"Колко е студено вече - Март не е далече"

• 14 076
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
я още две нови мами  bouquet Добре дошли.
Веси честито ви преместване.
Поли23- честита розова бибка.

за раждането- аз не се паникьосвам. Вчера Зеленото човече каза за една тема в този раздел - смешно ли е раждането. От сутринтта я чета и си умирам от смях. Не е страшно. Аз по-скоро си мисля къде да си остава телефона като ме качат в родилното newsm78 Rolling Eyes Луда работа. Ама хич не ме притесняват клизми и т.н. Щом сме стигнали до тук ще го преживеем и раждането.

Аз утре преди банкета ще мина на доки, да ми е спокойно за празниците.

# 121
Добър ден и от мен  Simple Smile
Честит имен ден на Даниелка!Да си жива и здрава, много щастлива и едно усмихнато бебче през март!!!  bouquet

Честит празник на всички!
И аз днес ходих до болницата, където мисля да раждам, дадоха ми няколко брошури, ценоразпис и телефонни номера.Нямат списъци за бременни, но за мен това няма значение-ще се придържам към тези които имам от Интернет.Записах си час за 12 януари при лекаря, който ще ме изражда.Общо взето съм доволна Peace
За клизмата-моята кума като раждаше миналата година са й дали някакви свещички, та сама се е справила. Peace

# 122
и мен не ме тревожи нищо (поне за сега),нито клизми,нито раждане,единственото което искам е бебчо да се роди жив и здрав  Heart Eyes

# 123
Здравейте сладурки,
Чета, че вече за раждане си говорите,аз честно да си призная бях забравила за клизмата,явно не ми е направила голямо впечатление,но с ужас си спомням главоболието което получих след операцията.
Главата много ме болеше и тая болка при мен продължи три дни,небях способна да правя нищо,оправих се с няколко силни дози кафе.
Аз също съм раждала в шейново като Elwing само че няколко месеца по рано,най гадно е че следродилно отделение тогава небеше ремонтирано,дано сега да е по добре.
хубав ден

# 124
Elg къде я таз темичка,със смешното раждане - да взема и аз да почета, че да се посмея и успокоя  Laughing
Аз все още нищо не съм купила за бебока  Embarassed Преди малко обиколих детските секции на магазините в Сити Центъра, ама нещо не ме вдъхновиха да пазарувам newsm78 Май още не сам на тая вълна. Имам само онова шишенце от лекцията на 9 месеца. Срам!
Явно трябва да се взема в ръце и да щурмувам магазините!!!

# 125
  • София
poli+ , да не си била на ужасния първи етаж в Шейново?  Rolling Eyes Направо нямам думи за него - от реанимацията, с която ги дели една врата, все едно се влиза в място по-старо с години. Дано са го ремонтирали. Или поне този път успея да се доредя до 3тия етаж или ВИП стая. Не че това е най-важното, но все пак...

# 126
  • Варна
Elg къде я таз темичка,със смешното раждане - да взема и аз да почета, че да се посмея и успокоя  Laughing

Заповядай:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0

# 127
"Смешно" ли е раждането  Peace
Много смешни истории има, наистина.Опаааа, гледам че са ме изпреварили Laughing
Слънце, сложи линка на първа стр.! Praynig

# 128
Отново привет. Аз се завърнах от консултация и искам да ви споделя нещо, което ме притесни - бебчо сега е седалищно.... До сега цели 7 м. си беше главично и сега хоп се е врътнал... Док каза че има време да се завърти. Но не това е чак проблема - когато ми го каза аз отвърнах, че не искам секцио, а тя милата знаете ли какво ми отговори - че кой е казал секцио, тук само заради седалищно секцио не се прави - тръгваш си за нормално раждане.....  Shocked та сега ми е една голяма чуденка.... Дано се завърти това ми ти бебе.

Веселина, честит нов дом, много уют, мир и разбирателство в него. Нека детски смях огласят дните Ви.

Поли 24, честита ти розова панделка. Ами да си сменяме бащите ние - моят не иска момче, а то нашето такова.... Майтапа на страна, ама се обади за една среща шуменска.

# 129
  • Варна
Тези дни много нови мами. Браво. Добре дошли на новите от днес.   Hug  За включването Слънцето ще ви напише,само и кажете термин и пол ако го знаете разбира се.
На Веси честито нов дом    bouquet
На Поли24 честита розова биба.   Hug  А това скантара е много странно   newsm78
За krisi99 аз немога да ти отговоря със сигурност,но 1.аз в началото на бременноста си бях във Варна и доки ми каза никакви басейни. 2. знам че басейните са рай за гъбички и разни други зарази, а сега едва ли е добре да те гепи нещо и 3. знам че не е хубаво да се къпеш в много топла вода,а във Велинград е доста гореща,редовно ходя там и знам. Но знам че има много мами които си ходят редовно на плуване в басейни,така че най-добре питай докито си...   Hug  
poli+ аз лежах в Шейново тази година края на ануари,бях в стаите до родилно,което беше тъпо тъй като ние бяхме майки изгубили бебетата си,а родилките бяха до нас и ги гледахме как си гушкат бебетата и ги кармят и им се радват....както и да е де,та незнам сега как е,но януари беше доста занемарено,дано сега са го пооправили.
The_light_2008 аз ходя на курс за бременни тук в града ни,води го една акушерка от болницата и е много приятно и полезно,можеш да питаш всичко което искаш,учат ни как да къпем бебето,как да го масажираме,кърмим и ...абе всичко за бебчето.

# 130
Даниелка, честит имен ден на теб и всички останали именници   bouquet
krisi99, и аз знам същото, което dessiss ти е написала за басейните. Минералните са опасни, най-вече заради топлата вода, че може да се появят контракции.
Добре дошли на всички нови мами, които се включиха към групата ни последната седмица  Hug
Радвам се и на всички ви за хубавите новини от прегледите.
Относно раждането и мен ме е много шубе, особено от катетъра и клизмата...
Момичета, утре някой ще ходи ли на лекцията на 9м в ЦУМ за ваксините?

# 131
ето да се посмеете и вие
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0
поздрави на Зеленкото, че ме светна за това

# 132
  • Стара Загора
Готово е - линка го има на първа страница отдел "Раждане"
хахахахахах много е важен обаче "отдел-а"
  Wink

# 133
Да се включа и аз в темата за раждането.
Някой мисли ли да ражда в частна болница???

# 134
Да се включа и аз в темата за раждането.
Някой мисли ли да ражда в частна болница???
Ами аз мисля да раждам в частна болница.Тя е единствената в града ни, НиаМед се казва. Peace.Нормалното раждане струва 500 лв., ако искаш епидурална упойка-+150 лв, секциото е 1000 лв.

Общи условия

Активация на акаунт