подсъзнанието може всичко 5

• 41 336
  • 450
  •   1
Отговори
# 405
  • София
mijjjka, не знам защо са го превели Крион, питай издателите Simple Smile, не знам как е правилно.  Да, на определен етап от развитието ни, нумерологията и астрологията не важат вече, на този етап човек е толкова силен и толкова осъзнат и толкова светъл, че нищо не му влияе. Крион добре го е описал - те са ни били нужни, но нататък няма да са ни нужни. Аз се занимавам с нумерология, защото тя помага на хората да осъзнаят къде са по-близо до хармонията, къде са им силните и "слабите" страни, какви са уроците. Ние трябва (не я обичам тая дума Simple Smile), да се справим с небалансираните емоции и с разни други неща, а те се виждат лесно по този начин. Освен това, нумерологията много ми помага в работа, бързо виждам кой човек от какво има нужда. Дълго е за обяснение. Всъщност има и още една идея - може да се прави радиестезично замерване каква е нумерологията в момента на човека. Вече го направих за няколко приятелки, които бяха на курса и го обсъдихме. Невероятно е интересно - всичко се вижда - какво човек е отработил, къде има още ........ Разбрахте ли идеята - Това, което се изчислява е по рождение, а може да се види как е сега, но е променено на хора, които са "работили" по своето израстване и то е променено към по-добро. 
Всъщност не чета хороскопи, но имам добър астролог и ако трябва да предприема нещо много важно в живота бих я питала все пак.

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 22:33 от svetlina_8

# 406
ЧервеноВинце, mijjjka ,norah ,svetlina_8 ,tonimar и всички останали, радвам се, че ви познавам, макар и виртуално Hug!
В ежедневието, определено ми липсват такива приятелки!
За английският, струва ми се интересно Thinking. Аз го научих за 6 месеца, но живях в Англия.
Момичета, подариха ми пергамент за благоденствие от Египет. Окачих го на Изток. Някоя от вас, знае ли, кое е най-подходящото място в дома?

# 407
daindi , затова пък си имаме тази темичка  Peace  Hug

svetlina_8 , много е интересно това, с което се занимаваш! Ако имам възможност да дойда скоро в България, ще те потърся за този двудневен курс! Наистина е полезна такава практика в ежедневието! ...Значи радиестезичното замерване е най-точно. Или поне за мен, тъй като напоследък се променям с всеки ден благодарение на светлината, която ми дава слънцето   Heart Eyes

Днес прочетох нещо интересно за мен. Не се бях замисляла, че уплътняване на времето може да е причина толкова бързо да отлитат годините:

Цитат
Времето много ще се удължи. То сега многократно се уплътни в сравнение с преди 50 години, - между това как хората са отбелязвали събитията, тоест в сравнение с линейното време на 1898 година и сега, има много голяма разлика. Сега минават 10 години – хоп – няма ги. Горбачов неотдавна казваше – „дайте ми 10 години и всичко ще се измени”, перестройка и т.н. Измина значително повече – може би 13 години. Какво по принцип се промени – много неща се промениха. Но просто изглежда, че това беше съвсем скоро. Като че ли вчера ставаше всичко това. Преди това всичко беше значително по-забавено. Та ето – преди самата смяна на полюсите, времето много силно ще се удължи. И ще изглежда, че събитията са станали толкова отдалечено едно от друго – ще изглежда, че по време е минал само един час, а ще изглежда като 10 години. Това ще стане в навечерието на тази смяна – в навечерието на квантовия скок.

# 408
 tonimar много интересно!И вярно,че е така Thinking

Кой е източника?

Hug

# 409
# 410
Добро утро  Hug

daindi , хубавото е че се намерихме всички ние в тази наша прекрасна тема и трябва да бъдем благодарни за това      bouquet
А и от собствен опит знам, че виртуалното общуване често пъти е много по-силно и много по-ползотворно от реалното  Hug
Защо не го окачиш този пергамент на благоденствието в зоната на богатството по фън шуй, ако имаш такава възможност? 

Аз все пак рискувах и свалих едно филмче от ченълингите-семинари на Крайон чрез Лий Каръл. Интересно е! Дублирани са на руски обаче ...

# 411
monda благодаря!!!! Hug
Много,много интересно ми беше да го прочета Peace И полезно разбира се Wink

Мише,дублирани са така ли?Поне субтитри да бяха..Ах,този руски,навсякъде ме преследва,явно трябва да го науча и приема най-вече,стига съм се съпротивлявала.Дали няма филмче на английски Thinking Трябва да се разровя.

Момичета,някой прави ли жабуренето с олио/зехтин?Аз вече се усещам как сутрин не посягам към четката за зъби докато не го направя.Обаче не ми се сгъстява много newsm78

Прекрасен ден ви желая днес!!!! Hug

# 412
  • Tам през Атлантическия океан
Дами добро утро и от мен  Hug

svetlina_8 какъв компас би ми преполъчала да си взема (за начинаещ като мен по Фэн Шуй) "Европейски" или Компас Ло Пан" newsm78

# 413
Мише,дублирани са така ли?Поне субтитри да бяха..Ах,този руски,навсякъде ме преследва,явно трябва да го науча и приема най-вече,стига съм се съпротивлявала.Дали няма филмче на английски Thinking Трябва да се разровя.

Поне филмът, който свалих - Ченълинг на Крион в планината Шаста, Калифорния - е дублиран и то с един много неприятен и  монотонен женски глас  Tired Но се свиква...
Ако намериш нещо на английски, ще пуснеш линк, нали?  Hug

Момичета,някой прави ли жабуренето с олио/зехтин?Аз вече се усещам как сутрин не посягам към четката за зъби докато не го направя.Обаче не ми се сгъстява много newsm78

Мисля, че това, че не ти се сгъстява много, е добре. Означава, че в организма ти няма много токсини  Peace

# 414

daindi , хубавото е че се намерихме всички ние в тази наша прекрасна тема и трябва да бъдем благодарни за това      bouquet

Присъединявам се към тази Благодарност.Чувствам ,че намирам пътя Благодарение на вас скъпи момичета.Много ме зареждате.Темата ми е като наркотик.Все повече искам да се уча.
Мнооого Ви Благодаря  Hug Hug Hug Hug Hug!
 Grinning Grinning Grinning
Прочетох "Притчите на Крион". Благодаря на svetlina_8.Вече гледам на живота си по друг начин,или по-точно -опитвам се да анализирам живота си,с помощта на притчите.Малко е объркващо.
monda и аз ти Благодаря за линка  Hug.Напоследък съм много жадна за такава информация.Монда, очаквам да се включиш с мнения.Любопитна съм ,за твоето виждане.Знам ,че си много интересен Човек  Hug Hug Hug.

Много хубав ден на всички ! Hug  bouquet Hug

# 415
Весела Коледа!
Пожелавам на всички ви много здраве и късмет  Hug
EASpirit , и на мен не ми се сгъстява - дори става като вода с бяла пяна Confused

# 416
Мислех,че не го правя както трябва нещо,но Мишето и di_ ме успокоиха Peace

# 417
  • София
Прочетох "Притчите на Крион". Вече гледам на живота си по друг начин,или по-точно -опитвам се да анализирам живота си,с помощта на притчите.Малко е объркващо.

Поздравления!     bouquet Ето това е - да погледнем на нещата от друг ъгъл или "по-отгоре". И да не се "впрягаме" в ситуациите, че то като почнем да ги ровим ......... и после нямаме сили за нищо. Свияш го обяснява много добре (книгата "Какво да сторим когато нещата не вървят така, както ни се иска").

Приключих нумерологиите. Уморих се, повече няма да правя, но ще продължим да разнищваме тези нумерологии, които вече направих, ако някой иска. Който иска по 4-5 нумерологии на роднини, може да ги поръча на нумеролог, но според мен по-добре е човек да си изкара курс, защото така започва да разбира логиката на нещата и всъщност да се забавлява като вижда кое откъде идва. Курсът е само 2 дена по 5 часа на ден.

За жабуркането с олио сутрин - сканирах 2 страници от Малахов с точно описание:
http://www.fengshuibg.com/images/forum/Malahov_189.jpg
http://www.fengshuibg.com/images/forum/Malahov_190.jpg

Тук пише, че първо се сгъстява, после се разрежда.

Знаете ли че в нашия форум има тема за водата? много е интересна Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 21:22 от svetlina_8

# 418
svetlina_8 благодаря за информацията,беше интересно Peace

Значи трябва да го правя малко по-дълго време-аз задържам около 10 минути,но явно не е достатъчно.

Момичета намерих утрвържденията от книгата на Нина Ничева за нормализиране на теглото.

Пише,че се правят сутрин обед и вечер преди и след хранене.
Може и профилактично вечер за пълноценно усвояване на веществата и бързо разграждане на мазнини и въглехидрати.

"Всичко край мен е част от вечния кръговрат на живота.Приемам с благодарност соковете на живота.
Усвоявам ги бързо,пълноценно и лесно.
Отделям ненужното и излишното веднага.Поддържам ритъма на живота в тялото.Стомахът и всички органи в него са здрави,активни,жизнени и пълноценни частици от вечния ритъм на кръговрата.
Клетките в моя стомах спазват ритъма на живота.Лекуват пораженията,стимулират процесите и обмяната,разграждането,усвояването и отделянето.
Моят стомах работи прецизно,нормално,редовно в идеален природен ритъм.Приема,усвоява и отделя излишното и ненужното.
   Задържам толкова,колкото е необходимо за моето здраве и стройно тяло.
Сега и завинаги.Така е.
                                         Амин."

# 419
  • Добрич
...Момичета намерих утрвържденията от книгата на Нина Ничева за нормализиране на теглото...

EASpirit, благодаря за утвържденията.

Общи условия

Активация на акаунт