Отговори
# 150
  • София
Подписах я и я разпратих на всички из офиса в София, сега ще изпратя линка и на колегите в страната.

# 151
di_anna,честито момче  bouquet
Аз също нямам предпочитания за пола и мисля,че е глупаво изобщо да имам.След един мисед и една година опити да забременея това е най-маловажното момче или момиче ще бъде.Важното е да живо и здраво!

Подписах петицията!

# 152
Добро утро.
Франческа, как се разбира по корема дали ще е момче или момиче? Знам, че имаше нещо общо с това дали е нагоре или надолу, но не мога да се сетя изобщо.

Това са пълни глупости, но все пак ще кажа как се тълкува това какъв ще е полът по бабешките методи: Ако коремчето е остро и расте само напред ще е момче. Ако е заоблено и жената се разширява и на страни ще е момиче.
Е, по тази логика аз трябваше да имам 4 годишно момче. Mr. Green

# 153
Моят корем отговаряше точно на бабешките критерии и последните месеци разни бабки ме спираха по улицата и подвикваха:"Ааа,момченце ше имаш,момченце!"

# 154
Добро утро и от мен!Дъждовно и мрачно, но ние имаме за какво да се усмихваме Grinning
Честито на всички узнали пола на своето бебче!Аз ще поизчакам и догодина, ако се види, добре..
За стриите - моята майка няма нито една стрия по корема след две раждания, второто от които на 34год, наддала е средно по 30 кг на бременност Simple Smile и се е мазала май с бадемово масло(ако не се лъжа - пак ще я питам) и то след 5-я месец.Моя корем расте имам чувството всеки ден - преди няколко дни сутрин ми беше по-малък и се издуваше вечерно време(отдавах го на храната), но вчера и днес като се събудя сутрин и си е същия - вече съм 62 кг(бях 58)

Подкрепих петицията!

# 155
Добро утро и от мен  Hug

За коремчето - всички твърдяха,че ще бъде момче,но излезе девойка.

За шнолките - моето дете изобщо не дава да му слагам нито ластичета,нито шнолки и т.н.

За стриите - на мен ми се появиха чак в 9 месец (отстрани по бедрата и по дупето).На корема нямах нито една.След като родих ми се появиха и там,но са само 3-4 и са много малки и късички.Отначало положението беше трагично.Стриите бяха ярко лилави........Ужас!!!Но с времето избледняха,мазах ги с едни кремове и сега са много бледи,почти не се забелязват.

# 156
Здравейте,момичета!Не успявам да пиша често,но пък гледам да ви чета повече.Вчера ходих на ФМ и всичко засега е наред.Успокоих се много Simple Smile,че  с  с тези лоши новини напоследък  доста се бях постреснала.Научихме и пола - 100% момиченце Simple Smile,каката е изключително щастлива.Килограмите растат - вече към 7кг. съм качила и корема е огромен,надявам се да намеря време да кача и аз някоя снимчица.От втория месец се мажа с Мустела,дано има ефект,че първия път не ми помогнаха много тези мазила.Момичета желая ви приятен ден!

# 157
Добро утро и от мен! Честито на всички мами узнали пола на бебчетата. При мен няма нищо ново с изключение на това, че вече съм +7 кг.Явно и този път ще кача много килограми, въпреки че напоследък и аз нямам апетит.Хапвам по 2 хапки и повече не ми се яде, но килограмите се трупат Sad.

# 158
  • София
marieta79, само така, увеличаваме се  newsm44

# 159
Добро утро и от мен! Simple Smile

Подписах и аз петицията! Peace

Франческа, казваш момче, ама аз продължавам да се се надявам на момиче! Тази нощ от вълнение не можах да спя, събудих се в 4.30 и гледах телевизия до 8!! Нямам търпение да стане 16.00ч и да видя бебо, по идея на някои от вас или другаде четох сме взели и фотоапарата, да снимаме бебо на клипче, ако няма да ни дадат диск! Франческа, все се каня да ти пиша, и все забравям, че имаш изключително готино и сладко момиченце, да ти е жива  и здрава Heart Eyes - е как да не искаш да си имаш момиченце! Самата възможност да му правиш прически да му купуваш готини дрешки, поли, рокли, панталони- ами момиче си е по-готино! Въпреки, че повечето хора казват, че момчето, не изисква толкова грижи и се гледа по-лесно!

Направих едно колажче, пак на себе си преди и сега/сега правя на себе си, после ще правя на бебо Crazy/-ами разликата в тялото ми е осезаемо огромна/само какво сравнение направих/ особено на корема, забелязах, че дори и ръцете са ми напълнели- ужасно е това, така да ни се развалят телата, http://media.snimka.bg/1601/009457351-big.jpg ама както беше казал някой Цеци Красимирова, спомням си я на една Мис България веднага след раждането, беше като хипопотам с паласки отвсякъде, а след това леле майко какво тяло направи, още по-хубаво от преди- но тя доколокото знам се е подложила на убийствена диета и всекидневни тренировки във фитнеса/ все пак тя с това тяло си изкарва хляба/

Мариетке, честит ти розов биберон и на теб! sling

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 10:13 от somebody

# 160
И аз не вярвам на бабините методи. Щях да ви казвам вчера, във връзка с познаването на половете, че имам една позната (роди преди 3-4 месеца), на която всички лекари, на които е ходила, са й казвали, че ще има момиче, а накрая - хоп, момче. Стаята беше предварително боядисана в розово, всички дрешки - подготвени за момиче. Голяма изненада беше  smile3521

# 161
Благодаря Ви , момичета за вашите подписи и съпричастност , от мое име и от името на проблемното   bouquet  bouquet  bouquet

# 162
marieta79 , честита девойка!.
somebody , успех на прегледа! И за бях така и преди ФМ се вълнувах невероятно много.
Утре и аз съм на стандартен преглед, но при една лекар, завеждащ гинекологично отделение.

И мерси за комплимента за дъщеря ми!

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 10:31 от Франческа Салиери

# 163
  • Стара Загора
Добро утро мацки!
Не мога да смогна да изчета..
Искам обаче да ви питам на какъв Узи видяхте пола?
На 3Д или на 2Д и в коя г.с точно?
Миналата седмица бях на преглед, ама бебчето
беше седнало по турски и нямаше как да се види нищо.
Сега се чудя дали да не си запазя час за 3Д, и дали
има шанс да се види в 15-16г.с.?

# 164
  • София
На 2д в 16-та седмица, но апаратурата не беше същата като в лекарския кабинет на доки.
Тя беше застанала с главата напред, но я побутнаха и се размърда

Общи условия

Активация на акаунт