подсъзнанието може всичко 5

• 41 488
  • 450
  •   1
Отговори
# 300
svetlina_8 чудесно е написаното от теб! Благодаря ти, продължавай! Hug
Утре ще си кажа предварително защитната молитва!

# 301
Момичета Hug, аз напоследък чета по диагонал Embarassed, за съжаление и не разбрах, какво ще правите утре от 14.00-14.10ч Thinking.
Ако някоя от вас бъде така добра да сподели, с радост ще се включа и аз Heart Eyes
Сигурна съм, че има и други като мен. Blush

# 302
  • daindi[/color] , утре между 14.00-14.10 всяка от нас, която има желание и възможност, всеки който е видял призива в интернет пространството - ще се помоли за нашата Земя, за излекуването и, за силата и...                                                     

# 303
Светлина...ти наистина си Светлина !     bouquet  Поста ти е много хубав...  Heart Eyes
А това за самонаблюдението е наистина невероятно ефективно. Аз откакто четох и трите книги "Разговор с Бог"  почнах да практикувам "тази техника"...на вътрешния диалог с Бог"... тоест гледам на себе си като "друга личност". Тогава  съм безпристрастна към решение което взимам, защото усещам как"съм насочвана" отвътре. Много ми помага в екстремни ситуации...

Хващам  се как улавям мислите си , и ако са негативни го гоня, и  веднага ги замествам или "преобразявам" с други. Наистина се чувствам по-лека...както си говорим с една моя приятелка...хвърча...в небесата!  Laughing

Благодаря ти...моля те , продължавай в същия дух ..  bouquet

# 304
  • daindi[/color] , утре между 14.00-14.10 всяка от нас, която има желание и възможност, всеки който е видял призива в интернет пространството - ще се помоли за нашата Земя, за излекуването и, за силата и...                                                     
Благодаря, ще го направя и аз! Hug

# 305
  • Добрич
Момичета, днес имам рожден ден и тъй като през деня ще съм много заета бързам да ви почерпя виртуално още сега. Надявам се обаче, че ще  мога да се включа в колективната молитва за Земята.

# 306
Мила Вела Честит Рожден Ден!!!

Пожелавам ти здраве,сила и кураж!!!
Леко и прекрасно преминаване по Пътя,чудеса в прекрасния ти свят и отворени сетива за чудесата на Вселената.

Светлина и аз благодаря за приятелското потупване Hug

Винце,каква е техниката на вътрешния диалог с Бог? Hug

# 307
Вела, Честит Рожден Ден! Желая ти Любов- тя е всичко и Здраве, и Свобода , и Успех!

Момичета, заминавам за няколко дни! Не че съм писала много редовно, но имам време само да ви прочета!

Сега искам да пожелая
Весела Коледа на всички!Изживейте своите Коледни чудеса!

от мен   Hug Hug Hug

# 308
  • София-в сърцата на моите деца
Вела, Честит Рожден Ден! Желая ти прекрасно настроение и много коледни чудеса!  bouquet  bouquet

# 309
  • У дома
Вела, жива и здрава, мила, и душевно спокойствие!!!

svetlina_8, Притчите не ги намерих в библиотеката, само в Амазон, но ще се разтърся.
Съгласна съм напълно с написаното от теб. Аз постоянно се вглеждам в себе си и може би точно затова, когато се почувствах обидена и наранена се изтървах пред трети човек, който побърза да припише всичките си зловредни мисли на мен. Не, че аз не правя грешки и не се изтървам, но то е като ми прелее чашата. Иначе, както е казал Зола, човек обича тези, на когото е помогнал. Та си имам поводи за добри чувства, колкото и лоша да ме изкарват.  Simple Smile За мен беше добър урок и за това съм благодарна.

Тази вечер започнах Кундалини йога, съчетана с Тибетците. Децата с мен. Бре, като им дойде енергията, като се разскачаха - от дивана на масата и обратно, едва ги приспах. Joy

# 310
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро дами  Hug следя ви еЙ  Wink

Вела , весел празник и честит рожден ден , да си жива и здрава  Hug

Дами , да ви питам къде тук в Бг. мога да намеря книгите на Лев Игельник  Rolling Eyes или от къде/как мога да ги поръчам

# 311
Вела , честит рожден ден ! много щастие ти пожелавам , любов и усмивки !

# 312
Честит Рожден ден,Вела!Желая ти здраве,хармония и любов!

Момичета имам много въпроси.Чета книгите,които споменавате в темата и в някъде нещо ми се губят нещата.Например кармата.Аз вярвам,че човек сам си избира преживяванията през този си живот,но това точно карма ли е?Според учението на Абрахам няма Карма.Светлина 8,защо си посочила в библиотерапията си Лазарев от 7 книга на горе?Аз съм чела само първите 2 и ми подействаха много зле,много ме потиснаха.Затова ми е интересно какво е по-различно в по-късните му книги,може би да прочета тях?
А иначе аз също се опитвам да се вглеждам първо в себе си,но ми е много трудно понякога.Но в резултат на това отношенията ми със свекърва ми търпят промяна Mr. Green

Страхотни сте,много ми давате,а аз предимно взимам от вас,но аз бързо уча и се надявам скоро да съм по-активна!

Весели празници на всички!

# 313
  • Tам през Атлантическия океан
kambanka 2304 Wink
...аз си мисля че книгите сами идват при нас  Simple Smile Има толкова книги на тематиката която ни интересува/обсъждаме тук просто си мисля че не всяка книга  е "подходяща" за нас т.е. това което ни трябва само ще дойде  , което не значи че не трябва да се интересуваме/ сверяваме часовниците  Grinning ( лично аз съм далеч от мисълта да прочета всичко което излиза)

# 314
Честит рожден ден, мила Вела!   bouquet
Желая ти много сбъднати желания и удовлетворение от живота!  newsm67

Общи условия

Активация на акаунт