подсъзнанието може всичко 5

• 41 389
  • 450
  •   1
Отговори
# 255
И аз се присъединявам към молитвата на 23-ти.

ЧервеноВинце твоята молитва ме насълзи. Прекрасна е.  Hug Може ли да я кажа и аз?

# 256
  • София
Vaninaa, може да ти каже какво мисля ........ ако ми дадеш рождена дата с час на раждане (и малкото име)-може да ги пратиш на мейла ми. Ще ти направя нумерология и ще ти кажа - ако искаш във форума, ако искаш по мейл. Прилича да е психосоматично, но да видим.

Зехтинът  - достатъчно е 1 път на ден сутрин на гладно и както казва ЧервеноВинце преди да сме измили зъбите, около 10-15 мин. се "жабурка" (прекарва насам-натам) из устата, не е неприятно, но е смешно защото се издават едни такива смешни звуци (сигнал "не ме питайте нищо") Simple Smile)))))) 20 дена е достатъчно, после след няколко месеца пак.

Водата - гореща, топла, в краен случай стайна температура (ако човек не ще топла), но в никакъв случай стоплена в микровълновата.  Naughty Човек трябва да обича себе си - като му се пие хладка вода, пие такава, след 2-3 дена може да му се припие топла. Аз вече нищо не приемам крайно - моето тяло знае най-добре какво иска в момента Simple Smile Между другото някъде четох, че кафето не било вредно, било добър антиоксидант, но имаха предвид 1 кафе на ден.

ЧервеноВинце, ще пием ли заедно по едно вино ....... може и по две. Обожавам виното! И понеже мога да изпия много, взех да го разреждам 1:1 с вода - като траките. Пак е хубаво.

Петимата тибетци - има няколко книжки, но само в една ("Скъпоценност в лотоса") има пълния комплекс с дишанията, мудрите и медитацията. А те са същината, другото (без тях) е един вид гимнастика - пак е добре, но с тях е много по-добре. Хубаво е някой да ви ги покаже. И сега - изненада!!!!!!! ама само за софиянци Sad    Ето обявата:

тибетска йога

Стефан Владимиров започна да води занятия по тибетска йога - "Петте тибетски ритуала" (в пълния вариант, който обикновено не е описан в книгите) + някои други неща. Занятията са във фитнес-клуб "Атлетик" на бул. "Мадрид" 78 във вторник и четвъртък от 16 до 17 ч. Аз бях на първото занятие и съм много доволна. Стефан обяснява много добре. Може да се включите когато пожелаете. Той се занимава с йога от повече от 20г. и показва разни и други неща от различните видове йоги.

Вече бях на две занятия. Гърбът не ме боли вече и има и други добри ефекти ........

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 19:26 от svetlina_8

# 257
ЧервеноВинце , молитвата наистина е страхотна! Беше постнала тия медитации преди дни и тази определено ми пасна! Благодаря ти! Hug Hug Hug

svetlina_8 , вярно ли е, че личното число е толкова определящо за човек?

# 258
И аз се присъединявам към молитвата на 23-ти.

ЧервеноВинце твоята молитва ме насълзи. Прекрасна е.  Hug Може ли да я кажа и аз?

Cantariny ,разбира се мила , че може да я кажеш!  Blush  Радвам се, че ти е харесала... Hug

tonimar...Медитацията е страхотна , нали! Лесна е  за изпълнение и  мисля, че ще е прекрасна!  Hug

svetlina_8 ... с удоволствие ще пием по едно винце заедно!  Hug Радвам се , че си фенка на винцето, и аз го обожавам!  Heart Eyes  Знаеш ли, напоследък и аз го разреждам с вода. Преди винаги  го пиех с чаша вода отстрани, а сега  го разреждам.
Не знаех, че траките го пиели така, ето че научих нещо ново и интересно  Flutter   Hug

Еееех софиянци....ееех късметлии  Blush Laughing

# 259
  • в резерват
 wavey

Ехооооо.  Simple Smile Пак съм за малко, обаче съм си обещала през почивните дни да си ви изчета  Hug

# 260
Момичета..знаете ли кое ме грабна най-вече да опитам жабуркането с зехтина/олиото? Това, че зъбите светвали и ставали по-бели... Joy  Ще сподела личния си опит ...леле ако стане, ще съм много newsm44

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 19:35 от ЧервеноВинце

# 261
  • София
Махнах телефона на Стефан за да не е реклама, но ще го дам на който иска Simple Smile

ЧервеноВинце, мислех че ще ми се "скараш" че развалям виното, но ето - на един акъл сме.

tonimar, кое лично число - по фън шуй ли? - ако става въпрос за него - да, определящо е за посоките и мястото за спане, но за други неща определящи са китайската астрология и географската ориентация на дома.

# 262
  • Варна
Исках да ви прочета от самото начало, но тези дни едва ли ще мога.
Много се радвам, че има такава тема тук, не знам защо не я бях открила. Явно така е трябвало. Rolling Eyes

От много години се спасявам със сугестия. Първа и любима ми е Луиз Хей, но чета постоянно.
Даже сега прочетох една нова книга, която ми беше много интересна. Авторът е немски режисьор, който преди години е преживял много сериозна травма, която става причина да се обърне към душата си, за я да открие и опознае. След излекуването продължава и започва да прави филми само на тази тема. Надявам се скоро да ги има на български, но сега се сещам, че мога да ги потърся и на руски.

"Петимата тибетци" ги почвам на няколко пъти, после ги спирам, но сега ще ги започна пак. Wink

Светлина вече го е казала, но аз се включвам по тази причина - не ползвайте микровълнова, особено когато се прочиствате.  Naughty

Весела и спокойна вечер на всички! Grinning

# 263
Арбанашка кокона... Hug

svetlina_8. ...аааа,  няма да ти се "скарам"  Blush Ама, ако питаме големите винари, те опререлено ще кажат, че разваляме виното... Joy  
...ама важното е , че на нас така ни харесва,нали !  Hug

ria...добре дошла при нас!   bouquet

# 264
Забарвих да спомена, че аз отдавна спрях да готвя в микровълновта си печка. Като четох някъде,  какво облъчване  на храната става в нея... ooooh!

# 265
ria, тази книга ли визираш?  Wink  http://www.book.store.bg/c/p-p/m-463/id-27222/po-pytia-kym-sledv … klemens-kubi.html
И аз в момента я чета и съм възхитена от нея!  Hug
Добре дошла при нас     bouquet

Аз ползвам микровълнова  Rolling Eyes Не мисля за това колко е вредна  Laughing

# 266
ria , добре дошла и от мен! Hug

svetlina_8 ЧервеноВинце , наздраве! Като бях малка доливаха във виното от тая светложълта лимонада или газирана вода от сифон... Същите винари, които сега биха протестирали Joy

svetlina_8 питах за личното число на човек в нумерологията. Поне така съм чувала - че се изчислява личното число, което показва характера на човек. Не знам дали наистина е така. newsm78

# 267
  • София
tonimar, нумерологията която използвам е матрица 3 на 3 квадратчета и се изчислява по рождената дата - става бързо и лесно. Цифрите от 1 до 9 се разполагат в тия квадратчета. Например, ако човек има повече от една 5 , е много чувствителен, добър, грижовен, естет, емоционален и склонен да приема всичко лично.
Иначе сборът от цифрите на датата е "път в живота" и е много показателен.

# 268
svetlina_8 , значи аз съм чувала за "път в живота" - сбор от цифрите, където трябва да остане единично число. Благодаря ти! Hug

# 269
  • Добрич
Аз също ползвам микровълновата печка. Настроила съм се позитивно спрямо нея, тъй като храната търпи за по - кратко топлинна обработка, отколкото при стандартното готвене. Чела съм доста " за " и " против " готвенето с микровълнова, но както се казва в последното откровение на "Селестинското Пророчество" раят си го правим ние, чрез отношението си към заобикалящото ни. Приела съм, че храната приготвена в микровълнова е по - полезна отколкото при обикновеното готвене.

Общи условия

Активация на акаунт