подсъзнанието може всичко 5

• 41 385
  • 450
  •   1
Отговори
# 240
Ето тук пише за жабуренето с олио - как , кога и т.н.

# 241
Топлата вода действа като четка - минава през организма и прочиства всичко, особено стомашно-чревния тракт. Затова и трябва да е преварена - за да служи за прочистване. А чаят има вкус, активира стомашните сокове, а това пречи на прочистването.

# 242
tonimar..това исках да разбера.   bouquet Понеже се наливам с чайове, по цял ден... Sunglasses Още довечер ще започна с водата.  Hug

Ето тук пише за жабуренето с олио - как , кога и т.н.

Това е страхотно!!! Благодаря ти!  bouquet  Тази вечер ще се пробвам, преди вечеря... Peace

Vaninaa..исках да ти пиша, че "само поставянето" на диагноза е все едно да си подписваш "смъртната присъда" сам! Както и другите момичета са ти писали, много е важно да изгониш страха с положителни утвърждения! Паниката, която изпитваш ... не прави нищо друго освен да дава сила страха. Резултатите ще са такива, каквито са мислите ти...

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 17:46 от ЧервеноВинце

# 243
Vaninaa, не съм експерт и сигурно мнението ми няма да ти хареса , но много ми напомняш за идин много скъп за мен човек. И той обиколи доста невролози и направи много изследвания и се оказа , че всичко е наред , но той изглеждаше , че си е "Харесал " една болест и беше нещастен , че докторите и изследванията не показват нищо , освен здраве. Много често се разболяваме заради либса на внимание, като децата - когато искат внимание и обич какво казват боли ме коремчето , главичката и става така , че те наистина се разболяват защото внушението при тях работи много по бързо. Ще ти разкажа и още нещо .Деца , болни от захарна болест , живеели в два съседни санаториума , само че в единият децата се излекували напълно и много бързо , а условията били едни и същи с изключение на едно : когато къпели дечицата в единият санаториум им казвали че те са захарчета , които се разтапяли като в чаша с вода / има и още подробности , но е дълго за цитиране /.Защо ти го пиша това ли ? Измисли си и ти нещо , с което да спреш тези трептения. Аз например след операция си правих промивки , като си представях че това не е просто вода , а чудотворна течност , която оздравява мястото ми до неузнаваем начин , и изследванията след 4 месеца показаха именно това.За болка си  представям , че сменям топъл и студен компрес - и забелязвам от кое усещане се засилва или отшумява болката и наблягам на него. Дано да съм ти била полезна с нещо . Знам , че ти звучи трудно , но всъщност е много лесно , но ние сме готованци и чакаме лекарят да свърши всичко . Както пише Норбеков - отваряме си човките , лапаме едно хапче и чакаме да ни мине .
Извинете за дългият пост. Rolling Eyes

# 244
..... Както пише Норбеков - отваряме си човките , лапаме едно хапче и чакаме да ни мине .
...

Joy Супер верно е това за хората... hahaha

Клемче...много хубав пост. Wink   

# 245
klem4e и на мен ми хареса поста ти! Спомних си за тия два санаториума и разликата в оздравителния процес.

Vaninaa, както си започнала непрекъснато да мислиш за това - по същия начин е добре да започнеш да мислиш позитивно и да си повтаряш Аз съм здрава, аз съм весела... - това, което искаш да бъдеш! В тази тема доста се пише за позитивното мислене, посочени са доста книги и линкове, които могат да ти помогнат. Върни се назад, прочети и виж какво е писано - ще ти бъде полезно! Peace

# 246
ЧервеноВинце това с олиото според мен е по-добре да го направиш утре сутринта Hug
Като станеш веднага,преди да си измила зъбките или да си яла и пила нещо,дори вода.Иначе след това май мисля,че няма да има кой нзае какъв ефект-точно затова се прави сутрин на гладно Hug

Аз днес си взех книжката за Петимата тибетци от моята приятелка и смятам довечера да да си я препрочета.Техниките на дишане ми трябваше да си припомня,нали обсъждахме,че ги няма в нета,само упражненията са там.Ако искате ще ви ги препиша и синтезирам.може би я има книжката и в спиралата.

klem4e чудесно си го казала.Стова твое мислене не може да нямаш резултати Hug  Vaninaa просто трябва да смени мисловния модел,болестите и симптомите на физическо ниво първо идват от главата ни,след това се проявят в тялото.
По-добре е да вземеш мерки отсега,защото после може наистина да заболееш,а ще е много жалко-сама да си предизвикаш болест и то от един страх.Няма да се даваш,препоръчвам ти също да започнеш и терапия с капките на д-р Бах,мисля,че много ще ти помогнат да се отървеш от тези мисли.

Иначе за водата-обещавам,че ще започна!!! Flutter  Мисля и моята да е затоплена,аз като ще се доверя на Дънов-малко по-топла от температурата на тялото.Ще видя как ще подейства и ще пиша.Ако не-тогава ще кипвам Peace

# 247
Спирит, да и утре на гладно  ще го направя.  Hug

В линка който *Nessa* беше дала, пишеше , че за ускоряване на ефекта, може да се прави и вечер преди ядене  newsm78 Та затова искам да пробвам още тази вечер...за по-бърз ефект  Sunglasses

Книжката за Петимата Тибетци я има в спиралата Hug 

Мишленце...надявам се майка ти е била доволна от терапията с олиото и че здравето и се е подобрило.  Hug

И аз утре ще споделя за водата...как ми е подействала. Peace 

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 17:48 от ЧервеноВинце

# 248
  • България
Момичета, понеже утре заминавам и няма да имам И-нет ( а нямам и много време да чета назад) искам да попитам за 23-ти. Има ли точен час , в който да се помолим за Земята и какво по-точно трябва да направим?

# 249
Момичета, понеже утре заминавам и няма да имам И-нет ( а нямам и много време да чета назад) искам да попитам за 23-ти. Има ли точен час , в който да се помолим за Земята и какво по-точно трябва да направим?
Да, часа е от 14.00-14.10 А как да го напарвим, аз бях предложила дали  не искате  да го напарвим заедно ?  Rolling Eyes

Аз мислех за една силна и хубава моличтвичка към Земята.  Не е нужно да казваме едно и също ...важното е да го направим по едно и също време и от сърце! Hug

# 250
Заедно ще го правим, разбира се  Heart Eyes Аз доколкото разбрах всеки трябва да се моли, както намери за добре.
Винце, часа е 14-14.10 източноевропейско време Wink

# 251
Аз прочетох тази медитация в сайта на  сириус..и много ми харесва, ще я направя ! Ето я!   Hug

А молитвичката ми ще е тази!  Blush

Обичам те, Земя!

Благодарна съм ти за всичко, което си направила за мен...

Настъпи моето време да ти помогна...

Изпращам ти кристални лъчи от моето сърце...

Тези лъчи ще те подкрепят...

Те изглеждат крехки...

Нищо в света не може да се сравни с мощта на Любовта в моето сърце!

Уверена съм, че милиони хора по света в този миг също са готови да ти изпратят своята Любов и Благодарност!

Обичам те, Майко  Земьо!  Heart Eyes

Харесайте си и вие нещо...и точно в уречения час,  ще съединим нашите сърца и енергии и ще ги изпратим с любов към нашата Майка Земя!  Hug

# 252
Заедно ще го правим, разбира се  Heart Eyes Аз доколкото разбрах всеки трябва да се моли, както намери за добре.
Винце, часа е 14-14.10 източноевропейско време Wink
Да , всеки както намери за добре...като го чувства вътре в сърцето си. А източно европейското време значи 1 час назад...тоест западно европейско ще дойде 13.00-13.10.. така ли?  newsm78  Да не объркам нещо... Sunglasses

# 253
Точно така - ти си в този времеви интервал -  13.00 - 13.10   Peace

# 254
Точно така - ти си в този времеви интервал -  13.00 - 13.10   Peace

Hug

Общи условия

Активация на акаунт