Бързат вече ЯНУАРЧЕТА да станат Коледарчета...

• 17 936
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
здравейте мадами Simple Smile .аз съм от априлките но редовно ви шпионирам за да ви се радвам Simple Smile .е,честито на всички мами,които си имат бебенца,да сте живи и здрави!
пожелавам на всички чакащи да са здрави и да се заредят с търпение да гушнат своите мъничета!  Grinning

# 226
Добро утро и от мен!
Каква хубава новина - честито на Мим!
Жени, бъди силна и след като не ти се ходи, не ходи! Важно е какво чувстваш, а не показността!

# 227
Честита радост на Мим  Heart Eyes    bouquet Бързо бебка да наддава и с любов взаимно да се даряват  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

...тези дни съм много ангажирана и хич нямам време да чета и пиша... но да споделя и аз една радостна вест - днес се роди още едно слънце (на мой братовчед) - момиченце  Heart Eyes

Хубав ден  на всички  Hug

# 228
Честита малка Елия на мама Мим. Да носи много радост и бързо да наддава, за да е при мама и тати в къщи

# 229
Евжени, моите саболезнования  Hug  А за гробището ти си реши, ако не ти се ходи – не ходи.
Сигурно съм ви споделяла, моята майка почина преди няколко години, от както съм бременна не съм ходила на гробищата – адски много се разстройвам и не мога, това не значи, че тя не е в сърцето ми и не си спомням за нея всеки ден.

Велвет, благодаря за пожеланията   bouquet

Хубав и усмихнат  ден на всички  Heart Eyes

# 230
Честито на Мим! Радвам се, че са добре, нищо че са мънички... скоро ще се гушкат!   bouquet

Евжени, моя съвет е да не ходиш. На мен баба ми почина няколко дни след като разбрах, че съм бременна и трябваше да отида до село, защото още на никого не бях казала. И аз не можех да плача тогава, а за дядо ми преди няколко години си изревах очите. Ама това не защото не я обичах - просто тя беше много болна и аз се радвах, че Господ я прибра и вече не се мъчи.. Освен това, това си е кръговрата на живота. Отидох на погребението, но не влязох в гробищата - там вече щях да се разпадна. На мен гробищата винаги ми действат много зле и вярвам, че там има твърде много енергия и то на мъка пр. и щеше да се отрази на бебето още в началото на развитието му - и ти нямаш нужда от това сега. Като едното нищо можеш да си предизвикаш преждевременно раждане. Мисля, че баба ти ще разбере и дори ще те подкрепи в това решение... А майка ти просто в момента е много афектирана - в нормално състояние и тя би разсъждавала така.  Hug

# 231
Честито и от мен на Мим:))) Много хубаво име - Елия, много ми хареса!!!!:)))

# 232
Честита бебка на Мим!Бързо да надава и да си е при мама и тати!

# 233
Честито на МИМ.......само положителна енергия и пращам.
Ей Мюрвет, първите редици верно нещо спят, така ми се искам вече да раждам, ама ако знаеш какво шубе  ме е обхваналооооооооооооооооооооо Confused Confused

# 234
Честита принцеса на МИМ!Да е жива и здрава!
Аз досега бях в болницата и ме пуснаха да си ходя и сега виждам мръсно кафяво течение,говорих с док той каза да пиа 2 но шпа да изчакам 1 час и да му се обадя пак.,нямам нито контракции нито болки.Това тапата ли ще да е newsm78

# 235
  • София
Рокси, тапата е слузеста и не е задължително да е кафеникава Simple Smile Но преди да започне да пада, течението може да е кафеникаво  Wink

# 236
при мен раждането започна с болки в  кръста и такова ръждиво зацапване, Рокси- слушай доктора
Евжени- моите най-искренни съболезнования, но болката и мъката в сърцето не се доказва пред хората, носим си я въпреки всичко
моята леля почина месец след раждането на Стефания, не отидох нито на погребението, нито на следващите ходения, чак на годината, така го чувствах и така направих
не смятам, че по-малко я жалея, заради това, че не съм отишла на погребението

# 237

Честита бебка на Мим, браво че я задържа толкова време, да е много здрава и скоро с мама да се гушкат вкъщи!

# 238
  • София
Здравейте и от мен, момичета!
Да честитя на Мим бебе Елия, да са здрави и мама и бебе и скоро Мим да гушне малката бебка  bouquet
Евжени- съжалявам за баба ти Cry Аз ходих последно на погребение април месец на леля ми, ама тогава още не знаех, че съм бременна, разбрах една седмица по-късно и майка ми тогава ми каза, че ако е знаела, че съм бременна, не е трябвало да ходя, ама и аз не знаех точно тогава. И аз мисля, че е по-удачно да не ходиш, особено в този момент Rolling Eyes
Рокси- стискам палци за теб и бебките Praynig

# 239
Добро утро,момичета!!
Първо: ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ НА МИМ,МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ,БЪРЗО ДА НАДДАВА И СКОРО ДА СЕ ГУШКАТ! newsm51 newsm51
Ама вярно последните станаха първи newsm78 И аз искам да раждам вече,ама на бебо нещо му е добре вътре и се е закротил Crossing Arms

Евжени,моите най-искрени съболезнования за баба ти.Моята е още жива и не зная какво бих правила без нея,сигурно ти е безкрайно мъчно,но не мисля,че сега е момента да ходиш по гробища и цялата тая мъка да се предаде на бебо Hug

Рокси,кураж мила,всичко с бебоците ще е наред,ние сме с теб Praynig

И моето бебе е с гръбчето надясно,пък не са ми казали да имам проблеми при раждането,завъртане и такива неща.Важното е,че е главично newsm78

Аз тези дни съм в ужасно нсатроение и ми е тъпо,а и ми се иска бебо да излиза вече,че мнооооооооого тежи.
Хайде лек ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт