Бързат вече ЯНУАРЧЕТА да станат Коледарчета...

• 17 940
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!

Жени, съжалявам за баба ти... Бог да я прости... Hug
Относно погребението..аз бих те посъветвала да направиш това, което ти се иска.. щом не искаш да ходиш - недей... а и това, което са ти казали и Мюрвет, и Сънич си е така - аз на погребението на дядо ходих (то беше много отдавна де...), но за дядо ми се е запечатал образът му в ковчега... а не живият му образ.. така че наистина - по-добре не отивай.. А за сълзите... те ще си дойдат когато решат... Hug

Angelviolet, относно ширината на таза - не разбирам, но мисля, че външният таз (т.е. това, което ние виждаме) няма всъщност нищо общо с вътрешния и това дали една жена е с "женствени" или по-скоро "мъжки" форми.. Т.е. лекарите мерят вътрешния таз.  Как става това нямам идея, но явно си имат уреди... та мъжкият таз при Ванила най-вероятно си е вътрешният таз.... Не знам - трябва да прочетем малко инфо, че и на мен ми стана интересно..  newsm78

Сънич, мерси за кафенцето  Hug

# 211
Момичета, имате ли точна информация колко струва раждането в Шейново с избор на лекар?

900лв. за нормално раждане и 950лв. за секцио. Сумата се заплаща на касата на болницата след раждането. Добре е да се видиш с конкретния лекар и да се договориш с него около месец преди термина.

# 212
ОЩЕ ЕДНО МОМИЧЕ В ЯНУАРСКИТЕ РЕДИЦИ(ех, че е хубаво да си вестителка)

Миме родила нормално в 3.15ч тази сутрин бебе Елия...2200, 46см...но малката ще е в кувиоз две седмици, докато Мим след три дни ще си е вкъщи...нека се помолим за малката принцеса да наддаде бързо и да се прибере при мама и тати, колкото се може по-скоро  Hug Hug Hug

добро утро и прекрасен ден на всички Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 213
Да й е честита рожбата и бързо възстановяване и прибиране в къщи!  bouquet

# 214
Ехаааа, МИМ, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ!!!!

Бъдете живи и здрави и ти пожелавам Елия скоро да се прибере при вас  Hug  Hug  Hug

# 215
  • Пловдив
Добро утро и от мен коремчета!

Мерси на Сънич за кафенцето!
Честита дъщеричка на Мим!!!Да е жива и здрава,да натдава бързо и да радва мама и тате по празниците у дома!

Жени-съболезнования за баба ти!

# 216
честита дъщеричка на Мим-каква хубава радост!Да е здрава и силна малката Елия и скоро да си бъде вкъщи-в прегръдките на мама и тати Heart Eyes Hug Hug Hug[

# 217
Прекрасен ден на всички ни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes[

# 218
Evjeni, моите съболезнования. Моята баба също почина преди месец и половина и беше единствения ми останал жив близък човек, родителите си загубих преди повече от 10 години. Не би трябвало да ходиш на гробищата и майка ти трябва да прояви разбиране. Това пре мен беше мнението на всички, и най-вече на лекаря ми. Сега имаш други проритети и отговорности.Това са нещата от живота и те вървят по естествения си ред. Едно малко бебече, каквото е твоето, макар и още в корема ти, няма работа на гробищата. А една обичаща баба ще те разбере и ще продължи да те подкрепя, макар и от небето. Не си създавай излишни натоварвания на този етап.

# 219
Ех, отварям аз форума и каква хубава новина! Да е честита малката мома на Мим! Бързо да наддава и да излиза от кувьоза!
Аз съм ви обещала да разказвам и за моето раждане, но все не ми остава време с това изцеждане и пътуване до МД да разбера как е малкия. Ще се опитам малко по-късно Wink

Трябва да си редактирам линийката в профила  Confused но и това после Wink

# 220
Честита да е дъщеричката на Мим!!! Много да радва мама и тати и да е мнооого здравичка!Да донесе много щастие и любов със себе си.
Момичета, вчера като бях на лекар и се оказа, че бебка е с главата надолу и гръбче надясно, което според моя лекар ще ни поизмъчи, защото първо трябвало да се завърти на 135 градуса и след това да излиза. #Crazy Имало разлика на коя страна е гръбчето. В повечето случаи е наляво, ама на, на моята кукла е надясно. Някой чувал ли е нещопо въпроса? Иначе тежи около 2.500, което е супер!
Хайде прекрасен ден от мен и много  Hug Hug Hug

# 221
чЕСТИТА ПРИНЦЕСКА НА МИМ!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И СКОРО ДА ГУшКА МАМА.
ЕЕ, какво става, последните редици първи се изреждат, не може така.  Naughty
Хайде първите от списъка да се стягат за болницата и да си суркат краката... Grinning

# 222
  • София
Добрютрууу!!!
Първо честита рожба на Мим!!! Мим, желая ти бързо възстановяване и по-скорошно изписване на Елия Simple Smile

Жени,  Hug Аз също, ако бях на твое място нямаше да искам да ида...и майка ти, колкото и да и е мъчно, би трябвало да те разбере. Най-малкото, защото това е допълнителен шок и емоция за теб, а точно в този момент мисля, че не са желателни...
Аз пак седя и се чудя какво да готвя...А ми се ходеше и на мен на лекцията днес, но ще я пропусна, че нали трябва уж да почивам и да лежа...как ще стане newsm78. Аngelviolet , може значи да сме се засичали на тези лекции - ние с Кокосчето и Грийн айс ходехме(те повече де Embarassed) почти редовно.
Ох, днес нещо ми е едно депресивно...Много мразя като изпадна в някакво такова състояние Rolling Eyes Айде до скоро, да не ви тормозя с моите глупости...

# 223
ЧЕСТИТА БЕБА НА МИМ! БЪРЗО ДА НАДДАВА В КУВЬОЗА, ЗА ДА СЕ ГУШКА В МАМА МНОГО СКОРО!!!
Копривке, стискам палци да се разминеш с варицелата. Ако имаш желание си вземи и светена водица от църквата. Аз лично винаги си имам вкъщи от както съм бременна и редовно си пръскам корема и челото с нея. Не знам, това ме успокоява много.

# 224
Честита девойка на Мим! Да ви е жива и здрава малката Елия и много да ви радва!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт