Здравейте мамита.
Evjeni моите съболезнования и моето мнение също е като на останалите да не ходиш на погребението.
Честита дъщеричка на МИМ да и е жива издрава и много да я радва.

ral4e:)  недей да си правиш самолечение с лекарства ,по-добре питай или гинеколога си или джипито кое е най добре но парацетамол спокойно можеш до си пиеш, ако имаш и Т, аз повреме на бременноста като се разболях пих дори и Колдрекс .А да не говоря ,че не можех да смъкна много високата температура и се наложи да взема дори аналгин и антибиотик.Но по-добре се консултирай със специалист.

Общи условия

Активация на акаунт