подсъзнанието може всичко 5

• 41 396
  • 450
  •   2
Отговори
# 60
Atalanta радвам се да те видя!!!!
Липсваше ни толкова време Hug

# 61
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро дами  Hug

Мислите ли че когато човек се оплаква ако нещо кофти му се е случило т.е. някакви несгоди още повече предизвиква лоши неща и усложнения.Лично аз смятам че като се случи нещо кофти е нормално да рефлектира в/у нас но не трябва да зацикляме/драматизираме ...станалото , станало трябва да се гледа напред , нещата са поправими нали така  Hug

Милички имам нужда и от вашата полож. енергия в момента  Hug

..... Благодаря   bouquet

Усмихнат ден ви желая  Grinning

# 62
...станалото , станало трябва да се гледа напред , нещата са поправими нали така  Hug
Точно така Десс Peace, но това не ни пречи да си изживеем емоциите, хора сме все пак, ако се преструваме, че нищо не се е случило би означавало да сме неискрени. Но когато емоцията утихне е време да погледнем по-мъдро на ситуацията.Всеки проблем има решение!Не можем да променим ситуацията, а само отношението си към нея, нали. Simple Smile
Аз лично се улавям, че се ядосвам за дреболиите, докато по-съществениете неща ги приемам по-мъдро.А при вас как е?

# 63
Здравейте момичета!

Провокирана от последния пост на Nadejdica реших че и аз е време да се включа в темата. Наде много се радвам че се срещаме и в тази тема  Hug

Още от началото на първата тема когато Вени зададе трите въпроса за подсъзнанието ви следя много изкъсо, но все не се разписвах, винаги някой преди мен беше задал въпроса и след това имаше и отговор на това което ме вълнува. Имам още много да уча в сравнение с вас, информацията която имам тук не смогвам да я изчета или гледам. Много ми харесаха диалозите от първата тема с Иван но той вече не пише. Използвам и неговите техники ТЕС.
Последно време правя утвърждения, бях решила че ще визуализирам вечер като легна, но толкова съм изморена че винаги заспивам. Чела съм доста книги, а и доста си свалих на компютъра. Последната ми беше препоръчана от Nadejdica на Карън Карстън, наскоро я споменахте.

Поздравления за получилите нова работа, мисля три момичета се обадиха.

Кремче много съжалявам за случилото се, но ти знаеш че един ден ще стене.

Desss имаш цялата ми положителна енергия на която съм способна.

Червеновинце благодаря ти изчерпателните постове които пишеш, намерих отговори на някои въпроси.

Решила съм да си купя тетрадката по Кехоу, гледам че има и CD, какво ще ми препоръчате да купя целия комплект или само тетрадката?

Ще пиша при първа възможност.

# 64
Норче, ако това е, което искрено желаеш, то следвай мечтата си.Сърцето и интуицията ще ти подскажат дали си на прав път.
Аз също съм завършила икономика и не мисля, че това  е призванието ми.С моя идеализъм, наивност и изострено чувство за справедливост хич не се вписвам в картинката.Понякога съм си мислела, че нещо съм сгрешена. Вече знам, че не е така и просто се опитвам да живея изхождайки от своята собствена истина и представа за нещата.
Аз също като теб изпитвам вътрешна нужда да уча, да се развивам.От както навърших 35 г. имам чувството, че живота ми се променя и навлизам в нов етап. Записах се на курс по хомеопатия, курс за есенциите на д-р Бах, намерих и вас, за което    bouquet  bouquet  bouquet ; имам и голямо желание да се занимавам с астрология, рейки...Знам, че всичко наведнъж е несериозно, затова карам постепенно, все пак имам и две малки дъщери, които имат нужда от мен.

Всеки има собствен път, който следва. Пожелавам ти да намериш своя и вятър в платната!Успех! Hug

# 65
 mamm1129  Shocked мислех,че си на около 28 год. най-много:crazy:    На толкова изглеждаш Hug

Desss  Praynig Hug

# 66
mamm1129  Shocked мислех,че си на около 28 год. най-много:crazy:    На толкова изглеждаш Hug
Благодаря ти.  Blush Hug

# 67
  • България
Благодаря ти.  Blush Hug
И аз съм на 35 и искам да изглеждам на 28 пък Crossing Arms Grinning.Даже съм от града на mamm1129 bowuu.Ама не съм си ходила 2 години Cry.Дали не се познаваме?
Mamm1129,къде си у4ила?Аз съм у4ила в Езиковата.

Desss(адашке Laughing),не се оплаквай Naughty Wink,от опит ти казвам,4е няма смисъл.Става по-зле...

# 68
Днес съм малко тъжна и простете, че сте споделя с вас.

Нямам да влизам в подробности, но искам да се отърся от мъката, която ме е налегнала.. защото направих грешка и много нараних близък мой човек и сега той страни от мен.. Болно ми е, че постъпих лекомислено и още по-мъчително е да бъда без него...
Къде отиде позитивното ми мислене, когато най много трябваше да го прилагам?! Когато сбъркам, защо късно разбирам грешката си, а не направя така, че да не я повтарям.

Опитвам се да чета днес "Мисли от сърцето", но не върви...

Желая на всички много усмивки   bouquet

# 69
Ами да Laughing , английска паралелка бях! HugКолко е малък света! Grinning

# 70
Desss Hug Hug

На всички, които са на 30 /и няколко/ и 40 /и няколко/, но се чувстват на двайсет и няколко -  Hug Peace Party

Cantariny , всички грешим! Мисля, че е най-добре да се извиниш на този човек, ако още не си го направила! Важното е да успяваме да се поучим от грешките си, да извлечем урок за себе си. Така в един момент ще спрем да повтаряме същите грешки. Не чрез мъката, която ни обзема в такива случаи, а чрез анализиране на постъпките ни. Така мисля аз.  Hug

# 71
  • в резерват
Здравейте и от мен  Hug  

Забелязах че е излязла "Тайната" на малка луксозна книга. Така че феновете на филма могат да си я закупят.  Направена е доста луксозно,  като  цената е за колекционери , така да се каже.  Whistling Ще си  представям, че си я имам в къщи под ръка......
Засега на мен най- много ми допада как е предадена информацията от книгите на Естер и Джери Хикс.
И нещата се случват наистина. Вярвайте   bouquet

Cantariny,   Hug  поискай му прошка и не се измъчвай с това, че си сбъркала, понякога не знаем от какво сме се избавили и какво е добре за нас в по-голям отрязък от време.....
А можеш да си  създадеш  във въображението си сцена,  с образа на този човек, в която се смеете, разговаряте и общувате без следа от обида.

# 72
  • България
Ами да Laughing , английска паралелка бях! HugКолко е малък света! Grinning
Олее,и аз бях английска Grinning Joy,какво съвпадение #Crazy.Познавам те зна4и сто процента Laughing.
Днес нещо ме бутна да те питам,напоследък имам едни такива знаци или пред4увствия...
Много се радвам ,4е се видяхме тук. Hug
Лятото може да се видим ,ако е рекъл Господ! Wink
Как се казваш,пиши ми на ли4ни,ако искаш! Hug

# 73
  • България

На всички, които са на 30 /и няколко/ и 40 /и няколко/, но се чувстват на двайсет и няколко -  Hug Peace Party

Tonimar ,и на теб много Hug Laughing!

# 74
Привет слънчица!  Hug

Надеждица...чудесни неща са ти са случили! Дай Боже  все така да е и занапред... Hug

нора13...и аз като другите момичета ще споделя, че в Медицинския Колеж ще научиш всичко за Традиционната  , но не и за Алтернативната медицина. Те двете не вървят ръка за ръка. Има много курсове. Ти само трябва да си избереш с какво точно искаш да се занимаваш. Успех !  И нали знаеш... който търси, намира! Hug

Спирит
...сега пак гледах твоето антисрес филмче..не че съм в стрес, ами заради разкошната музика и природните красоти. Действа ми зареждащо. Hug Много ми хареса това за ябълката.  Heart Eyes

Атланта...здравей! Как си... Hug

Dess ...изпращам ти много положителна енергия! HugИначе  относно някои несгоди...да ще ги имаме в живота си. Но ако ги приемаме не  като несгоди, а уроци..то те ще ни помогнат да израснем. Разликата между човека който е поел по духовния  път и невежия е в това, че единия приема страданията като знаци и уроци , през които ще премине да израстваме по Пътя.  А  другия  почва да вини Бог и целия сват за "трагедиите и несправедливостта" които му се случват. Та единия ще излезне от ситуацията по-мъдър...а другия  ще продължава да затъва.  Laughing По начина, по който приемаш несгодата, виждам че си от първия тип хора!  Heart Eyes

Иначе, няма нищо лошо да споделиш проблема. Важното е да не се фокусираме и да го мислим през цялото време, тогава му придваме сила.

estrella... добре дошла в тази чудесна  тема! Hug  Ех че хубаво, ставаме все повече и повече... Heart Eyes

norah...ти няма да се оплакваш. че си на 35 а искаш да изглеждаш като  на 28. Laughing Щото  последния път като те видях и аз и моя син, решихме че няма да ти дадем повече от 25! Sunglasses  Изглеждаш чудесно!  Heart Eyes

mamm1129
и norah... сега да не вземе да  излезне, че сте  и комшийки.  Flutter И да се окаже , че живеете в един  и същи блок... Joy Hug

Cantariny...миличка... Hug tonimar много хубаво го е казала. Аз искам сами мъничко да допълня. Да, тъжно  това което се е случили, но винаги има изхода. Тоест имаме избор. Най-важната стъпка е , че ТИ си разбрала, че си сгрешила, тоест че си  наранила друг човек.Направила си го без да си искала. Осъзнала си  грешката си спрямо другия. Малко хора го правят ....това с осъзнаването. Обикновенно винят другия, че не ги разбира и че им се сърди безпричинно. Laughing

Първата стъпка си я направила :Осъзнаване на ситуацията!  
Втората стъпка е : Как можа да поправим  ситуацията?!  Защото наистина можем, след като ние сме я създали такава, то значи може да я променим. Wink  Което е много радостна новина, нали? Laughing
 И след като си намерила начина как да поправиш ситуацията...остава трета, последна стъпка: Действие!

Позовели само мъничко да ти помогна... Blush Виждам , че държиш на този човек, защото ти е болно на сърчицето. Ако имаш е мейл негов или джсм...можеш да му напишеш или да му се обадиш, като му кажеш нещо от сорта, че  много съжаляваш за това , което се е случвало. Ти сама ще си го формилираш ...
Най-хубавто е да го  помолиш за ПРОШКА,  което автоматично означава, че си признаваш  собствената  грешка,  пред него.Така човека ще приеме извиненито, и ще ти  ПРОСТИ. Много ще ти олекне, защото проблема ще е решен Laughing

Прошката има невероятна сила да лекува миналото...

Успех мила...с тебе сме!  bouquet

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 19:51 от ЧервеноВинце

Общи условия

Активация на акаунт