подсъзнанието може всичко 5

• 41 366
  • 450
  •   1
Отговори
# 30
  • България
 Hug

# 31

тетрадката на Кехоу я има в Хеликон на Витоша и Патриарха

и в Booktrading в Sky city - това е книжарницата на подземния етаж, до Фантастико,
малко е скрита, ама питай и ще ти я покажат

# 32

има и целия комплект на Кехоу с отстъпка май

# 33
  • България
Момичета, аз днес най-неочаквано получих знак за работата, която искам  Grinning , по -точно с мен се свърза човекът когото издирвах от доста време  Grinning. Както се казва " ако Мохамед не отиде при планината, планината отива при Мохамед" Страшно много се зарадвах на това начало на деня ми и исках да споделя  Hug  Hug  Hug

# 34
Момичета толкова се радвам за вас като видя как ви се нареждат нещата!!!! Hug

Reny27  Hug

# 35
Cantariny, благодаря за информацията!   bouquet

# 36
Поздрави и от мен в новата темичка! Hug
Рени, дано се получат нещата по най-добрия за теб начин! Praynig
клемче, приятно изкарване в Жеравна. Simple Smile
ЕАСпирит, щом вътрешно се е зародила идеята, то реализацията й е само въпрос на време, а времето ще е най-подходящото за всички вас! Hug
В последно време се замислям все по-сериозно за идеята да премахна месото от храната си и когато снощи попаднах на посланието, което споделих с вас, ми се стори че съм намерила отговора и причината, която търсех!

# 37
Здравейте момичета !
 Hug Hug Hug
От както попаднах на тази тема ,научих толкова много интересни и полезни неща.По спокойна и уравновесена съм,по -решителна ( слушайки интуицията си). И всичко това е Благодарение на вас    bouquet  bouquet  bouquet!
Тези дни ще си правя равносметка на годината, и после ще резюмирам в темата.Но като цяло имах много хубава година  Grinning Grinning Grinning!
  Поздрави   bouquet  bouquet  bouquet

# 38
 mamm1129 поздравявам те за решението ти Wink Hug

elena_  Hug

# 39
Reny27..леле страхотно !!!   Flutter Много се радвам за тебе!  Hug

elena_...добре дошла!     bouquet Много си помагаме всички тука  като си споделяме взаимно.   HugМного е стимулиращо нали! Laughing

kambanka... Hug

клемче
...приятно изкарване..и после да разказваш!  Hug

mamm1129
...много хубаво решение си взела. Wink Аз все още не мога да се реша да откажа бялото месце.  Embarassed ,  Аз ям само  само риба и пиле, но моите  мъже/ синът ми и моя мъж/ ядат всякакво месо.  Кога ли ще се откажа от тях... Rolling Eyes  /не от мъжете де...от белите меса/ Joy

Приятна вечер момичета!   bouquet

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 20:50 от ЧервеноВинце

# 40
Вместо запис да кажа, че Винце  върви и със сиренце, ако решиш да караш без пиленце Laughing

# 41
Аз тука Blush...за вегетарианството тонове страници мога да изпиша.

Няма да ви агитирам Hug,всеки сам трябва да узрее за това решение.
 Wink

# 42
Все пак преди вегетарианството идва духовното узряване, нали! Защото познавам вегетарианци, останали без душа... Whistling Или никога не дали свобода на духовното! По-жалко за тях, отколкото за консуматорите, способни да отронят сълза пред нещастието
 Hug

# 43
tonimar права си Hug

И аз познавам такива хора.

При мен нещата започнаха в обратен ред,т.е. започнах с вегетарианството,може би затова съм донякъде пристрастна.

# 44
   Здравейте, чародейки Heart Eyes
Поздравления за прекрасно оформената нова тема!

Честито на всички празнуващи, скоро празнували, когото съм пропуснала, моля да бъда извинена, но изкарах 2 тежки седмици и едва насмогвам да ви изчета Blush
Благодарение на вас днес се върнах на тетрадката по Кехоу, която сте коментирали последната страница, и продължих от там до където я бях зарязала още март месец.

Много е мило да четеш вътрешните игрословици на хората и да виждаш себе си в тях!

Малко ще се отклоня, но ми се ще, споделяйки да си прочета сама мислите, тъй като напоследък ми беше доста трудно. В началото на септември  с огромно желание си направих карта на съкровищата, бях правила такава преди 2 години, доволна реших пак, но както казват мъдреците:" Внимавай какво си пожелаваш" Crazy В рамките на 2 месеца се сдобих с шофьорска книжка и с мечтаната самостоятелност в професионален план. С уговорката, че нямах и ден почивка и възможност да реагирам адекватно на случващото се. Липсата на отмора и многото емоции ме блокираха в известна степен и последните 2 седмици не можех да се позная. Всякаш всичките ми страхове изпълзяха и ме изпълваха, изпаднах в нехарактерни за мен състояния.
Тия дни усърдно чета и си спомних колко важно е човек да се абстрахира, за да може да чува вътрешния си глас, който всъщност бях заглушила.
Истината е, че трябва да чета, да визуализирам и да утвърждавам по- често и активно.

Аз тука Blush...за вегетарианството тонове страници мога да изпиша.

Няма да ви агитирам Hug,всеки сам трябва да узрее за това решение.
 Wink
Взех и за това да се замислям, но наистина ми трябва време.

Извинявам се, ако звуча неясно, но ви благодаря, че ви има.
Благодаря ви и за подкрепата онзи ден като помолих Hug

Сърдечно изпращам положителната си енергия на всяка една от вас, която има нужда  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт