подсъзнанието може всичко 5

• 41 379
  • 450
  •   1
Отговори
# 210
Аз това за водата, го знам от йогата, също прилагах и почистване на езика с лъжичка, за премахване на токсини, но ме домързя Embarassed и сега го правя с четка за зъби.
За самовнушаването, да спре болката и аз го правя успешно Simple Smile.

# 211
Момичета ефективен начин за пречистване е и жабурене сутрин с олио.

Това за топлата вода се мъчих да го прилагам,но... Sick Не ви ли е леко неприятно или се свиква с времето?

Искам да ви споделя за една страхотна книга,която си поръчах и днес ми пристигна,та от следобеда не мога да спра да я чета Laughing
Ето я:

Невероятна,вдъхновяваща и четяща се на един дъх.
Неща,които знаем,но не е лошо да си ги припомним отново.Сега си поръчах и първата книга/тази се води като втора/-"Монахът,който продаде своето ферари".

Разказва ни за семейните отношения,най-вече за възпитанието на децата и изграждането им като личности.Просто е нервероятна.Аз сега я чета на един дъх,после пак,ама по-бавничко.

Нека ви препиша един малък цитат от нея:
"Пътят към изключителния живот изисква да изследваме себе си,да научим кои са най-големите ни способности и да разберем кои в основата си сме като хора.После въоръжени с това най-важно знание,можем да се върнем в света,да направим онова за което сме предопределени и да създадем добрите неща,заради които сме се родили на тази планета."

# 212
EASpirit, наистина интересна книга! Цитатът е много точен! Grinning
За топлата вода - свиква се. Поне аз притъпих това първоначално неприятно усещане.

klem4e, наистина мисълта ни е могъща и може да направи чудеса! Аз още се уча Blush

svetlina_8 , откакто се помня пия много вода. Явно организмът ми си я иска. Чудила съм се на хора, които почти не пият newsm78

Толкова много информация и книги излизат ежедневно в тази тема, че не знам кога ще ообработя поне половината от нея Whistling

# 213
Момичета, искам да ви споделя нещо, което прочетох в книгата "Тибетското изкуство на живота" от Кристофър Хансард:

ЛЕЧЕНИЕ СЪС ЗВУК И ВИБРАЦИИ

Звукът е вибрация. Природата е вибрация. Милиарди вибрации ви придават образ и форма. Тибетската медицина използва това знание от древни времена.
Ето един прост и безопасен метод за настройване към звуците и фините вибрации, който ни помага да постигаме здраве и хармония. Седнете удобно на стол, с облегнат гръб, стъпили стабилно на земята. Затворете очи. Вдигнете ръце високо, колкото можете и разхлабете дланите и пръстите.
Използвайки мисълта си, насочете цялото си внимание към дланите и пръстите на ръцете си. Притежавате способността да долавяте вибрациите на околната среда с ръцете и пръстите си.Представете си ги като пипала, с помощта на които можете да "усещате" звуците.
Представете си, че ръцете и пръстите ви започват да се настройват към всички звуци и вибрации около вас - човешки говор, натовареното движение в пиковия час, звуците на природата, всичко. Когато това стане и ръцете ви поискат да останат неподвижни или да помръднат, оставете ги. Те автоматично ще прецедят неприятните звуци и вибрации, които биха могли да ви накарат да се почувствате потиснати или неспокойни, допускайки във вас само просвещаваща, ободряваща и положителна енергия.
Да слушате с ръцете и пръстите си е все едно да свирите в ума си на огромна арфа.
Използвайте звуковете и вибрациите за лечение, успокоение и повишаване на жизнеността. Опитайте се да правите това упражнение по два пъти на ден за по десет минути всеки път.

# 214
Аз съм от тези,които почти не пият вода Blush Честно,има дни когато се улавям,че не съм пийнала и глътка.Просто много рядко ожаднявам.Само лятото усещам нужда от вода,но това се подразбира защо.
Ще се поправя,щом tonimar казва,че се свиква с топлата вода... Grinning

Лечението със звук и вибрации наистина е интересно,ще го пробвам. Hug

# 215
  • София
klem4e, благодаря за Аранович!

Момичета, и аз не пиех вода, но всички авторитети в областта казват, че това е навик, жаждата идва с пиенето Simple Smile Аз пия сутрин билков чай или чай Ройбос вместо гореща вода - по приятно ми е. Колкото до жабуркането с олиото сутрин (зехтин по-добре или друго студено пресовано оли) - това е невероятно добра техника, тя може да изчисти и токсини не само от устата, но и от вътрешните органи, хората и проблеми с венците си оправят така.

Да ви разкажа ли за ПЕТИМАТА ТИБЕТЕЦА?

# 216
svetlina_8 , разбира се! Hug

# 217
EASpirit, надявам се ще споделиш след като пробваш лечението със звук и вибрации! Наскоро един човек ми говори, че трябва да увелича своите енергийни вибрации и дни по-късно аз прочетох това... Няма странни неща, нали!

Момичета, някой ще ходи ли на лечение с прана на 23 декември?

# 218
  • Добрич
Като студентка за три седмици свалих 5 кг., като всеки ден пиех по 4-5 чаши топла вода или билков чай без подсладител/ задължително сутрин на гладно и преди всяко хранене/. Действително този метод регулира обмяната на веществата и подтиска апетита. Благодаря, че ми го припомнихте момичета.

# 219
klem4e, благодаря за Аранович!

Момичета, и аз не пиех вода, но всички авторитети в областта казват, че това е навик, жаждата идва с пиенето Simple Smile Аз пия сутрин билков чай или чай Ройбос вместо гореща вода - по приятно ми е. Колкото до жабуркането с олиото сутрин (зехтин по-добре или друго студено пресовано оли) - това е невероятно добра техника, тя може да изчисти и токсини не само от устата, но и от вътрешните органи, хората и проблеми с венците си оправят така.

Абсолютно въпрос на навик е. Аз преди пиех вода, но в крайно недостатъчни количества. После прочетох за това колко е важно да поемаме адекватни количества вода и започнах насила да се наливам. В началото и аз не изпитвах жажда, корема ми се подуваше от увеличените количества вода и не беше много приятно но аз я направих малко по-рязко тази промяна. Ако се започне постепенно няма да се усети такъв дискомфорт. Гореща вода не обичам да пия сутрин защото ставам жадна от сън, а водата трябва да е кипнала - та докато я изчакам да заври а после да се охлади до поносима температура  Crazy и прималявам от жажда.

# 220
  • Добрич
... Гореща вода не обичам да пия сутрин защото ставам жадна от сън, а водата трябва да е кипнала - та докато я изчакам да заври а после да се охлади до поносима температура  Crazy и прималявам от жажда.

Никъде не съм чела, че водата трябва да е преварена. Зная само, че трябва да е поносимо гореща, за да става за пиене. Затоплям една чаша минерална вода за около 1 мин. на микровълновата и така я пия. Купуваме изворна вода, подходяща за кърмачета. Мисля, че не е необходимо да се преварява, щом кърмачетата могат да я пият така.

# 221
  • София-в сърцата на моите деца
 С ел.каната става за 1мин., а после един плод и накрая кафе или чай!!:peace:

# 222
На първото оздравително ниво на Норбеков ни казаха,че трябва да е кипнала водата.

# 223
  • Добрич
С ел.каната става за 1мин., а после един плод и накрая кафе или чай!!:peace:

От почти година и половина не пия кафе - от както се лекувам с хомеопатия. Преди пиех на ден по две големи чаши силно нес кафе. Когато го отказах стигнах до инжекции - толкова бях привикнала към него. Лекуващият ме хомеопат каза, че според някакъв лекар, ако забранели кафето в целия свят поне 1/3 от заболяванията щели да изчезнат. Не приемам никакви храни и напитки с какао и кофеин.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт