подсъзнанието може всичко 5

• 41 357
  • 450
  •   1
Отговори
# 420
За нищо Hug

# 421
svetlina_8, благодаря ти много  Hug Днес течността приличаше повече на майонеза  Crazy
EASpirit , страхотна си   bouquet

# 422
  • Варна
Даинди  Hug присъединявам се към теб, на мене не само ми липсват такива приятелки, а изобщо хора, с които да говоря за тези неща  Flutter
ЕаСпирит и аз благодаря за утвържденията Hug да видим как ще подействат при мене  Wink
Светлина дали два дена по пет часа са достатъчни за курса  newsm78

Момичета,  да ви питам - вашите половинки споделят ли интереса ви към този сорт неща?
Също  така  - когато постигнете нещо в живота си, или по-продължително време се чувствате щастливи или не толкова щастливи, или определен тип разсъждения настойчиво се въртят в ума ви, или късмета ви проработи ..... - в такива моменти чели ли сте какво пише в хороскопа ви? Става въпрос за вашия личен хороскоп, а не за този масовия по вестници, телевизии и къде ли още не!

# 423
Момичета, и на мен ми липсват в момента такива приятелки... Не с всеки човек може да се говори на тези теми, защото хората имат различни интереси.
Представям си как биха ме погледнали в офиса, ако започна да им говоря за карма, кармични уроци или за книгите, които чета  Joy 
Но нали за това сме се намерили тук с вас, както Винцето ни нарича "сродните душички" -  за да си говорим за всички тези неща, да обменяме мисли и идеи Hug

rafaela, никой от досегашните ми приятели не се е интересувал от подобен род неща... Изобщо около мен наистина много малко хора се интересуват от такива неща  Tired Всъщност май само една-единствена приятелка, която чете тук, но не знам защо не пише. Тя си знае коя е, да не я посочвам поименно  Wink
Хороскопи от доста време не чета. Но имам наблюдения върху хороскопите на Алена, които почти винаги са се оказвали изумително точни за моята зодия  Peace

Аз пък да ви питам нещо друго - какво мислите за картите Таро?

# 424
Честита Коледа момичета.Здраве и късмет ви желая на всички и много позитивизъм. Peace Peace Peace

# 425
  • Tам през Атлантическия океан
Привет дами  Hug

Момичета,  да ви питам - вашите половинки споделят ли интереса ви към този сорт неща?
Също  така  - когато постигнете нещо в живота си, или по-продължително време се чувствате щастливи или не толкова щастливи, или определен тип разсъждения настойчиво се въртят в ума ви, или късмета ви проработи ..... - в такива моменти чели ли сте какво пише в хороскопа ви? Става въпрос за вашия личен хороскоп, а не за този масовия по вестници, телевизии и къде ли още не!
Моето мъж може би до някъде споделя това ми увлечение , бих казала че по-скоро ме подкрепя  Peace кефи се че предизвикателствата които понякога изникват на пътя ни вече ги преглъщам по-лесно т.е. не задълбавам като преди в черногледство, съжаление и т.н.  Sunglasses
Ей на даже вчера ми подари компас свързан с Фън Шуй увлечението/интереса ми , даже обиколи вс.руски книжарници че си бях поръчала за НГ един учебник по Фън шуй  Hug

Наистина мн.е важно половинките ни да ни подкрепят в нашите хобита, интереси , увлечения отколкото да ни иронизират дори и някои неща да им изглеждат странни  Wink

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 12:18 от Desss

# 426
И аз преди да попадна в тази тема нямаше с кого да споделям нещата, които ме интересуват. Нито да обменям информация за книги.  Hug
Половинката ми е много далеч от всичко, което споделяме тук и открито се смее, ако опитам да му кажа нещо. Но това не ми пречи в търсенето. Всеки решава за себе си, нали. Аз мога да споделя, да опитам да помогна, но човекът отсреща решава. За много хора единствената помощ, която може да им бъде оказана е финансовата. Докато не ги сполети случка. Докато не им се случи нещо, което да ги накара да разберат, че парите не са всичко. Тогава или пропадат още повече в своето невежество, или започват да се издигат, да обогатяват душата си. В един такъв момент бихме били полезни на близките си, които днес все още не искат да отворят очите си.

Хороскопи не чета. Предпочитам аз да си изграждам хороскопите Laughing

EASpirit , благодаря за утвърждението. Но според Кехоу утвържденията трябва да са кратки, с възможно по-малко думи. Някой има ли опит с по-дълги утвърждения?

svetlina_8, темите за водата, които открих са доста стари. Би ли посочила тази, за която спомена!

# 427
  • София
за водата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=296272.0

за курса по нумерология:
Това не е класическата нумарология, а една друга проста и лесна нумерология (писах за нея) и 10 часа стигат напълно. Божествените неща са прости и лесни Simple Smile)))))

Около мен са хора, които не само вярват, ами и се занимават с разни интересни неща - медитации, су джок, йога, ароматерапия, Рейки ......... всичките ми приятели и някои от клиентите са така. И обменяме много информация - за книги, новини ....... Предполагам, че с времето и вас Животът ще ви среща с повече такива хора. Подобното привлича подобното. Освен това, процесите вече са много ускорени - все повече хора се интересуват от езотерика.
Много от вас, мили мами, са духовни учители ....... не го ли забелязвате? Духовен път 11 (получава се от сбора на цифрите на рождената дата) е това:

ЖИТЕЙСКИ  ПЪТ  11      ОТКРОВЕНИЕ.
Култивирайте субективност. Издигнете се до полето на вдъхновението. Бъдете опора за другите, техен покровител. Създавайте нови принципи. Изучете мистицизма и го практикувайте. Доверете се на интуицията и на висшите сили, които ви ръководят. Нека ума ви бди, за да приеме посвещението и откровението и да го предаде на света. Не трупайте, не пестете: посланието на 11 е да пръска светлина. Вдъхновявайте с примера си, с истината, която ви се е открила. Живейте скромно, аскетично. Шансът е в проповядването на словото, било то духовно, откривателско или артистично. Ще пожънете големи почести, ако не ги търсите, воден от себичност. Апелът на 11 е към тези, които се нуждаят от духовно насърчение, и към артистичните идеалисти.

Това е от Флоранс Кембъл.

# 428

Около мен са хора, които не само вярват, ами и се занимават с разни интересни неща - медитации, су джок, йога, ароматерапия, Рейки ......... всичките ми приятели и някои от клиентите са така. И обменяме много информация - за книги, новини ....... Предполагам, че с времето и вас Животът ще ви среща с повече такива хора. Подобното привлича подобното. Освен това, процесите вече са много ускорени - все повече хора се интересуват от езотерика.

Дам и аз съм го забелязала това  Thinking Но имам чуството че в Бг.малко сме назад хората са по -склонни да се доверят на врачки, псевдо-гадатели и тЯм подобни отколкото да се обърнат към себе си и това което ги заобикаля  Wink

п.п.svetlina_8 още веднъж мерси за съвета за компаса  Hug

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 14:14 от Desss

# 429
А филма за водата който не го е гледал трябва да го види на всяка цена .....толкова неща казва  Peace

Великата Тайна на Водата (2006) thumbsup

# 430
Повечето хора гледат на тези неща с недоверие,а и на мен ми се иска понякога да споделя това ,което чувставам.
Тъй като съм 1ва степен рейки,много е изострена при мен телепатията.Но и преди да бъда въведена в това съм забелязвала,че ако поискам нещо силно се получава!
Когато мога ще изгледам и този филм за водата!

# 431
  • София
Хората все повече "се отварят" и търсят причината за едни или други неудачи. Пак притчата на катранената яма - когато видят, че някой "се оправя", че не ръси негативизъм, че се усмихва и е добър, че няма претенции и осъждане и т.н. започват да се чудят как става това. Положителният пример е много заразителен (както и отрицателния) Simple Smile. Ние сме тези, които даваме положителния пример. На вас още не ви се вярва  Joy Когато четох Барбара Марчиняк, тя ме хвърли в шок с едни нейни думи. Беше нещо в смисъл, че " семейството на светлината" ........ и после рязък въпрос "а кое е семейството на светлината" и веднага отговор - "вие, да вие, които четете тези редове", иначе няма да бъдете привлечени от тази информация. Хайде, спомнете си! Това са нашите предварителни планове! Много добре знаете, че е така Simple Smile))))))))

# 432
svetlina_8   Hug Hug
ние го знаем. Остава да не се страхуваме да го приемем... /или евентуално да си го спомним/

# 433
Относно водата... Добре е в края на деня, когато вземаме душ, да си мислим и представяме как тази стичаща се вода отмива от нас дневното натоварване, напрежение, стрес - както го усеща всяка... Как водата отмива от нас всичко това, как влиза в канала заедно с нея дневната умора. На мен ми действа много добре!

# 434
  • Добрич
tonimar, точно това си мислех, когато избирах аватара си.

Общи условия

Активация на акаунт