подсъзнанието може всичко 5

• 41 358
  • 450
  •   1
Отговори
# 45
Все пак преди вегетарианството идва духовното узряване, нали! Защото познавам вегетарианци, останали без душа... Whistling Или никога не дали свобода на духовното! По-жалко за тях, отколкото за консуматорите, способни да отронят сълза пред нещастието
 Hug

Напълно те подкрепям!
Не знам как ще се получи при мен, ще ми се да стане от раз, ще споделям.

# 46
Привет и от мен, сродни душички, Laughing
Скоро не съм влизала във форума,  Embarassed защото работата ми е малко в повече, но ... какво да се прави... такъв е момента!
Чета ви, но просто не ми остава време да пиша.

Обичам ви всички и бъдете здрави!
 Hug Hug Hug

# 47
  • София
Здравейте, сигурно сте го обсъждали вече, но бихте ли казали каква е тази тетрадка която попълвате?
това ли е: http://www.book.store.bg/c/p-p/m-894/id-14730/neosyznatoto-nenap … dragostinova.html
извинете отново

# 48
Little Black Riding Hood , да, това е тетрадката. Всъщност не е Кехоу, а по Кехоу. Не се извинявай - всички имаме въпроси! Никой не е съвършен, нали! Hug

# 49
mamm1129 един ден ще стане! Четох преди години статия, в която пишеше, че според изследвания с ток доколкото си спомням, е установено, че растенията изпитват по-силна болка от животните. Иска ми се да не причинявам болка никому, но не мога да живея с въздух... Tired

# 50
  • София
мерси tonimar  Hug
а доволни ли сте от нея (тетрадката де) ?

# 51
[X] Little Black Riding Hood  тетрадката е страхотна,няма да сгрешиш ако си я вземеш Peace

tonimar това за растенията ме натъжи. Sad   И аз съм си го мислила,но не съм достигнала етапа в който да живея на фотосинтеза за съжаление.Едва ли и някога ще го достигна,поне не ако пак дойда на Земята.

Сещам се за един съвет на Учителя Дънов-като вземем една ябълка в ръцете си първо да я подържим,да я усетим и да и благодарим за това,че ще ни нахрани.
Мисля,че важи и може да се приложи за всяка храна.
 Hug

# 52
  • Добрич
Nadejdica, да ти е честита шофьорската книжка и новата професионална реализация. Когато прочета, че на другите желанията се сбъдват ми става хубаво и леко на душата и си давам кураж, че и при мен нещата ще се развият по - добре.

Little Black Riding Hood, много интересно утвърждение имаш под ника си.

# 53
EASpirit, благодаря ти за филма Антистрес - просто много ме впечатли и ще се постарая д аго гбедам всяка вечер за релакс!!!  bouquet  bouquet  bouquet Поздравления също за твоята идея за второ дете- деца трябва да се раждат, а нашата мисия да ги възпитаме добре и да ги обгърнем с любов, за да можем да изградим един по-добър свят...

Забравих да поздравя и Вени - за доброто начало на 5 тема.  bouquet  bouquet  bouquet

И още нещо - забравих да ви пиша за моята идея, това което ми се зароди в мозъка тази седмица.
Реших да се преквалифицирам малко. Аз съм икономист по професия, но съм завършила висшето си образование преди 14 години. От преди 5-6 години от както почнах да израствам, в мен се разви интерес и любов към нетрадиционната медицина. реших, че за да се занимава човек с това, трябва да има някаква основа. И затова реших да кандидатствам това лято в Медицинския колеж в Пловдив. Напук на всичко, напук на това, че съм безкрайно заета, аз съм много мотивирана и вярвам, че ще СЕ СПРАВЯ С ТОВА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО. newsm78 а като ученичка тази биология, така да не ми спореше, но сега вече нещата са по-различни Rolling Eyes

# 54
Nadejdica още по-хубави неща да ти се случват от сега нататък Hug

Вела всичко при теб ще се развие точно така както искаш ти самата да стане!!!Просто периода от време за всеки е различен Peace Hug

nora13 браво,поздравявам те за решението и куража ти!!!Човек трябва да следва мечтите си Hug   Ще си позволя само да кажа нещо,просто като идея ти го давам,надявам се да не го приемеш като намеса в твоите решения Hug Защо не опиташ с алтернативна медицина?Има много видове сега,можеш да избереш нещо,което ще ти е на сърце.
Казвам го,защото има опасност да се разочароваш от "традиционната",която отдавна не е това което е била.И не само от самата медицина,но и от системата като цяло.Имам няколко такива примера с мои близки,затова ми мина през ума.

Каквото и да решиш,най-важно е да следваш съцето и мечтите си и да се чувстваш пълноценна!А ние ще сме с теб да те подкрепяме Hug

# 55
А има ли такава специалност????
Аз определено съм разочарована от "традиционната медицина", още преди години когато докторите ми казаха, че не мога да имам деца. Тогава започнах да се лекувам с "алтернативна медицина". Сега също се лекувам с "алтернативна медицина".  И точно с това бих искала да се занимавам, но незнаех, че има такава специалност. Ако някой знае, ще му бъда благодарна да ме насочи.
А аз най-вече исках да запиша Медицинския колеж, за да се запозная с физиологията на човека малко по-обстойно.

Защо не опиташ с алтернативна медицина?Има много видове сега,можеш да избереш нещо,което ще ти е на сърце.
Казвам го,защото има опасност да се разочароваш от "традиционната",която отдавна не е това което е била.И не само от самата медицина,но и от системата като цяло.Имам няколко такива примера с мои близки,затова ми мина през ума.

Каквото и да решиш,най-важно е да следваш съцето и мечтите си и да се чувстваш пълноценна!А ние ще сме с теб да те подкрепяме Hug

# 56
EASpirit ,

Цитат
Сещам се за един съвет на Учителя Дънов-като вземем една ябълка в ръцете си първо да я подържим,да я усетим и да и благодарим за това,че ще ни нахрани.
Мисля,че важи и може да се приложи за всяка храна.

благодаря ти!!! Hug

nora13, успех! За съжаление традиционната медицина продължава да отрича алтернативната и способността на хората да се лекуват без химия. По тази причина алтернативните методи са извън университетите. Но ти ще си решиш сама какво точно искаш!

Аз останах изумена, когато четох, че повечето болести се лекуват с... вода.

# 57
nora13 има много варианти Hug Зависи теб за какво те тегли-искаш да помогнеш на себе си и близките,искаш да помагаш на хората,идва ти отвътре...
Всъщност няма значение Hug

Има курсове по хомеопатия/момичетата вече писаха за това/,д-р Бах,Норбеков,йога/мнооого обширно казано/,Скенар терапия/точно във вашия град/,рейки,аромотерапия,масажи,билколечение,Аюрведа...и много други.Възможностите са неизчерпателни Hug

А физиологията можеш да я запознаеш с някой учебник по анатомия Wink

# 58
nora13 и аз мисля, че медицинският колеж не място на което ще се запознаеш с физиологията. Освен това ще трябва да полагаш усилия за изпити, които нямат нищо общо със съответната специалност, която си си избрала в продължение поне на 3 и половина години. Там няма място за алтернативата. Ако идеята е да се запознаеш с материала по анатомия и физиология, просто ще трябва да си набавиш нужната литература. Книжарници с подходяща литература - атласи и учебници  има в района на ВМИ . Отпред и в книжарнички в уличките наоколо.

Но ако това е твоето категорично желание - УСПЕХ!

Честит празник на всички, които носят името Даниела, Данаила, Даниел, Данаил, Данаела, Данаел....!

# 59
  • У дома
  bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт