подсъзнанието може всичко 5

• 41 408
  • 450
  •   1
Отговори
# 270
Аз също си правих горещата вода в микровълновата и пак имаше резултат !

# 271
  • София
Въпросът не е само в ефекта, има много неща, които ние не виждаме, но те съществуват. Ама вие всички сте гледали филма за водата, спомнете си какво казваха там.

В подкрепа на позитивното мислене копирам нещо, което писах в една друга тема в този форум, спорехме как се сменя периода на дома по фън шуй.
Лазарев (Диагностика на кармата) дава интересен пример: след аварията в Чернобъл учени изследват радиацията наоколо. Всичко е разрушено и облъчено. В едно близко село оцелява само 1 къща и в нея живеят хора и си гледат зеленчуци и само там няма никаква радиация  Laughing ........... И като изследвали изследвали, руските академици стигнали до извода: единственото което отличавало тия хора от другите било тяхната вяра, имали много икони в дома и всеки ден си казвали молитви .............. Ако те с положителната си настройка са променили радиацията (както знаете за нея трябват много специални прегради), защо път ние да не може да променим един период ......

Аз не искам да спазвам стандартните класически идеи на фън шуй безприкословно, живеем в ново време с нови възможности. Има много книги за това: Крион, Микушина, Барбара Марчиняк, Друнвало Мелхиседек .......... ФЪН ШУЙ като диагностика на проблемите ( откъде идват) е много точен, но "лечението" ........ има нови научни разработки и изобщо нови подходи.

За мен човек може и трябва да променя с мисъл и намерение нещата към по-добро.

# 272
  • Варна
Благодаря ви за посрещането, момичета! Hug

ria, тази книга ли визираш?  Wink  http://www.book.store.bg/c/p-p/m-463/id-27222/po-pytia-kym-sledv … klemens-kubi.html
И аз в момента я чета и съм възхитена от нея!  Hug

Да, точно тази, вярно че забравих да я пусна.  Laughing
Този Клеменс Куби бил доста известен, ама при нас идва чак сега.

Светлина говори за част от нумерологията, така наречените квадрати на Питагор. Много са интересни и точни, но трябва да се владее материята.
Ето ви един добър калкулатор за разбиращите руски:
http://www.bio-lavka.kiev.ua/pif.php
Но пак да кажа, че както и в астрологията, и във фън шуй, и тук нещата не са толкова опростени.

Иначе личното число се определя от редуцирания до едноцифрено число сбор на рождената дата и се смята за основополагащо и неизменно в нумерологията.

За микровълновата съм много против, но не искам да ви убеждавам в противното. Нямам подготвени материали в подкрепа на мнението си, просто в тази област си слушам вътрешния глас.

А пък тези двечките, дето разваляте виното с вода (или по-лошо - лимонада), да знаете, че няма да пия с вас. Mr. Green

# 273
Момичета, радвам се че си харесвате микровълновата.  Hug  Всеки си знае сам за себе си. Аз просто спрях да  я ползвам.Така съм решила...и се чувствам добре от това решение  Laughing

Светлина, много интересно това с числата!  Flutter

Риа благодаря  ти,  включваш се в темта с много интересни неща!  Hug

В добре, като сме с тебе няма да го разреждам виното...хайде ... Sunglasses

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 00:31 от ЧервеноВинце

# 274
И аз се запалих да опитам със зехтина сутрин   Simple Smile И с топлата вода, преди бях пробвала, но защо се отказах не помня  Embarassed Най-вероятно от мързел  Embarassed Сега ще започна отново.
В молитвата за Земята и аз ще се включа  Peace

# 275
  • У дома
Ура, успях да ви прочета, па макар и по малките часове, но си бях обещала да се завърна в любимата тема.
Първо да благодаря за вниманието на Винцето и  EASpirit, и тези, които ми писаха на лични.  Hug

След един дълъг и трудничък период, който не е съвсем завършил намирам време и за себе си. Очарована съм от инфото, което открих в темата   bouquet
При мен нещата се развиват интересно и сякаш в унисон с поговорката Всяко зло за добро. След катастрофа миналата година и здравословни проблеми, които провалиха плановете ми, чак сега ми се отдаде шанс да се запозная и работя с невероятни, много духовни хора, които напълниха душата ми и духовно, и професионално. По цял ден си повтарях благодарности, но най-вече за трудностите, които приемах като уроци. В същото време пък хора, които смятах за близки решиха да си покажат истинското лице и да хвърлят помия както им падне. Да са живи и здрави!!! И на тях съм благодарна за стореното - вместо вреда ми направиха услуга Simple Smile  Не говоря за тези, дето изкъсо ми следят постовете, да не се притесняват  Wink Та, интересни събития - бол.

От няколко дена чета Тибетците, но не успях днес да започна. Живот и здраве, тези дни се заемам с тях. Спира ме това, че четох, че може и да ти навредят, ако дишането е неправилно, та се самообучавам.

Момичета, ако знаете колко често съм си мислела за вас през всичките ми изпитания... Благодаря ви, че ви има!!!!!  Heart Eyes Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 10:15 от Atalanta

# 276
  • София
ria и ЧервеноВинце, ще пием виното както кажете  Wink

ria, благодаря за калкуратора по Александров (не знаех че съществува). Аз обаче работя по друга система - на Наталия Сидорова. Подобно е но не е същото. Опитвам се да ги съвместя, но много не става.

За дишането при изпълнението на Петимата тибетеца трябва да се прочете книгата, която написах. Според мен, човек не може да си навреди, ако обърка дишането, но е по-силно ако се прави "както трябва". Мога да сканирам листите и да ги кача в нета, ако проявявате интерес, защото книгата май е изчерпана. Но на занятията при Стефан се уточняват и някои детайли. Например, какво правим ако ни се завърти свят след първия тибетец и т.н. ......... И тъй като България не е само София, кажете какво правим - има ли интерес от хора, които не могат да намерят книгата или не могат да дойда на 2-3 занятия при Стефан - за тях мога да сканирам и обясняавам?

Atalanta, чела ли си "Притчите на Крион" ?

# 277
Atalanta, добре дошла отново    bouquet

Запалихте ме и мен по тези тибетци  Laughing
svetlina_8 , ако можеш да сканираш част от книжката, би било чудесно  Hug

От днес пия отново топла вода. В офиса ме гледат странно...  Wink

# 278
# 279
Момичета..добро утро!   bouquet

Да се поФала...вчера пих  чаша и топла вода и днес сутринта пак. Много ми хареса! Пия я с мисълта, че пия някакъв еликсир...
Обаче усещам  след това като"метален" вкус в устата си...това нормално ли е?  newsm78

Atalanta..мила..просълзих се от поста ти! Колко си силна мила! Толкова се радвам, че си пак при нас  Hug Много ми хареса това твое изречение.
..
Цитат
В същото време пък хора, които смятах за близки решиха да си покажат истинското лице и да хвърлят помия както им падне. Да са живи и здрави!!! И на тях съм благодарна за стореното - вместо вреда ми направиха услуга Simple Smile

Страхотно е как мислиш за такива хора!Веднага ми изплуваха пасажи от Библията за мъдростта  и обичта за която Христос е говорил. Да обичаме и приемаме враговете си и  да  ги благославяме!   bouquet

Приятен ден на всички... Hug

# 280
Здравейте момичета  Hug Hug Hug !
Колко много нови и интересни неща сте обсъждали.Довечера ще препрочитам  smile3529.
svetlina_8 Благодаря за библиотерапията. ще се чете много през почивните дни.

Желая ви весела ,празнична седмица !   bouquet  bouquet  bouquet

# 281
  • в резерват
Винцето ме изпревари. И аз щях да цитирам същият пасаж  Simple Smile

bouquet

В момента преосмислям едно дългогодишно приятелство...... И май имам нужда от точно такава мисловна нагласа.

Пожелавам ви един приказен ден, пълен с много  изненади  Hug

# 282
  • София
Явно много пишем и не е лесно да се проследи мисълта Simple Smile)))))))) petiai, нямам предвид да сканирам книгата, а да сканирам това, което го няма в тия две книги, които ги има в спиралата.нет. А това е пълния вариант на Петимата тибетеца. Все едно вече реших, че ще го направя - само 10 страниците са.

Мили МАМИ, помръднете     bouquet , прочетете Крион и ще разберет кое защо се случва и как предварително сме си написали кой каква роля ще играе в живота на другите. Разбира се, че с най-близките е най-трудно Но защо  Wink???????? Книжката "Притчите на Крион" е малка и е като приказки. Много ви обичам и уважавам за осъзнаването, което постигате, не тъпчете на едно място, моля!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 283
  • в резерват
ето малка част от тези притчи:

http://www.temura.net/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%87%D0%B8%D1%82 … 0%B8%D0%BE%D0%BD/

# 284
  • София
Арбанашка кокона  Hug Опитните форумчани, явно знаят кое сработва  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт