"Колко е студено вече - Март не е далече"

• 14 078
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета  Grinning

Аз само минавама да се запиша в новата тема.
Ние вече се пренесохме в новия апартамент и тези дни е голямо подреждане  Crazy Нямах и нет до сега. Не, че имам време за него, де  Laughing

Ще чета назад, като ми остане малко време  Grinning

# 106
Здравейте на всички!
Добре дошла на baby_moni !Разбира се , чеще те приемем  Hug
Аз най-после да си кажа - РОЗОВА панделка моля!  newsm68
Като каза доки, че не вижда нищо мъжко, да бяхте видели физиономията на милото, ако имаше как щях да го засрелям още в кабинета newsm61 Горкия толкова искаше момче, ама ще го преживее  newsm53, оставила съм го вкъщи за да може да осмисли новината ...
Неприятното е, че още е седалищно   Tired и по всяка вероятност ще се наложи секцио и то може би още в края на февруари.На 12-ти февруари съм на последен преглед и тогава ще се разбере и ще избираме евентуално дата.
Иначе ми каза ако имам леки контракции да пия но-шпа и да лежа на лявата страна.
Някоя знае ли защо прибавят килограми при тегленето? Кантара показа 64 кг., но тя ми каза че се смятало + 3кг. и ме писа 67  Tired

# 107
здравейте момичета!днес в 16ч.ще ходим на преглед-дано всичко е наред.ще пиша по късно как е минало и как са ни размерите на мен и бебка!честит имен ден на всички  bouquet

# 108
Здравейте и от мен майчета.Темата е направо страхотна.Досега не съм се включвала тук,но обещавам да споделя всичко което знам.Нашето второ съкровище го очакваме на 3 март.Баткото е на 4год. и половина и много искаше сестричка,но доктора не можа да го зарадва.Много бих искала и аз да се включа в началния списък, но незная как. Някой би ли ме светнал.

# 109
  • София
Добре дошли на новите мами!  Hug  Grinning
Веселина, честит нов ап.  Grinning Дай Боже всекиму  Laughing Hug
poli24 , честита девойка!   bouquet А за кантара - единственото, което ми хрумва е, че знаят, че техния показва с 3кг по-малко и затова ги добавят после Rolling Eyes Друга логика не виждам. На мен никога не са ми прибавяли, и слава богу  Crazy Laughing
Витамини и аз не пия, само желязото.

# 110
  • София

Някоя знае ли защо прибавят килограми при тегленето? Кантара показа 64 кг., но тя ми каза че се смятало + 3кг. и ме писа 67  Tired
Единственото логично обяснение в случая е докторката ти да си знае, че кантара и мери с 3кг. по-малко. Има логика да ти свалят 1-2 килца, заради дрехите примерно, но да прибавят за първи път чувам. Честита девойка by the way
 baby_moni, GalinaG24, добре дошли Hug
 Слънцето, ще ви включи в списъчето ни спокойно. Тя е "виновна" за хубавото оформление на темичките ни   bouquet
 Elwing, аз пък не пазя лоши спомени от слагането на катетъра - явно зависи и кой ти го слага. Неприятното усещане траеше точно няколко секунди и край.
 А при клизмата най-кофти е факта, че тоалетните на етажа не са много (поне в Шейново) и като се случи да направят на няколко мами една след друга и ще се изтрепят коя да ходи първа до WC  Joy.

# 111
poli24 ние се надявахме на момиченце но се вижда момче,и започнахме да се радваме на мъжлето,до края има още време,една позната и видяха мома и беше седалищно като теб,но на последния преглед бебока се обърнал и се родило момченце,сега си има момченце на 9 месеца Simple Smile така че не се притеснявайте  Hug

# 112
А относно клизмата,е не може ли да си я направим сами в къщи? Чувала съм ,че се продават.
На курса за бременни акушерка ни каза за свещички EWA-Q - слабителни.Аз реших,че ако имам време у дома сама ще я поставя- става лесно. Иначе не мисля,че клизмата е болезнена,защото наконечника е тънък.
А вие къде сте ходили на курс за бременни?

# 113
  • София
 veroniki , на мен не само поставянето - и след това, докато ми сложат упойката, ми беше ужасно неприятно усещането за катетъра  Rolling Eyes Може и нещо да не са го сложили както трябва. Дано този път е по-добре. Но и да не е - това да ми е проблема  Simple Smile Клизмата на мен пък не ми подейства много, сигурно защото не бях и яла кой знае колко предния ден. А и добре че бях първо секцио за деня  Crazy
Успех на всички, дето са на преглед днес!  Hug

# 114
Момичета, питах преди няколко страници - може ли да влизам в басейн. Ще ходим във Велинград след Нова година.
Наистина ли никой не знае???  newsm78

# 115
Елуинг дарлинг,колко време трае т'ва секцио?
Боля ли те после(знам ,че е индивидуално,но все пак разкажи)?
Имаше ли епедурал или с др .упойка беше?
Кога ти дадоха да видиш бебока?
Може и да си разказвала преди,но кой да помни........

криси99,нищо не пречи да се обадиш на товя док. за да попиташ.Аз лично незнам да вреди водата по някакъв начин ,освен ако не е много топла!!!!!

# 116
по принцип от басейн може да хванеш гъбички  newsm78 а сега не е много желателно
моля ви кажете,някой започнал ли е с подготовката за посрещането на бебока?

# 117
Оооо я по спокойно относно клизмата Peace
Не е никак страшно, нито болезнено. Пък и сестрите там не правят за първи път.
Според мен си е най-редно да си се направи в болницата. Там знаят колко да е топла водата, какво количество се вкарва и т.н., не се затормозявайте излишно  Peace

# 118
krisi99 Аз не бих влизала на твое място в басейн точно сега. Както са ти казали можеш да хванеш гъбички или кой знае още какви гадости. Аз по принцип не съм фенка на такива места, макър, че обичам водата и плицикането все си мисля кой ли е влизал приди мен.
И ние сме на преглед днес. Ще я питам докито за видеозон и колко струва и защо не ме е гледала тя мене от толкова време.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Е, шегувам се, няма да и се карам, само ще попитам....до скоро

# 119
  • София
krisi99 , в началото на бременността ходих на море и д-ра ми ме предупреди да не влизам в басейни  Rolling Eyes Но тук има някои мами, дето редовно си ходят на плуване, така че явно не е толкова проблемно. Аз обаче реших да спазя това, което той ми каза.
The_light_2008 , цялото ми секцио - с поставянето на упойката (спинална) и шиенето ми беше около 1ч. Бебето го показаха веднага, но ми го дадоха чак на следващия ден. През това време лежах в реанимацията и ми вливаха банки с разни разтвори - болкоуспокояващи, окситоцин, глюкоза и т.н. Най-тъпото е, че никой през това време (освен моя д-р) не ми даде сведение за бебето. На както и той каза - щом не ти казват нищо, значи всичко е наред, почнат ли да се суетят много около теб - значи има проблем  Crazy Не знам дали политиката на б-цата е такава по принцип, или защото във времето, в което аз раждах беше отпускарски период, нямаше чного персонал, а имам чувството, че цяла София беше дошла да ражда там  Laughing За болката - има я, но не е страшна. По-зле е главоболието, което имах заради упойката. Така глава не ме е боляла никога, а хем пих течности.

Общи условия

Активация на акаунт