подсъзнанието може всичко 5

• 41 363
  • 450
  •   1
Отговори
# 180
Привет, момичета!

Влизам в нета само да ви кажа ДОБРО УТРО!
Отивам малко на коледно фирмено парти на Еко хотел "Здравец". Ще се върна на 23.12.2008.

Ако има комп /някой от колегите ако носи ще ви пиша/ ако ли пък не - като се върна!!!
Целувам ви и ви обичам Hug

# 181
  • нейде там, където ....
Прекрасни сте! Чета темата от време на време и ви се радвам. Искам и аз да споделя с вас една съвсем актуална информация. Благодаря ви! Много любов и светлина от мен!   bouquet

Да помогнем на Земята

Медитация на 23.12.2008г. от 14 ч. до 14 ч 10 мин.

Великото бяло братство моли човечествето да помогнем на майката Земя, която е много болна от нашите негативни мисли, генерирани някога или сега. Да отделим само 10 мин. за да се помолим кой както може или така, както ни е дадено в следните два сайта:

http://www.sirius1-bg.net/sirius/buletin..._1208.html
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=1587

"Оставете празничните грижи. Заемете се с реална работа по балансирането на планетата." ни молят те.

Благодаря, ще се включа

# 182
Здравейте милички!   bouquet

Desss, горе главата! Предизвикателствата за това ни се дават, за да ги преодоляваме! Стискам палци нещата при вас бързо да се оправят и скоро пак да се радваме на позитивните ти постове  Hug

Идеята за обща молитва за Земята е страхотна. Май и Друнвало с неговите хора правеха подобни общи молитви и медитации. Когато насочената мисловна енергия на много хора се обединява едновременно в един и същи времеви интервал, силата й превъзхожда многократно сумата от отделните мисловни енергии на хората. Ще се опитам и аз да се включа на всяка цена! Дори си написах и римайндер  Wink Лошото е, че се пада работен ден, но все ще измисля нещо  Hug

Пратих на всички мейла  Peace Ако някой случайно не го е получил да сФирка  Grinning

# 183
Desss ще ти изпратим положителна енергия Hug

"Записан си в целодневното неофициално училище, наречено "Живот".
Всеки ден ще имаш възможност да усвояваш уроци.
Някои от тези уроци може и да не ти харесат;
други може и да намразиш;
трети може да ти се сторят неуместни и глупави.
Тези уроци са част от твоята лична учебна програма."
 Wink

# 184
Масару Емото беше идвал у нас
правиха медитация за възпламеняване магнитната решетка на Земята
юли месец на Рилските езера
http://www.firethegrid.com/
http://www.crystalinks.com/gridmetaphysics.html
по-силно е ,когато нещо се прави от много хора заедно,но си мисля,че ако нямате време да седнете да медитирате в уречен час може да се върнете по-късно мислено към момента на общата медитация
с намерение и да пожелаете всичко това да се случи на Земята

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 11:58 от petiai

# 185
petiai , добре дошла при нас!   Hug
Следя с интерес постовете ти и в другата тема за хармонията   bouquet
Чак сега ми остана време да прочета линка за ангелите, който си пуснала. Невероятно интересен! Реших, че трябва по-задълбочено да се запозная с тази тематика - работата с Ангели. И книгата на Върчу още не съм я прочела...  Embarassed
Ако имате и други подобни линкове или книги, ще ви бъда благодарна, ако ги пуснете   bouquet

# 186
Благодаря за посрещането Simple Smile
нека и тук да напиша
от една книжка,която наскоро излезе у нас преписах един ритуал за Коледния Дух
ще ми бъде приятно да го споделя с повече хора
но за да не нарушавам авторските права бих го пуснала на мейл или на лични за този,който поиска
ритуала е лесен,пишеш желания/не само за себе си-за Земята,народа ни и т.н./
започва от 21.12.

# 187
Svetlina_8, добре дошла при нас!  bouquet Heart Eyes
Очаквах да се присъединиш и много се зарадвах и развълнувах. Благодаря ти за Информацията и за Светлината, която споделяш с нас. Момичета, спомняте ли си - няколко пъти съм ви споменавала за контакта си с една невероятна жена, която се занимава професионално с вълнуващи неща като фън шуй, радиестезия, нумерология - тя вече е сред нас!
 Добре дошла ani 4ka Hug  bouquet!
 Добре дошла petiai Hug  bouquet!
 Посещението в темичката е едно от най-любимите ми занимания през деня, като прегръдката на половинката сутрин или първата целувка на дъщеря ми за деня. Обичам ви, момичета!  Hug  bouquet Heart Eyes

# 188
# 189
  • София
Благодаря за гостоприемството!     bouquet  Heart Eyes  Hug
Да, занимавам се с фън шуй, по-точно забавлявам се с фън шуй. В много от ченълингите, които текат сега, Възвишените учители ни напомнят, че много насериозно сме се взели, по-добре е да погледнем на нещата по-отстрани и да се забавляваме. Та уча се да се забавлявам, до сега не го можех много, но става все по-лесно - просто се хващам за смешното във всяка ситуация Simple Smile)))))) И да ви кажа, че има голяма разлика в ефекта от фън шуй при хора с позитивно мислене, отколкото при другите.
Доста книги изчетох докато разбера някои неща, и сега чета, но по-малко. Имам си един списък с книги, който го давам на който поиска. Списъкът ми се казва "Библиотерапия", защото книгите са ми терапията на мен, всичко ми наместват. Учитам, че малко съм се затворила и като чета тази тема ми е интересно самия процес на споделяне и виждам, че това е много важно и ценно. Предлагам списъка, сигурно повечето книги сте ги чели, но може пък и да си откриете нещо ново. Някои неща ги има в началото на тема.

Списък на книги за библиотерапия

“Четирите споразумения” – Дон Мигел Руис

Свияш – “Какво да сторим когато нещата не вървят така, както ни се иска”

Свияш – “Всичко за брака .......”

Свияш – “Здравето е в главата, а не в аптеката”

Диипак Чопра – “Седемте духовни закона на успеха” + “Седемте духовни закона на успеха за родители” , Диипак Чопра - всичко

“МУДРИ   Йога с пръстите на ръцете” на издателство “Кибеа”

“Поискай и ще ти бъде дадено”

“Диагностика на кармата” 8 част – Лазарев + и другите му книги след 7 книга

Молитвеници на Димков и на Дънов (вътре има обяснения), “Закон Божий” (обяснение на Библията)

“Болестта като път”

“Ръководство по извисяване”

“Децата на новото хилядолетие” – 1 и 2 част

Силвия Браун – “До другата страна и обратно”

“Древната тайна на Цветето на Живота” – Друнвало Мелхиседек

“Да живееш в сърцето” – Друнвало Мелхиседек

“Змията от светлина” - Друнвало Мелхиседек

Елеазар Хараш – ”Формулите свещени ключове на живота” + още негови книги

“Силата на твоето подсъзнание” или “Подсъзнанието може всичко” (Кехоу) или друга книга за силата на подсъзнанието

“Хигиена и лекуване на душата” Петър Димков

Малахов

Беа Нади – трите книги поред

Крион – “Партньорство с Бог”, “Притчите на Крион”, всичко на Крион

“Лечение с ангелите” – Дорийн Върчу

Вадим Зеланд

“Разговори с Бога” – 1,2,3 част

Някои от книгите ги има качени в spiralata.net , но аз предпочитам да си ги купувам.
Тези с червеното са почти задължителни за всеки, който иска да разбере.
Приятно четене!

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 14:29 от svetlina_8

# 190
Много изчерпателна библиография си дала, svetlina_8      bouquet
Можем да си я прибавим на първа страница на всяка нова тема, какво ще кажете?  Hug

Единствено името на Малахов нищо не ми говори....  Embarassed П.П. Разтърсих се в гугъл и го открих  Peace

Момичета, ето малко коледни късметчета в аванс от мен  Winkhttp://www.banici.net/

# 191
Благодаря на всички за топлото посрещане. Обещавам че ще се включвам при Вас честичко. Hug
аз също се интересувам от Фън Шуй, чета темата  в този форум за него. Но все още съм начинаеща. Wink

# 192
  • Tам през Атлантическия океан
Малахов за съжалене нищо не съм чела , но всяка делнична сутрин по канал 1 (руска телевизия) има предавене с него и е доста интересно  Peace От там знам че книгите са му на тематика пречиставене на организъма и т.н. не само физическо де  Wink

svetlina_8 мерси за библиотерапия  Hug мн.от книжките не съм чела ....но една ме грабна веднага Свияш – “Какво да сторим когато нещата не вървят така, както ни се иска” , надявам се скоро да я имам  Hug

Hug  Момичета  Heart Eyes

# 193
  • София
Малахов говири за пречистване на организма - физическо пречистване. Нашето тяло е съвършенна система - може само да се очиства. Но ние ядем "мъртва храна" (малко сурови храни, много сварени), малко целулоза (зеле, ябълки ...), пием ....... вода и в не достатъчно количество, имаме негативни мисли, много стрес и т.н. - това всичко "обърква" програмата на тялото и му става все по-трудно да се справя. Резултатът е натрупване на токсини. Добре е да се съчетавам физическите техники на изчистване с духовните техники на изчистване - става по-бързо и по-качествено.
Собственият ми опит - преди години ми ставаше лошо постоянно, виеше ми се свят при всяко ставане от леглото ........ Направих изчистване на черен дроб по Малахов (със зехтин и лимон), прави се само на пролет. Ефектът беше втрещтяващ - не само всичките тези сиптоми изчезнаха, но и се махна гневът, негодуванието, осъждането (предимно на себе си) ... После видях логиката в китайската астрология, във фън шуй, в номерологията и в книгата "Болеста като път". Страховете се свързват с елемента Вода и бъбреците. Гневът се свързва с елемента Дърво и черния дроб. И т.н. за всеки орган и всяка емоция. Когато изчистим черният дроб, веднага се оправят и емоциите гняв, негодувание. Малахов има начини за изчистване на всички органи, а докторите ни предлагат да пием лекарства ....... Предаването му по телевизията е прекрасно. Все пак добре е някои очистителни техники при сериозно болни хора да се правят под лекарстко наблюдение, защото например ако едни камъни в жлъчката са достатъчно големи за да не могат да минат през каналчетата, тогава това изчистване изобщо не трябва да се прави.
Най-сгъстената му книга е може би тази "ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ПРИ ДОМАШНИ УСЛОВИЯ за профилактика, при болести на ставите, кръвта, дебелото черво, бъбреците, черния дроб, жлъчката, освобождаване от камъни"

Номерологията и китайската астрология може да подскажат в кои емоции и съответно органи има някакъв дисбаланс. Фън шуй може да помогне някои елементи да присъстват по-малко или повече в обкръжението на всеки конкретно - изчислява се.
Това е - просто и ясно ....... като всичко Божествено Simple Smile)))))) Ние си го усложняваме.

Радваме колко бързо реагирате.   bouquet

# 194
Това наистина е много интересно svetlina_8, аз винаги съм искала да си пречистя по някакъв начин организма, защото наистина чувствам че имам нужда, но ме е страх. Къде мога да си купя негови книги, свързани с това, и наистина човек сам може ли да направи едно такова прочистване?

Общи условия

Активация на акаунт