подсъзнанието може всичко 5

• 41 350
  • 450
  •   1
Отговори
# 390
  • Добрич
Попаднах на една интересна информация за изучаване на английски език с помощта на подсъзнанието. Според статията са необходими по три часа в  продължение на два месеца.

# 391
  • EU
Попаднах на една интересна информация за изучаване на английски език с помощта на подсъзнанието. Според статията са необходими по три часа в  продължение на два месеца.
Shocked

# 392
Винце, страхотна си! Благодаря ти за споделянията! Hug

Ще цитирам нещо по случая:

Цитат
Вярвам в човека, който казва: „момчета, не е важно каква е религията ти – важно е колко светлина има в теб и доколко ти си готов да споделиш тази духовна светлина, която е в теб. Дали си будист, кришнар или друг, ако в теб има потребност да отдадеш тази светлина на другите, ти няма да гледаш какъв е този човек

# 393
  • Добрич
Цитат
Вярвам в човека, който казва: „момчета, не е важно каква е религията ти – важно е колко светлина има в теб и доколко ти си готов да споделиш тази духовна светлина, която е в теб. Дали си будист, кришнар или друг, ако в теб има потребност да отдадеш тази светлина на другите, ти няма да гледаш какъв е този човек

Напълно съм съгласна с това.

# 394
ЧервеноВинце, това, че някой имат, не винаги означава, че са го заслужили, поне според моите проучвания Wink. Зависи, на какъв етап от живота си са го получили. Защото, ако са го получили, преди някакво житейско изпитание, то това изпитание ще последва (аз съм жив пример). И така, животът ни е един кръговрат. Не трябва за нищо да съжаляваме и да вярваме! И да сме Благодарни! Hug

daindi, ти имаш предвид обикновените хора, които въпреки негативизма си, злобата си - имат големи материални преимущества. Съгласна съм с теб, че не всички от тях са го заслужили! Но мисля, че  ЧервеноВинце има предвид други хора. /Поне така усетих, четейки поста/ Става въпрос за тия, които с добротата си, с любовта си, с благодарността си, с вярата си... имат. Те не може да нямат! Те са си заслужили да имат и ще имат винаги, независимо от всичко, ставащо около тях. И въпреки че имат - те не обръщат внимание на това, защото са далеч над материалното.

# 395
tonimar...бих само казала, че много добре си ме усетила!  Peace  Hug
Обаче ще допълня  още нещо...

ЧервеноВинце, това, че някой имат, не винаги означава, че са го заслужили, поне според моите проучвания Wink. Зависи, на какъв етап от живота си са го получили. Защото, ако са го получили, преди някакво житейско изпитание, то това изпитание ще последва (аз съм жив пример). И така, животът ни е един кръговрат. Не трябва за нищо да съжаляваме и да вярваме! И да сме Благодарни! Hug

daindi,  Не знам какво точно ти се  е случило, но явно  си е имало причина.Всичко винаги ни се случва поради причини, които понякога не разбираме.Няма случайни ситиации. Ние ги предизвикваме...Трудно е за вярване , нали?  Но дори и да е изпитание, ти не се паднала духом и не съжаляваш за изгубеното. Ами си благодарна, затова пак ще ти се даде.

Има  обаче едно нещо все пак, което е като тънка нишка в този  кръговрат/много хубаво си го казалаLaughing Но защо живота на повечето е кръговрат? Получаваме нещо, радваме му се...и какво обаче  повечето правят след това?!

Щастието , което ни се дава, може да се увеличава само тогава,  ако го раздаваме и го  споделяме с другите.Пазим ли го само за себе си...идва момент, когато го изгубваме. И този урок и изпитание ВИНАГИ ще идва обратно при нас и живота ние  ще е" UP and DOWN "  наистина както ти казваш,  докато не  усвоим този урок. А той е" да  раздавам от това, което ни е дадено" .  Няма значение, пари ли са, любов ли е, радост ли е...ние ще сме истински щастливи, само като делим това"изобилие" което имаме с  другите. Защото  е казано" Каквото дадем, това и ще получим"  или... " Каквото посеем, това и ще пожънем"Ако  раздаваме от нашето щастие на другите, тогава ще получаваме  и ние повече. Но има и други варианти на изгубване на придобитото щастие и изобилие. Едното от тях е ...от страх! Може да не ми вярвате, но е така и не съм го казала аз. Това си е  природен закон.Ако го знаем  как действа този пророден закон, няма да сме в кръговрат...а живота ни ще е само низ радости.

Тези които получават и после загубват всичко, което имат от страх е защото те мислят така:"Живота ми е толкова хубав сега,ама докога ли ще е така? Това щастие не можа да трае вечно? Ах ... как искам да не го загубя!!! Ето вече стараха говори..дадено ние, и ние вместо да му се радваме , ние почваме да се страхуваме?!

А нормално ли е след хубавото да идва лошо? Не! След хубавото идва още по-хубаво...но разбира се трябва да го очакваме и да му се радваме, да го споделяме, а не да се страхуваме ,че ще го загубим. Повечето  хора са научени да мислят така:” Много хубаво...не е на хубаво!” Ето как един мисловен модел може да съсипе всичко.Носейки съмненията в себе си, ние силно намаляваме шансовете си за успех.

Така че, когато имаме много щастие, не бива да се страхуваме, че ще го загубим или да си мислим че е временно. А да се радваме и да благодарим!

Защото лошото не може да се получава от доброто! Защото след доброто следва още по-добро...Но на много  им се е сторило , че не  е така.
Самите ние предизвикваме лошите периоди , след хубавите... като ги оцветяваме  в съзнанието си със нашето съмнението и страха си. И то не се забавя...идва. И после си казваме: Ето,а з си знаех, че така ще стане!  И разбира  се че си знаел...ми ти си ги предначертал, програмирал...и предизвикал! И става това ... което очакваш и от което се стархуваш.
Ами какво друго да очкават? да си мислят лошо, да се стархуват и да се съмняват...а да им се случват хубави неща?! А би могло и да не се получи така... Wink

Знаете ли закона за причината и следствието? Амо това е закона за Равновесието! Като го прочетете ...ще разберете много неща. Спирам до тук...

Приятна вечер на всички! Тичам по задачки...  bouquet

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 17:42 от ЧервеноВинце

# 396
  • България
4ервено Винце, много ми хареса тази интерпретация на какво идва след хубавото Joy
Мисля да те цитирам като класик Wink и без друго си търся мото под аватара(който нямам Grinning).
Смятам да си сложа следното:
След хубавото идва по- хубаво!

# 397
Винцето много хубаво е обяснила защо на повечето хора живота е кръговрат - успех и неуспехи, щастие и нещастие...
Дотолкова хората са свикнали това да е така, че го намират за нормално едва ли не.
Когато постигнем някакъв успех - било то материален просперитет или друго нещо, за което отдавна сме мечтали, това е невероятно предизвикателство. Оттам нататък вече трябва да сме изключително внимателни и балансирани и в емоциите си и в действията си и спрямо себе си, и спрямо другите хора. Това е много важно! Някои хора стават арогантни и надменни.
Щастието и успехът сами по себе си не са цел, а по-скоро начало. Оттам нататък трябва да го раздаваме / Винце  Hug / и да мислим как нашия успех, как нашето щастие могат да послужат и на другите хора. Трябва да смирим егото си и да се научим да приемаме всичко, което ни се случва. Ето това според мен е основният проблем и кармична задача на повечето от нас ... Докато не се смирим, така ще бъде животът ни - кръговрат. Дава ни се нещо, което сме желали, после то ни се отнема или става нещо друго... Като настъпване по мазолче от Вселената  Wink

# 398
  • България
Mijjjka, много хубаво казано Peace. Освен това, когато ни се слу4и нещо хубаво не бива да се бием в гърдите и да казваме : "аз сама си го постигнах", а да благодарим Горе, 4е ни се е дала тази възможност и 4е сме благословени да изпитаме успех и щастие.
Имала съм възможност да видя как с неимоверни усилия зациклям и преливам от пусто в празно и как (само Wink) със смирение и благодарност, вяра и молба към Бог постигам големи успехи, дори 4удеса, без привидно Wink да съм си "мръднала пръстта".
Може да се каже, 4е това е един от Големите уроци, които нау4их през отминалата година.

# 399
  • София
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ ВИ! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ, МНОГО СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ ПО ПЪТЯ ВИ!

Всеки е там, където трябва да бъде Simple Smile))) А ако не му харесва където е, има пълното право и сила да промени нещата. Вадим Зеланд казва, че ние може да избираме други жизнени линии. Една приятелка (която "ми намля сол на главата" в нужния момент) скоро ми каза следното утвърждение "Преминавам на жизнена линия, където животът ми е празник." Ще го направим, нали?   bouquet

# 400
  • България
Svetlina_8 ,аз съм определено готова за промяна, 4е не може пове4е да  страдам на погрешната жизнена линия Simple Smile. Отдавна е имало знаци да направя кра4ката, но съм ги пренебрегвала. It`s now or never.

Вела, аз нау4их 4ужд език (не английски) за 3 месеца , просто спрях да 4ета временно на други езици и имах определено време на деня, като ритуал, в който у4ех. Може да е било вид самовнушение , без да осъзнавам.
Но английският няма нау4аване цял живот, толкова богат език е.

Отивам да се глася за много готино излизане (Because I am worth it! Crazy Wink), лека ве4ер на вси4ки!  bouquet

# 401
Винце

Цитат
Обаче ще допълня  още нещо...

Само едно? Wink

mijjjka,svetlina_8   Hug Hug

Цитат
"Преминавам на жизнена линия, където животът ми е празник."

Време е всички да го направим!

# 402
  • София
Simple Smile)))))) Да, (имаше въпроси на ЛС) утвърждението може да се променя както искаме "Преминавам на жизнена линия, където животът ми е ............."

# 403
svetlina_8 , по твоя препоръка, за която ти благодаря, започнах тези дни да препрочитам поредицата за Крайон и съм изненадана да открия неща, които при първия прочит са ми убягнали  Peace
Може би тогава не ми е било дошло времето да ги науча... Чувствам се така, сякаш чета напълно непозната и нова книга  Simple Smile На първата съм още, но съм решила този път да ги прочета всички.

Имам обаче една такава чуденка и би ми било интересно и твоето мнение по въпроса тъй като доколкото разбрах се занимаваш и с нумерологогични анализи - защо нашият преводач е превел името като "Крион", а не "Крайон" както е правилното произнасяне  newsm78 Според мен това е една доста сериозна грешка или недоглеждане.
От друга страна самият Крайон казва, че в сегашното време на нова енергия нумерологията и астрологията дават все по-малко вярна картина на нещата. Така ли е според теб или не?

П.П. Някой има ли впечатления от дисковете с ченълинги на Крайон? Гледам в любимия torrents.ru има доста, та се чудя дали си струва да тегля...  Thinking

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 21:03 от mijjjka

# 404
Момичета, нещата за които съм писала са неща, които съм  научила от книги...но най-важния момент беше, че почнах редовно  да прилагам наученото  в живота си!  Затова , всичко което писах, е от личен опит.

Защото наистина  забелязах много скоро, че  щастието и изобилието в моя живот се увеличиха многократно, когато взех да ги споделям с другите. Убедих се, че закона за който ви писах ," работи" с пълна сила! Sunglasses 

Нали целта ни е на само да  се молим и да вярваме в Бог... ами да достигнем до Бог! Дай Боже всекиму! 

mijjjka ,norah ,svetlina_8 ,tonimar...много хубави неща сте писали и вие... Hug Колко е хубаво, че си помагаме!   Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 22:17 от ЧервеноВинце

Общи условия

Активация на акаунт