подсъзнанието може всичко 5

• 41 339
  • 450
  •   1
Отговори
# 435
svetlina_8 знаем го,това е нашата същност,но всеки трябва да го открие сам за себе си Hug
Иначе щяхме да се родим с отворено съзнание и много от нещата нямаше да имат смисъл Wink

Много ми се иска да посетя вашия курс по номеролигия,за другия път ще успея Hug

Мише,за Таро-то незнам.Никога не ме е влечало,има нещо,което не ми харесва.Помня,че преди 5-6 години си купих все пак едни карти и книжка,но така и не ми дойде отвътре нищо и ги подарих.

tonimar мисля,че не е задължително да се казва цялата.Пък и на някой може да не му допадне,все пак трябва да ни харесва това,което казваме.Може по-скоро да се използва като ориентировъчно. Hug
Всеки може да прецени най-добре за себе си и да си избере думичките и утвържденията,които му харесват Hug

# 436
Вела , нали си щастлива не само заради твоето слънчево съкровище, а и защото самата ти си съкровище! Hug

Само когато открием съкровищницата вътре в нас, в сърцето си - само тогава можем истински да и се наслаждаваме и около нас. Само когато подредим нещата вътре в нас - можем да започнем да подреждаме и около нас. Другото е илюзия и гол мерак!

# 437
 tonimar много си права за душа,а и действа безотказно Hug

За отслабване-хубаво е да си представяме,че водата/а и банята/ в червен цвят.Това си спомням от книга на Линда Гудман,така и така сме на тема вталяване Laughing Имаше и един много интересен ритуал за това как да се отъвем от излишните кг-ми,ще потърся книгата в спирала и ако я има ще ви я копна ако искате.
Тя обяснява излишното тегло с липсата/недостиг на червен цвят в аурата.

Междругото се опитвам да убедя майка ми как трябва да взима душ вечер,а не сутрин.Това и е навик от години-къпе се всяка сутрин,казвам и да си го остави тоя навик като иска,но да прибави и вечернето къпане.Тя работи с хора,болежките им я натоварват,вечер е направо съсипана като се прибере.
За защита и казах да си се представя в черупка и бялата светлина,поне да не поема толкова много,защото е станала като някоя гъбка-попивка.Хората си тръгват облекчени,а тя.. Rolling Eyes
Моля ви ако някой се сети и за друг начин за защита да пише Hug

# 438
EASpirit , и на мен ми хрумна, че от цялото утвърждение може да се използва само част - тази, която най ни допада. И все пак ми е интересно дали дългите утвърждения имат сила. Мисля си, че когато е прекалено дълго, мисълта губи силата си.  newsm78

# 439
EASpirit , на 22.12, деня преди молитвата,    svetlina_8 беше постнала една хубава молитва за защита. "Аз съм божествено защитена..."                 

# 440
EASpirit И все пак ми е интересно дали дългите утвърждения имат сила. Мисля си, че когато е прекалено дълго, мисълта губи силата си.  newsm78

И аз така си мисля.Трябва да кратко,точно и ясно.
Иначе мисълта се размива по-скоро,а може да се отнесеш нанякъде и отиде.. Crazy

# 441
  • в резерват
За първи път съм усещала силата не едно утвърждение когато моя много близка беше според лекарите неизлечимо болна.....Та всяка сутрин пишех в една тетрадка "xxxxxxxx... е здрава" т.е утвърждението беше кратко..... и така 21 дена аз убеждавах себе си да гледам на нея като на здрав  вече човек, отделно тя го правеше същото нещо.... Също така правеше мудри и дао масажи на засегнатият орган.... Вече е идеално здрава, а лекарят който е поставил диагнозата се съмнява  в способностите......

EASpirit ,  понеже съм се убедила многократно в силата на мудрите  ето нещо, което се надявам че ще помогне на майка ти  Peace

http://zashto-kak.hit.bg/zarejdane.htm

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 16:38 от Арбанашка кокона

# 442
Арбанашка кокона благодаря,tonimar и на теб Hug

Ще използвам това за тетрадката и всеки ден ще следя дали итя утвърждава.
За мудрите и аз се бях сетила,но няма начин да я накарам.Нито за защитна молитва.Просто при нея малко по-бавно се слуват нещата,т.е. узрява за тях.

Засега работим с есенциите на д-р Бах,но ми се искаше и нещо друго.

Благодаря ви още веднъж Hug

# 443
  • България
Относно водата... Добре е в края на деня, когато вземаме душ, да си мислим и представяме как тази стичаща се вода отмива от нас дневното натоварване, напрежение, стрес - както го усеща всяка... Как водата отмива от нас всичко това, как влиза в канала заедно с нея дневната умора. На мен ми действа много добре!
Тонимар,аз от години, може да се каже от дете, все това правя, а когато ме боли глава или имам нервни периоди съм все в банята,истинска терапия е Peace.
Затова народа покрай мен коментира,4е все кисна в банята,ама като не разбират Mr. Green Wink.
Синът ми и той, ако не си вземе душ, сутрин и ве4ер е като болен, покрай мен "лудна" детето Grinning.

# 444
Арбанашка кокона  сайта с мудрите е страхотен.Благодаря ти, че го сподели с нас.  bouquet

# 445
  • в резерват
Арбанашка кокона  сайта с мудрите е страхотен.Благодаря ти, че го сподели с нас.  bouquet

ето това му е началото....

http://zashto-kak.hit.bg/index.htm

Blush Всъщност аз трябва да благодаря, че ви намерих.....това,  което споделяте тук много ми  помага.   Peace

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 17:19 от Арбанашка кокона

# 446
  • София
mijjjka, за картите Таро ....... според мен, както и почти всички гадателски техники има способност да изтягля събития, съжалявам, така мисля. Правили са ми, много е точно, но вече не искам. Сега са ми интересни едни други карти - казват се "ангелски карти" - задаваш въпрос или желание и си теглиш карта. Харесва ми, че човек може да си го прави сам - концентрираш се, молиш ангелите за помощ и теглиш картата. Чакаме такива карти с посланията на български да се появят скоро на пазара. Друг не трябва да ви пипа картите, ако теглите за друг човек.
Един приятел, който доста разбира от гадателски техники смята, че И ДЗИН е "най-чистата" техника.

Арбанашка кокона  Hug, благодаря за сайта!

Техники за енергийно чистене - много. Къпането е добре, само не бива да прекаляваме със сапуна. Контрастен душ (топло-студено) се смята за най-ефективен. Аз ползвам обливане с вода с етерични масла в нея. И изобщо етерични масла вместо парфюми - тяхната вибрация е много висока и те пазят. И другото основно неща - енергия изтича когато изпитваме съжаление към хората, проблемите на хората са си техни проблеми, може да се опитаме да им помогнем без емоция. Мисля си, че успявам да го правя, ама май не особено Simple Smile)))))))

# 447
  • България

ето това му е началото....

http://zashto-kak.hit.bg/index.htm

Blush Всъщност аз трябва да благодаря, че ви намерих.....това,  което споделяте тук много ми  помага.   Peace

Много ми хареса мисълта на Галилео в на4алото на сайта.
"Не можеш да научиш човека на нищо.Можеш само да му помогнеш да го открие вътре в себе си."

И в "Разговори с Бога" се казва, 4е цялото знание, което ни е необходимо е вътре в нас, трябва само да го открием, тоест ние се раждаме "нау4ени", но когато не се вслушваме в интуицията и вътрешният си глас ,ние пренебрегваме Божествената сила, вътре в нас.
Отивам да  разглеждам сайта...

# 448
Цитат
И аз така си мисля.Трябва да кратко,точно и ясно.
Иначе мисълта се размива по-скоро,а може да се отнесеш нанякъде и отиде..

EASpirit Peace Laughing
Всъщност написаното от svetlina_8 не е молитва, а утвърждение, извинявам се за грешката!

norah  Peace Hug

Арбанашка кокона, имам същия опит с приятелка. Но тогава не осъзнавах, правех го неосъзнато и със сигурност силата е била по-слаба, недостатъчно концентрирана. Важното е, че се учим все пак! Hug

# 449
Привет, мили момичета,
 santa2 santa2 santa2
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!!
Бъдете живи и здрави и нека Бог да озарява пътя ви на сбъднатите мечти.
Надявам се и вярвам, че всеки един от вас в коледната нощ си е пожелал това, за което най-много мечтае... По коледа стават чудеса! Пожелавам ви го от все сърце. АМИН!

Ето, че ми остана малко време да вляза в нета и да ви почета.
Пак сте изписали много страници, но първо да ви кажа Привет и започвам за почитам по малко.

На Балкана си прекарахме чудесно- наваля сняг чудесен Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman -около 20-30 см. Веселихме се до полуда. Само недоспиването беше проблем- за четири дни - 4 часа сън. Но вече съм в равновесие- успях да възстановя. След 05 януари ще ви пусна снимки- просто трябва да есд върна на работа.

До после. Ще се включа пак.

Общи условия

Активация на акаунт