подсъзнанието може всичко 5

• 41 359
  • 450
  •   1
Отговори
# 375
   Честита Коледа, момичета  bouquet

Бъдете благословени Hug

# 376
  • Русе
Желая на всички Весели празници
Всеки да открие пътя към себе си, и този път да бъде озарен от звездата на любовта
Много щастие и хармония
 Hug

# 377
Честито Рождество Христово!
Здраве, любов и светлина за всички!
 Heart Eyes

Лука (2:14):. "Слава във висините Богу, и на земята мир, между човеците благоволение!"

# 378

[/честито рождество христово!Пожелавам здраве, сбъднати мечти и много любов!

# 379
  • Tам през Атлантическия океан

Честито рождество Христово

.... Живи , здрави и мнооогооооо сбъднати мечтииииииииииии  Hug

# 380
Честита коледа! Пожелавам на всички празниците да са изпълнени с много обич и разбирателство! Нека всеки един ден бъде празник!

# 381
И нека в тези празнични дни пак се сетим за Благодарността! 

"
....Значи ли това, че не мога да моля за нищо, което искам? Казваш, че молитвата за нещо всъщност го отблъсква от нас?
    - Този въпрос е задаван през вековете, и е получавал отговор винаги, когато е бил задаван. Явно не сте чули отговора или пък няма да го повярвате.
    На въпроса се отговаря отново с днешни понятия и на съвременен език по следния начин:

-Няма да имаш онова, за което се молиш, нито можеш да получиш нещо, което искаш. Така е, защото самата ти молба е изявление за липса и когато казваш, че искаш нещо, просто сътворяваш в действителността си точно това изживяване - че искаш.

Правилната молитва следователно никога не е молитва на искане, а молитва на благодарност
. Когато благодарите предварително на Бога за това, което си избирате да изживеете във вашата действителност, вие всъщност приемате, че то е вече там и се случва. Благодарността е най-силното изявление към Бога; потвърждение, че даже преди да сте помолили Аз съм отвърнал.
Следователно никога недей умолява. Цени и бъди благодарен...."

От "Разговор с Бога"...

# 382
ЧервеноВинце Hug Hug Hug Hug
Благодаря ти!

# 383
 ЧервеноВинце прекрасен цитат Hug

# 384
  • София-в сърцата на моите деца
ЧервеноВинце     Kissing Heart
Благодаря ти!!! Честита Коледа на всички! Да ви се случат най-хубавите Коледни чудеса!!!! newsm51 santa2

# 385
Добро утро!  Hug
    Правилната молитва следователно никога не е молитва на искане, а молитва на благодарност[/i]. Когато благодарите предварително на Бога за това, което си избирате да изживеете във вашата действителност, вие всъщност приемате, че то е вече там и се случва. Благодарността е най-силното изявление към Бога; потвърждение, че даже преди да сте помолили Аз съм отвърнал.
Следователно никога недей умолява. Цени и бъди благодарен...."
[/color]
От "Разговор с Бога"...

От както се помня го правя. Само дето, като бях малка, беше не много осъзнато Rolling Eyes.

# 386
  • България
4ервено винце, то4но така е Peace , ако се молим със съмнение в резултата,все едно няма смисъл от молитвата.

"Имайте вяра в Бога. Защото, истина ви казвам , ако някой каже на тая планина : дигни се и се хвърли в морето , и не се усъмни в сърцето си , а повярва , 4е ще стане по думите му , ще му се сбъдне каквото и да каже."

"Затова казвам ви: вси4ко,което бихте поискали в молитва, вярвайте ,4е ще полу4ите и ще ви бъде дадено."

4естито Рождество Христово!

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 13:11 от norah

# 387
Вярата е много важна, но не достатъчна. Нужна е увереността и знанието , че ще получим точно това, от което имаме нужда, винаги когато имаме нужда. И след знанието и увереността , че вече го имаме следва  и благодарността, за това, което имаме, за да покажем на Бог, че Му вярваме и знаем, че Той ни дава всичко , за което сме благодарили...иначе тъпчем  на едно място.

Истинската вяра е знание. Позволете си да знаете и имате.

Точно това  е най-големия проблем при хората...че не си позволяват да имат, и не знаят че всеки може да има, защото Бог не дели. Той обича всички..еднакво. Така е, защото знаем че е справедлив!

Благодарете не само на приятели и на близки, благодарете дори на враговете си,защото и от тях учите.Не случайно те са на пътя ви, и то не за да ви пречат...а за да ви изчистят от нещо, което притежавате вътре във вас и ви разяжда.Не мразете, не завиждайте, не обвинявайте враговете си....благословете ги. Не може да ги промените, но може да смените отношението си към тях,като ги приемете не като  врагове, а като  ваши спасители, които ще изчистват пътя ви. 

daindi...чудесно е , че благодариш , откакто се помниш!  Hug

Аз преживях тежко изпитание преди около 12 години. И после почнах да задавам въпроси...не намирах отговори, бунтувах се, виних себе си, виних другите...не знаех за прошката, за благодарността. Обаче първата трансформация /осъзнаване/ в нас започва, когато започнем да си задаваме въпроси.Сигурен  знак, че тръгваме по правилния път. Съдбата взе да ме "насочва" към хора и книги...четох много...и пак някои неща не разбирах.

Живота ми взе да се оправя, но не съвсем, не както аз исках...докато не разбрах за прошката и благодарността! След като почнах да благодаря всеки божи ден за всичко което имам, и за всичко което ме заобикаля...живото ми буквално разцъфна. Имах чувството че " ме изстреляха " с ракета напред във времето. Осъзнах колко съм била глупава да се вайкам и оплаквам, да завиждам на другите че имат...вместо да се радвам за тях! Завистта ми не беше злобна и с омраза, но като бунт на  несправедливост. Защо едни имат, а други нямат? Колко съм била глупава! След като имат, значи са заслужили. Как да заслужа и аз? 

Разбрах, че когато се радвам от сърце за другите че имат, получавам и аз!Направо беше невероятно  да виждам тези доказателства на изобилие  идващи в моя живот. Много съм благодарна за това, че го осъзнах сега...а не  когато съм на смъртния си одър, когато ще е късно и нищо не мога да върна назад.

Страхотно е да се събудиш сутрин и да благодариш за чудесния ден който ти предстои...и той ще бъде такъв! Замислете се! Направете го! Още ДНЕС...още СЕГА....

# 388
ЧервеноВинце, това, че някой имат, не винаги означава, че са го заслужили, поне според моите проучвания Wink. Зависи, на какъв етап от живота си са го получили. Защото, ако са го получили, преди някакво житейско изпитание, то това изпитание ще последва (аз съм жив пример). И така, животът ни е един кръговрат. Не трябва за нищо да съжаляваме и да вярваме! И да сме Благодарни! Hug

# 389
  • Добрич
Здравейте момичета! Последните дни празниците ми дойдоха в повече и нямам време да вляза във форума.

klem4e, благодаря за оригиналното поздравление. Мисля да го изпратя на всичките си близки.

Особено  впечатление ми направи едно пожелание, което намерих някъде в Интернет. Искам да ви поздравя с него:

Не ви желая всички дарове –
Желая ви това, което повечето нямат.
Желая ви време да се радвате, да се смеете.
Използвайте го и може да спечелите!
Желая ви време за действие и размисъл.
Време не само за вас, но и за другите.
Не ви желая време за бързане и тичане –
а време да бъдете щастливи.
Не ви желая време, което просто да убивате.
Иска ми се да ви остане в излишък.
Като време за удивление и вяра, вместо
непрекъснато да гледате часовника.
Желая ви време да достигнете звездите.
И време да пораснете, да узреете.
Желая ви време отново да мечтаете.
Желая ви време да откриете себе си –
да приемате всеки ден и час за щастие.
Пожелавам ви и време да прощавате.
Желая ви да имате време да живеете!
Време, да благодарите, че имате време
за всичко, което обичате.