Прах за пране и омекотител за дрехи

• 212 135
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Женско любопитство. Wink Peace

# 391
Тривиален отговор, зад който винаги се крие нещо друго Laughing
За мое успокоение си прегледах постовете - повече критикувам и рядко препоръчвам нещо. И то критикувам вносителите. Обяснявам разлики и качества, сравнявам цени и дози. Продуктите, които цитирам са в повечето случаи непредставени на нашия пазар/ако изключим паралелния внос/. Цитирам изследвания и точни цифри, както собствени, така и на водещи немски анализатори. Бих помогнал с информация по тема не само за праховете, но и за всички бързооборотни нехранителни стоки - хартии, ежедневната козметика /сапуни, пасти за зъби, шампоани и т.н./, почистващи средства. Но темата за праховете е най-експлоатирана. Виж последното ми мнение-задъвках мулти-левъл фирмите Laughing. Лично мнение давам, ако ме попитат. Мога да говоря и за супермаркетите много - там ми е бойното поле на изследванията/особено в Германия/. А вносът и изобщо търговията не е лесна и доходна дейност. Въпреки общоприетото мнение-"да отворим магазин Ура! да внесем това-много евтино ще го купим, тук скъпо продадем" Избягвам отдавна Mr. Green
Ей, пак се разприказвах. Има една тема: Какво търсят мъжете в женския форум-смятам да се изповядам и там Rolling Eyes

# 392
Ами направо ела да си споделяш радости и мъки в Споделете. Wink

# 393
brillante Blumen, на Домал харесвам продуктите, най-често използвам гела за пране на черни тъкани, но никъде не съм срещала Домал за бебешки дрешки. Сано ми върши работа - да, но ми се изкаше да разнообразя с нещо различно, което да не избелва така агресивно Grinning.

# 394
Ами направо ела да си споделяш радости и мъки в Споделете. Wink

На моята възраст само радости останаха. Мерси за поканата, но там ще бъда досаден - нЕк'ъв престарял, ухилен оптимист, доволен от ежедневието!?
И сори за спама!

# 395
brillante Blumen, на Домал харесвам продуктите, най-често използвам гела за пране на черни тъкани, но никъде не съм срещала Домал за бебешки дрешки. Сано ми върши работа - да, но ми се изкаше да разнообразя с нещо различно, което да не избелва така агресивно Grinning.
Потърси Домал- бебе, ще ти хатеса!

# 396
Потърси Домал- бебе, ще ти хатеса!
Благодаря ти! Дано го намеря!

# 397
Дедо, непременно ще пиша какви са резултатите Grinning.
НеПоКоРнА, става дума за Сано - израелски прах, има различни варианти, аз използвам бебешкия. Прахът изобщо не е скъп, защото дозаторната чашка, която вече слагат във всеки плик с прах е малка, има вместимост 65ml. за едно стандартно зареждане на пералнята. Разфасовката е от 1.25 кг. - сама направи сметка, че не е скъп прах .Теобебе излиза повече пари, но избелва безобразно и затова предпочитам Сано Peace. Аз всъщност друга алтернатива на Сано за пране на бебешки дрехи не знам...
Персил сензитив е скапан, Съркеър е пълен с избелващи съставки и пак не ми върши никаква работа. Същото и за гелът на Фрош с алое вера. Апта сензитив по същата причина не ми допада.
В този ред на мисли, ще бъда благодарна, ако някой знае препарат за пране на бебешки дрехи и бельо, който не избелва.
Преди време в Берлин попаднах на Ариел за пране на детски (не бебешки!) дрехи, обаче тук не съм го виждала никъде Rolling Eyes.
За добри бебешки се сещам: Биопресто - италиански, Denk mit- na dm- немски - препоръчва се от Немската педиатрична асоцияция, Сплендит - мн добър по моему и Тандил.  Биопресто , Сплендит и Тандил съм срещала  течни, Денк мит - на прах. Има и на Домал бебешки, но за него  не мога да дам отзиви.

# 398

Amazing_nice, здрасти!

Вернел-кристали не съм ползвал и нямам впечатления за качеството му, но ще ти кажа каквото знам.
Продуктът е качествено нов омекотител в твърда форма. Презумпцията е в тези кристалчета да се задържа по-дълго аромата от течния /при транспортиране, продажба, съхранение, ползване т.н./. Разработката е от тази година и се тества от Хенкел-Италия. Наричат си го "революционно решение", а дали е такова, ще преценим след време. Според разработките ароматът бил невероятен и дълготраен...Аз и друг път съм казвал, че много ценя омекотяването, а не толкова ароматизирането.
Друго, което знам, е че е в три нови аромата. Слага се като добавка към праха или направо вътре в барабана. Не се използва както течните във ваничката за допълнителна обработка.
Опаковката е 480 грама и дозата е 40 грама. Цената сега е около 3,30-3,60 евро. Което е много, защото при тази доза имаме 12 пранета = 30 цента на пране!  Shocked А конвенционалните течни в момента излизат около 5-6 цента за пране. Разбира се, всеки нов продукт е по-скъп, но бива-бива , ама толкова...?

Е, това е. Ако нещо повече ви интересува - питайте.
Тогава ще взема лилавите  кристали и ще докладвам. И аз  се чудех къде се слагат  тези кристалчета. Мерси за пояснението. За пръв път чувам за омекотитъел в барабана. Ако наистина е толкова дълготраен цвета  ще му стана голям фен.

# 399
Amazing_nice
Цитат: "...Тогава ще взема лилавите  кристали и ще докладвам. И аз  се чудех къде се слагат  тези кристалчета. Мерси за пояснението. За пръв път чувам за омекотител в барабана. Ако наистина е толкова дълготраен..."

Чакам впечатленията! Grinning
А да попитам:
Цената му съпоставима ли е с цитираната от мен?

# 400
Омекотител на кристали - интересно.
Доста отдавна Юниливър пусна на английския пазар омекотител Комфорт под формата на перли, които се слагат в началото на прането в барабана, но нямам впечатления, защото предпочитам старите изпитани течни омекотители.
Може ли някакъв линк за кристалите, ако обичате, защото с немския съм на Вие.

# 401
Омекотител на кристали - интересно.
Доста отдавна Юниливър пусна на английския пазар омекотител Комфорт под формата на перли, които се слагат в началото на прането в барабана, но нямам впечатления, защото предпочитам старите изпитани течни омекотители.
Може ли някакъв линк за кристалите, ако обичате, защото с немския съм на Вие.

Ползвала съм въпросните перли,но на мен лично не ми допадат Simple Smile

# 402
Знаете ли  къде мога да намеря прах за пране SKIP? В големите вериги магазини има ли  го? На каква цена е? Предварително благодаря.

# 403
Знаете ли  къде мога да намеря прах за пране SKIP? В големите вериги магазини има ли  го? На каква цена е? Предварително благодаря.

В големите вериги магазини - не, няма го. За цената - зависи каква опаковка търсиш/брой перални, кг/.
Ти къде си, ако мога да те пратя в някой от малките специализирани магазини?

# 404
Ти къде си, ако мога да те пратя в някой от малките специализирани магазини?

Като си тръгнал да насочваш, я насочи и мен към някой магазин в Бургас, ако знаеш, разбира се. Може и на лични. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт