подсъзнанието може всичко 5

• 41 375
  • 450
  •   1
Отговори
# 195
  • Tам през Атлантическия океан
Във всяка по-голяма книжарница съм ги срещала  Wink

Его тука и някои от заглавията преведини на бг.  Hug http://knigibg.com/search.php?author_id=139&listparam=author_id=139

# 196
  • Варна
Здравейте  Hug много се радвам, че ви има  Hug едва сега видях темата  Embarassed с удоволствие ще се върна назад, да поразгледам  Hug

# 197
Мдааа, всяка сутрин от 10.20 наше време върви това предаване, за което спомена Desss - "Малахов+". За съжаление обаче в програмата на ОРТ не виждам да го повтарят. Който има щастието да го гледа, може да ни казва от време на време по нещичко интересно   Hug
И аз реших да си купя книгата му за пречистването  Simple Smile

Между другото, в torrents.ru открих 4 страници с файлове само като написах "Малахов"  и всичко като заглавия ми изглежда невероятно интересно!  Shocked

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 16:25 от mijjjka

# 198
  • София
ani_4ka, може да се прави прочистване, особено ако е профилактично. Вие сте млади хора - по на двайсет - трийсет години, нямате някакви особени натрупвания обикновено. Проблеми може да има при възрастни хора. Когато майка ми направи някои прочиствания се почувства много добре, но после при операцията на жлъчката (защото камъните и бяха толкова много че не можа да ги изхвърли всичките) докторът каза, че ние сме луди Simple Smile))) - ако беше тръгнал голям камък по тръбите, можеше да стане запушване и тогава - спешна опреация. Затова предупреждавам - внимавайте! А другият доктор (който я гледа на ехограф) преди прочистването и по време на прочистването гледаше удивено "как жлъчните сокове започнали да минават" от прочистването, но така и не ни предупреди за опасностите.
Аз правих за първи път прочистване на жлъчка и черен дроб някъде на около 33 г. и си мина прекрасно. После го правих пак и пак всичко беше ок, но аз нямам камъни в жлъчката.

# 199
  • София
Ето какво съм записала от едно предаване за хляба от предаването "МАЛАХОВ +" по ОРТ.
Имайте предвид, че те викат хляб на един черен, плътен, кисел хляб. На това, на което ние викам хляб те му викат "Булочка" - десертен хляб.

Житото се измива с марганцовка за обеззаразяване.
12 часа седи с вода на стайна температура.
12 часа без вода.
Яде се по 2 с.л. сутрин, не повече защото е много силно.
Може би се прибира в хладилника и така може да се съхрани 1 седмица – това не го чух.
------------------
Хлябът извлича гной. Черен хляб – сдъвкват мекото и го налагат на рани.
-----------------------
Маска за лице: брашно от цели зърна + покълнало жито + сметана + витамин А и Е
-------------------
Събира се хлябът, останал от яденето по масата и се слага в джоба мъничко ...... – за да се върне мъжът у дома.  Laughing

# 200
Svetlina_8, Знаех си аз, че много информация и светлина ще ни донесеш в темичката. Благодаря на всички ви, момичета, затова че се ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО!  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 201
  • София
mimina, ти ми каза за тази тема Simple Smile, така че да споделим "отговорноста"  Hug
Когато ни хвалят, има голяма вероятност егото "да се подуе". И след това обикновено следва не особено приятно "приземяване" (според моя опит). Затова нека речем "Господи не моята слава а твоята".

Оставям ви на мира, че се увлякох и децата плачат гладни  Joy

# 202
svetlina_8 , rafaela   Hug Hug

svetlina_8 , благодаря ти за богатата информация и библиотеката! Hug Може и да намеря време да прочета всичко Praynig
На мен обаче Малахов ми се стори доста краен! newsm78 Сред публикуваните писма до него и неговите отговори, че трябва въпреки състоянието след началото на прочистването - да се продължава по същия начин... Доста се замислих дали да практикувам по неговата система!
Може и да греша.

# 203
Привет на всички ! Понеже не съм ви чела два дни ,, докато ви изчета ......
Добре дошли на новите попълнения - момичета много сте напред с инфото - блатодаря ви , че сте при нас !

Относно пречистването на организма искам да споделя нещо и аз :
Когато карах курса на Норбеков / оздравителният /, ни съветваха да пием сутрин и вечер топла вода на гладно и да се къпем сутрин и вечер .Ако ви кажа каква беше орината ми Shocked , но след седем дни се избистри ,като на бебе.

# 204
klem4e , и аз направих по Норбеков, за съжаление самостоятелно вкъщи. По същия начин като теб бях ужасена от това, което видях да излиза с урината ми без да имам проблеми с бъбреците! И това следене на урината е доста стимулиращо - виждайки всяка сутрин какво излиза - те кара да продължиш!  Hug
Искам да ви предложа още едно прочистване - пак по руска методика. Книгата се казва "Прочистване на организма /Система за възстановяване и обновяване на клетките/ от Борис Аранович. При Аранович всичко става на мисловно ниво. Чрез мисълта си прочистваме организма си. И не е само пречистване, а и лечение и премахване на болката. По системата на Аранович болката ми преминава за около минута. А докато си правих мисловно прочистване на дебелото черво, усетих болки в черния дроб - толкова е ефективно! Но разбира се зависи от човека, от нагласата и способностите му. Има хора, които предпочитат Малахов, Щадилов, Уокър...
Радва ме, че много хора се замислят за здравословния си начин на живот!

# 205
Клемче, не знаех че е от това ooooh!.
Аз от няколко години пия сутрин на гладно по една чаша гореща вода.
Забелязала съм, като си правя изследвания, че моята урина е значително по-светла от другите Thinking. Даже си мислех, че не е нормално hahaha
А вечер, преди лягане ли я пиеш (водата)?

# 206
  • София
Нали знаете, че е добре да пием по 1,5 литра вода на ден минимум? Може и по 2 литра и повече. Най-добре 10-15-20 мин. преди ядене (а не по време на ядене, както правим често). Че водата е хубаво да е структурирана го знаете със сигурност - имаше такова обсъждане в темата. Така, че вода по всяко време.

# 207
  • daindi [/b], вечер 30-40 минути преди лягане пия водата И  сутрин на гладно 30 минути преди кафето.

# 208
tonimar , и аз се учих да премахвам болката и ми минаваше за секунди.Само на мисловно ниво се работи.

# 209
привет момичета,

писах в първата тема и сега като потърсих се шашнах , вие сте направили цяла дисертация  bouquet имам доста да почета докато наваксам

.......а за топлата вода и аз наскоро я открих, от нея се изчистват наслоявания от нервната система и се отслабва и сигурно още сто неща но засега това  е видимо при мен. За водата разбрах от форум посветен на учението на Петър Дънов и реших да опитам. Трябва само да отбележа, че хора с проблеми като язва трябва да бъдат внимателни с горещата вода

Общи условия

Активация на акаунт